ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا پیش‌نویس قطع‌نامه تحریم کره شمالی را تعدیل کرد

پیونگ‌یانگ در بیانیه‌ای اعلام کرده که اگر قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا به تصویب شورای امنیت برسد، عذابی در انتطار آمریکا خواهد بود که تاریخ به یاد ندارد.

ایالات متحده آمریکا پیش‌نویس تازه‌ای از قطع‌نامه تحریم کره شمالی به شورای امنیت سازمان ملل تحویل داد. آمریکا در پیش‌نویس تازه این قطع‌نامه از برخی تحریم‌ها مانند مسدود کردن دارایی‌های کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی صرف‌نظر کرده است.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی قبل از برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا را تهدید کرد: عذابی که تاریخ به یاد ندارد.

ظاهراً واشنگتن قصد دارد با تعدیل تحریم‌ها علیه کره شمالی یک گام به روسیه و چین نزدیک شود. چین پیش از این اعلام آمادگی کرده بود که به پیش‌نویس قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا در نشست شورای امنیت رأی دهد. اما روسیه در روزهای گذشته همواره تأکید کرده بود که تحریم کره شمالی ثمر نمی‌دهد. مسکو و پکن خواهان از سرگیری مذاکرات شش جانبه برای توقف برنامه هسته‌ای پیونگ‌یانگ هستند. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز الگوی برجام را برای حل بحران کره شمالی پیشنهاد داده است.

خبرگزاری فرانسه و خبرگزاری آلمان به نقل از «برخی دیپلمات‌ها» گزارش داده‌اند که در پیش‌نویس تازه قطع‌نامه ایالات متحده آمریکا تحریم نفتی کره شمالی پیش‌بینی شده اما اعمال تحریم‌ نفتی می‌بایست با سرعت کمتری و گام به گام اتفاق بیفتد.

بازرسی کشتی‌های باری کره شمالی در آب‌های آزاد هم همچنان در پیش‌نویس تازه قطع‌نامه آمریکا در نظر گرفته شده، اما نه با سختگیری زیاد. آمریکا علاوه بر این در پیش‌نویس تازه تخفیف‌هایی هم برای کارگران کره شمالی که در خارج از این کشور کار می‌کنند در نظر گرفته است.

شورای امنیت سازمان ملل دوشنبه ۱۱ سپتامبر قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا را به رأی می‌گذارد. از ۱۵ عضو شورای امنیت دست‌کم ۹ کشور می‌بایست به این قطع‌نامه رأی دهند. بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین هم حق وتو دارند.

وزارت خارجه کره شمالی صبح دوشنبه ۱۱ سپتامبر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم‌های تازه‌ای که آمریکا علیه پیونگ‌یانگ در نظر گرفته، غیر قانونی‌ست. در این بیانیه گفته شده که اگر این تحریم‌ها به تصویب شورای امنیت سازمان ملل برسد، «شدیدترین عذاب»‌هایی که تاریخ تاکنون به یاد ندارد در انتظار آمریکا خواهد بود و این کشور «تاوان» پس می‌دهد.

اوایل اوت سال جاری شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌های سختی علیه کره شمالی وضع کرد: منع صدور ذغال‌سنگ، آهن و سنگ آهن، سرب و همچنین ماهی و خوراک‌های دریایی به کره شمالی. با این‌حال پیونگ‌یانگ موفق شده راه‌های مؤثری برای دور زدن این تحریم‌ها پیدا کند. پیش‌بینی شده که چنانچه قطع‌نامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت رأی بیاورد، پیونگ‌یانگ می‌تواند تا یک سال از ذخایر نفتی خود استفاده کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • قیصر

    این هارت و پورتها فقط طبل تو خالیست وچنانچه تحریمها تصویب شوند نه تنها کره شمالی هیچ کاری نمیتواند برعلیه آن انجام دهد حتی در صورت حمله آمریکا و یا کره جنوبی به این کشور هم حکومت دیکتاتور کیم جونک اون توان پاسخکوئی و حمله متقابل را نخواهد داشت و بسرعت این کشور از هم خواهد پاشید و ملت کرسنه و بدبخت کره شمالی پس از دهه ها تحمل خفقان و جور و ستم نفسی به راحتی خواهد کشید چرا که این پسره نادون الدنک خوب میدونه که سربازان ارتش پوشالی اش آنچنان از دست او و خانواده اش ناراضی هستند که با شلیک یک کلوله تفنک فرار را بر قرار ترجیح داده و در اولین فرصت جان خود را از مهلکه بیرون خواهند برد.