ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«ايران به همکاری اتمی با روسيه پايان ‌دهد»

<p>حسين نجابت، نماينده مجلس ايران می&zwnj;گويد روسيه در راه&zwnj;اندازی نيروگاه اتمی بوشهر &laquo;رو راست&raquo; نبوده و پس از افتتاح کامل اين نيروگاه &laquo;بايد برای هميشه با حضور روس&zwnj;ها در طرح&zwnj;های اتمی ايران خداحافظی کرد.&raquo;</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>نجابت ۱۴ شهريور ۱۳۹۰ به تارنمای خانه ملت وابسته به مجلس ايران گفته: &laquo;توصيه ما برای پروژه&zwnj;های بعدی اين است که مسئولان سازمان انرژی اتمی به هيچ وجه بدون قرارداد شفاف و روشن سراغ همکاری با هيچ کشوری نروند.&raquo;<br /> وی از روسيه به&zwnj;عنوان کشور &laquo;سست پيمان&raquo; نام برده &laquo;بدقولی&zwnj;هايش&raquo; در راه&zwnj;اندازی نيروگاه بوشهر &laquo;خاطره تلخی&raquo; شده است.</p> <blockquote> <p>فريدون عباسی، رئيس سازمان انرژی اتمی گفته کشورهايی که با اتمی شدن ايران مخالف هستند از طريق &laquo;ويروس و فروش تجهيزات معيوب&raquo; به برنامه هسته&zwnj;ای ايران آسيب می&zwnj;زنند</p> </blockquote> <p>نيروگاه بوشهر، شنبه ۱۲ شهريور امسال نخستين برق توليدی ۶۰ مگاواتی خود را وارد شبکه برق ايران کرد اما اين نماينده مجلس توليد گفته: &laquo;هنوز تا بهره&zwnj;برداری از نيروگاه فاصله داريم و بهتر است مسئولان به مردم وعده&zwnj; افتتاح نيروگاه در روزهای نزديک را ندهند.&raquo;<br /> محمود احمدی&zwnj;نژاد، رئيس&zwnj;جمهوری ايران چندی پيش گفته بود نيروگاه اتمی بوشهر تا پايان سال ۲۰۱۱ به&zwnj;طور کامل راه&zwnj;اندازی می&zwnj;شود.<br /> نيروگاه بوشهر نخستين نيروگاه اتمی ايران است که از ۳۵ سال پيش ساخت آن آغاز شده اما هنوز راه&zwnj;اندازی نشده است. ايران می&zwnj;گويد هدفش از راه&zwnj;اندازی نيروگاه بوشهر توليد برق است.<br /> عمليات احداث اين نيروگاه در سال ۱۳۵۵ و در زمان محمدرضا پهلوی، آخرين پادشاه ايران طی قراردادی با کشور آلمان آغاز شد. اما در زمان جنگ ايران و عراق در دهه ۶۰ خورشيدی، آلمان از ادامه همکاری در اين پروژه انصراف داد.<br /> با انصراف آلمان، روسيه از ۱۵ سال پيش کار احداث نيروگاه بوشهر را آغاز کرده اما تاکنون زمان راه&zwnj;اندازی اين نيروگاه چندين بار به تعويق افتاده است.</p> <p>نفوذ کرم استاکس&zwnj;نت به نيروگاه بوشهر به عنوان يکی از دلايل تأخير احتمالی در آغاز به کار نيروگاه بوشهر مطرح شده است. اما مقامات ايران می&zwnj;&zwnj;گويند استاکس&zwnj;نت نتوانسته تأثيری بر نيروگاه بوشهر بگذارد.<br /> فريدون عباسی، رئيس سازمان انرژی اتمی نيز گفته کشورهايی که با اتمی شدن ايران مخالف هستند از طريق &laquo;ويروس و فروش تجهيزات معيوب&raquo; به برنامه هسته&zwnj;ای ايران &laquo;آسيب می&zwnj;زنند.&raquo;<br /> با تأخيرهای پی&zwnj;درپی در راه&zwnj;اندازی نيروگاه بوشهر، مجلس ايران کميته&zwnj;ای برای بررسی اين موضوع تشکيل داد.<br /> حسن غفوری&zwnj;فرد، رئيس کميته ويژه بررسی علل تأخير نيروگاه بوشهر چندی پيش به خبرگزاری مهر گفت ممکن است ساخت يک نيروگاه اتمی&zwnj; جديد از تکميل نيروگاه بوشهر باصرفه&zwnj;تر باشد.<br /> همچنين حسين اميری، نماينده مجلس ايران ۱۷ مرداد به تارنمای خانه ملت گفت: &laquo;هر چند هزينه راه&zwnj;اندازی نيروگاه اتمی در مراحل اوليه بيشتر از نيروگاه&zwnj;های فسيلی است اما منافع بلندمدت اين نيروگاه&zwnj;ها ساخت آن&zwnj;ها را مقرون به&zwnj;صرفه می&zwnj;کند و ايران نيز بر حسب منافع ملی خود برای ساخت نيروگاه&zwnj;های اتمی جديد برنامه&zwnj;ريزی کرده است.&raquo;<br /> &nbsp;</p>

