ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بحران کره‌ شمالی: واشنگتن در حال مذاکره مستقیم با پیونگ‌یانگ

به گفته تیلرسون، هدف گفتگوهای اولیه واشنگتن و پیونگ‌یانگ از این قرار است: دریافتن اینکه کره شمالی واقعاً می‌خواهد بر سر چه مذاکره کند. اما حتی این هدف هنوز دور از دست است.

رکس تیلرسون، وزیر خارجه ایالات متحده می‌گوید که واشنگتن در حال مذاکره مستقیم با با کره شمالی درباره برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور است، اما پیونگ‌یانگ علاقه‌ای به گفت‌و‌گو نشان نداده است.

مذاکره آمریکا و چین در پکن

تیلرسون در سفر خود به چین که شنبه ۳۰ سپتامبر صورت گرفت، از وجود کانال‌های ارتباطی مستقیم بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ خبر داد. این نخستین بار است که یک مقام بلندپایه دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از تلاش برای گفت‌و‌گوی مستقیم با کره شمالی خبر می‌دهد.

تیلرسون شنبه به پکن رفت تا بر نقش حیاتی چین جهت جلوگیری از افزایش تنش‌ها و وقوع جنگ تأکید کند.

چین در حال اجرای تحریم‌های مصوب شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی است.

    مذاکره مستقیم آمریکا و پیونگ‌یانگ

    به گزارش خبرگزاری «رویترز»، تیلرسون در جمع خبرنگاران حاضر در پکن گفت که «ما از آنها می‌پرسیم: "می‌خواهید گفت‌و‌گو کنید؟" ما با پیونگ‌یانگ خطوط ارتباطی داریم. اصلاً در وضعیت بی‌خبری و قطع ارتباط کامل نیستیم.»

    او با اشاره به وجود دو، سه کانال ارتباطی با کره شمالی گفت که «ما می‌توانیم با آنها حرف بزنیم. داریم حرف می‌زنیم.»

    با این حال، وزیر خارجه آمریکا اشاره نکرد که این گفتگوها با چه شدتی و چند مرتبه انجام شده و یا در آنها چه سخنانی رد و بدل شده است. اما توضیح داد که هدف این گفت‌و‌گوهای اولیه به سادگی از این قرار است: دریافتن اینکه کره شمالی واقعاً می‌خواهد بر سر چه مذاکره کند.

    تیلرسون اما تأکید کرد که «ما حتی این میزان هم پیشرفت نکرده‌ایم.»

    وزیر خارجه آمریکا در حالی از وجود کانال‌های ارتباطی مستقیم سخن گفته که چندی پیش در ۲۰ سپتامبر تصدیق کرده بود «ارتباط بسیار، بسیار ناچیزی» با هیئت نمایندگی پیونگ‌یانگ در سازمان ملل داشته است.

    به گفته رویترز، وزارت امور خارجه آمریکا برای فروخواباندن انتظارات از این گفت‌و‌گو پس از سخنان رکس تیلرسون بیانیه‌ای منتشر کرد و مدعی شد که هیچ نشانه‌ای مبنی بر علاقه پیونگ‌یانگ به گفت‌و‌گو وجود ندارد.

    در این بیانیه که هیتر نوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آن را خواند، آمده است که «مقام‌های کره شمالی هیچ نشانه‌ای بروز نداده‌اند که علاقه‌ای به گفت‌و‌گو بر سر خلع سلاح هسته‌ای دارند یا برای چنین مذاکراتی آماده اند.»

    کره شمالی گفته که از برنامه هسته‌ای خود دست نمی‌کشد. ری یونگ هو، وزیر خارجه این کشور در مجمع عمومی سازمان ملل بالاگرفتن تنش‌ها و رسیدن به وضعیت کنونی را حاصل تهدید ترامپ به فروریختن «آتش و خشم» و «تخریب کامل کره شمالی» دانست و گفت که کشورش برای پیشگیری از حمله اتمی آمریکا مجبور به توسعه سلاح‌های هسته‌ای شده است.

      رابطه آمریکا و کره شمالی در ماه‌های اخیر به دلیل آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای پیونگ‌یانگ و جدل لفظی رهبران دو کشور بسیار تنش‌آلودتر شده است.

      فعالان ضدجنگ در کره جنوبی، در تظاهراتی علیه جنگ‌طلبی دونالد ترامپ در نزدیکی سفارت آمریکا در سئول

      ترامپ در سازمان ملل کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را «مرد موشکی» خواند و این کشور را به «نابودی کامل» در صورت خطرآفرینی برای منافع آمریکا و متحدانش تهدید کرد. ترامپ گفت که «کیم راه خودکشی را در پیش گرفته است».

      ری یونگ هو در واکنش به این سخنان ترامپ را «شخصی نامتعادل به لحاظ روانی و سرشار از خودبزرگ‌بینی» خواند و گفت ترامپ است که «راه خودکشی را در پیش گرفته.» پیش از او کیم جونگ اون، رهبر این در واکنش به تهدیدهای ترامپ، او را از نظر روانی نامتعادل و مبتلا به اختلال مشاعر خواند و گفت او را با «آتش» بر سرجایش می‌نشاند.

      پیونگ‌یانگ تهدید کرده که به زودی یک بمب هیدروژنی را در اقیانوس آرام آزمایش می‌کند.

      منابع امنیتی کره جنوبی و آمریکا شنبه مدعی شدند چندین موشک‌ بالستیک کره شمالی از موسسه تحقیق و توسعه موشکی این کشور در سانوم‌ـ‌دونگ در شمال این کشور به مکان نامشخصی منتقل شده است. پیش از این سئول گفته بود که کره شمالی احتمالاً در نیمه ماه اکتبر، به‌مناسبت سالگرد تأسیس حزب کمونیست کره شمالی و برگزاری کنگره حزب کمونیست چین، به اقدامات تحریک‌آمیز جدیدی دست خواهد زد.

      روسیه اما طرحی برای میانجیگری بین این دو کشور آماده کرده است که بر اساس آن پیونگ‌یانگ باید در ازای توقف مانورهای مشترک آمریکا و کره جنوبی، آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای‌اش را متوقف کند.

      در همین زمینه

        این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

        آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

        .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

        توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

        نظر بدهید

        در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

        نظرها

        نظری وجود ندارد.