ادعاهای فرمانده ارشد سپاه در تلویزیون: از نفوذ در مرکز فرماندهی ارتش آمریکا تا پدر بمبها
فرمانده هوافضای سپاه ادعا کرد که ایران به مقر کنترل ارتش آمریکا نفوذ کرده و مدارکی دال بر حمایت آن از داعش یافته.

حمله موشکی سپاه پاسداران از غرب ایران به شرق سوریه
فرمانده نیروی هوافضای سپاه جمعهشب به برنامه خبری ۲۰:۳۰ شبکه دو تلویزیون دولتی ایران آمد و درباره تواناییهای نیروهای مسلح این کشور ادعاهایی مطرح کرد.

امیرعلی حاجیزاده در بخش «بدون تعارف» ۲۰:۳۰ مدعی شد که «سپاه امروز قدرتی بزرگ در سطح جهانی است» و ارتشی در دنیا «همطراز با سپاه پاسداران» وجود ندارد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین ادعا کرد که «توانستهایم به مرکز کنترل فرماندهی آمریکا در طول چند سال اخیر نفوذ کنیم، ما اسنادی در اختیار داریم که رفتار آمریکاییها در عراق و سوریه را نشان میدهد و میدانیم که آمریکاییها در اینجا چه کردند از کنار چه چیزی عبور کردند و چطور از داعش حمایت کردند.» او گفته در صورت کسب «اجازه» این اسناد منتشر میشود.
این فرمانده ارشد درباره حضور ناوهای هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس و مسئله جنجالی رویاروییهای آمریکا و ایران در تنگه هرمز نیز به اظهارنظر پرداخت و گفت که «یک زمانی این ناوها و ناوچههای آمریکایی برای کشورها موجب ترس بودند اما امروز به سیبلها و اهدافی در دسترس تبدیل شدهاند و این چیزی که ما میگوییم تبلیغاتی نیست.»
چندی پیش خبرگزاری «رویترز» در گزارشی از تدوین استراتژی جدید آمریکا در قبال ایران خبر داده بود. در این استراتژی جدید به فرماندهان ناوهای آمریکایی در خلیج فارس اختیار عمل بیشتری برای استفاده از زور نظامی در برابر «تهدید» قایقهای تندرو سپاه پاسداران ایران داده شده است.
این استراتژی همچنین اقدامات بیشتری را در برابر حملات سایبری ایران لحاظ خواهد کرد. ادعاهای حاجیزاده درباره نفوذ به مراکز کنترل ارتش آمریکا اشارهای به این دست حملات سایبری است.
حاجیزاده درباره توافق هستهای ایران با کشورهای ۱+۵ نیز گفت که «اعتمادکردن به آمریکاییها بیفایده و غیرعقلانی است.» او از اظهاراتی که «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) را دلیل دورشدن تهدید نظامی از ایران میدانند، انتقاد کرد و گفت که «قدرت نظامی و رهبری و وحدت ملت» مانع دفع تهدیدها بود و نه برجام.
روابط ایران و آمریکا در ماههای پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ تنشآلودتر شده است. ترامپ از مخالفان جدی برجام است. واشنگتن از توسعه برنامه موشکی ایران نیز انتقاد کردهاست. ایران اما میگوید برنامه موشکیاش جنبه دفاعی دارد و از آن دست نمیکشد.
حاجیزاده در ۲۰:۳۰ به حمله موشکی ایران به گروه «دولت اسلامی» (داعش) در دیرالزور نیز اشاره کرد. او در واکنش به برخی گزارشها درباره عدم اصابت تعدادی از موشکها به اهدافشان، بهویژه ادعای مقامهای اسرائیل در اینباره گفت این حملات موفق بودند و پهپادهای ایران از لحظه اصابت موشک فیلمبرداری کردهاند.
به گفته حاجیزاده، «این موشکها با دقت بالا به اهداف خود برخورد کردهاند، وقتی برای کسب اجازه از رهبری جهت این عملیات خدمتشان رسیدیم ایشان تأکید کردند که نباید غیرنظامیان در این حمله کشته شوند.»
شامگاه یکشنبه ۲۸ خرداد سپاه پاسداران با موشکهای زمین به زمین از غرب ایران، به دیرالزور، واقع در شرق سوریه حمله کرد. در اطلاعیهای که سپاه پاسداران ساعتی بعد از این حمله موشکی منتشر کرد گفته شد که این حمله در پاسخ به حمله ۱۷ خرداد گروه «دولت اسلامی» (داعش) به مجلس شورای اسلامی و مقبره آیتالله خمینی که در آن ۱۸ نفر کشته و ۵۲ نفر زخمی شدند، انجام شده است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه به علاوه از تولید بمب ۱۰ تنی در ایران خبر داد و گفت اگر آمریکاییها مادر بمبها را در اختیار دارند، «صنایع دفاعی به پیشنهاد نیروی هوافضای سپاه یک بمب ۱۰ تنی ساخته که این بمبها در اختیار ما است و از هواپیماهای ایلیوشی پرتاب میشود و قدرت تخریب زیادی دارد.»
پنجشنبه ۲۴ فروردین پنتاگون اعلام کرد که نیروهای آمریکایی در افغانستان یک بمب بسیار قدرتمند از نوع «جیبییو – ۴۳» را که به «مادر همه بمبها» معروف شده، برای نابود کردن تونلها و مخفیگاههای گروه «دولت اسلامی» (داعش) در منطقه آچین استان ننگرهار افغانستان بهکار برده است.
این بمب پس از طراحی آن در ۲۰۰۳ تا کنون در هیچ عملیاتی به کار نرفته بود.
نظرها
نظری وجود ندارد.