حسين نجابت، نماينده مجلس ايران می‌گويد روسيه در راه‌اندازی نيروگاه اتمی بوشهر «رو راست» نبوده و پس از افتتاح کامل اين نيروگاه «بايد برای هميشه با حضور روس‌ها در طرح‌های اتمی ايران خداحافظی کرد.»

نجابت ۱۴ شهريور ۱۳۹۰ به تارنمای خانه ملت وابسته به مجلس ايران گفته: «توصيه ما برای پروژه‌های بعدی اين است که مسئولان سازمان انرژی اتمی به هيچ وجه بدون قرارداد شفاف و روشن سراغ همکاری با هيچ کشوری نروند.»
وی از روسيه به‌عنوان کشور «سست پيمان» نام برده «بدقولی‌هايش» در راه‌اندازی نيروگاه بوشهر «خاطره تلخی» شده است.

فريدون عباسی، رئيس سازمان انرژی اتمی گفته کشورهايی که با اتمی شدن ايران مخالف هستند از طريق «ويروس و فروش تجهيزات معيوب» به برنامه هسته‌ای ايران آسيب می‌زنند

نيروگاه بوشهر، شنبه ۱۲ شهريور امسال نخستين برق توليدی ۶۰ مگاواتی خود را وارد شبکه برق ايران کرد اما اين نماينده مجلس توليد گفته: «هنوز تا بهره‌برداری از نيروگاه فاصله داريم و بهتر است مسئولان به مردم وعده‌ افتتاح نيروگاه در روزهای نزديک را ندهند.»
محمود احمدی‌نژاد، رئيس‌جمهوری ايران چندی پيش گفته بود نيروگاه اتمی بوشهر تا پايان سال ۲۰۱۱ به‌طور کامل راه‌اندازی می‌شود.
نيروگاه بوشهر نخستين نيروگاه اتمی ايران است که از ۳۵ سال پيش ساخت آن آغاز شده اما هنوز راه‌اندازی نشده است. ايران می‌گويد هدفش از راه‌اندازی نيروگاه بوشهر توليد برق است.
عمليات احداث اين نيروگاه در سال ۱۳۵۵ و در زمان محمدرضا پهلوی، آخرين پادشاه ايران طی قراردادی با کشور آلمان آغاز شد. اما در زمان جنگ ايران و عراق در دهه ۶۰ خورشيدی، آلمان از ادامه همکاری در اين پروژه انصراف داد.
با انصراف آلمان، روسيه از ۱۵ سال پيش کار احداث نيروگاه بوشهر را آغاز کرده اما تاکنون زمان راه‌اندازی اين نيروگاه چندين بار به تعويق افتاده است.

نفوذ کرم استاکس‌نت به نيروگاه بوشهر به عنوان يکی از دلايل تأخير احتمالی در آغاز به کار نيروگاه بوشهر مطرح شده است. اما مقامات ايران می‌‌گويند استاکس‌نت نتوانسته تأثيری بر نيروگاه بوشهر بگذارد.
فريدون عباسی، رئيس سازمان انرژی اتمی نيز گفته کشورهايی که با اتمی شدن ايران مخالف هستند از طريق «ويروس و فروش تجهيزات معيوب» به برنامه هسته‌ای ايران «آسيب می‌زنند.»
با تأخيرهای پی‌درپی در راه‌اندازی نيروگاه بوشهر، مجلس ايران کميته‌ای برای بررسی اين موضوع تشکيل داد.
حسن غفوری‌فرد، رئيس کميته ويژه بررسی علل تأخير نيروگاه بوشهر چندی پيش به خبرگزاری مهر گفت ممکن است ساخت يک نيروگاه اتمی‌ جديد از تکميل نيروگاه بوشهر باصرفه‌تر باشد.
همچنين حسين اميری، نماينده مجلس ايران ۱۷ مرداد به تارنمای خانه ملت گفت: «هر چند هزينه راه‌اندازی نيروگاه اتمی در مراحل اوليه بيشتر از نيروگاه‌های فسيلی است اما منافع بلندمدت اين نيروگاه‌ها ساخت آن‌ها را مقرون به‌صرفه می‌کند و ايران نيز بر حسب منافع ملی خود برای ساخت نيروگاه‌های اتمی جديد برنامه‌ريزی کرده است.»
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.