ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس دادگستری تهران: دری اصفهانی مرتکب اعمال مجرمانه شده است

در حالی‌که وزیر اطلاعات گفته است که مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای، عبدالرسول دری اصفهانی جاسوس نبوده و با وزارت اطلاعات همکاری می‌کرده، رئیس‌ دادگستری استان تهران هم با خبرگزاری قوه قضائیه هم‌صدا شده و گفته است «این فرد اعمال مجرمانه انجام داده».

در حالی‌که وزیر اطلاعات گفته است که مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای، عبدالرسول دری اصفهانی جاسوس نبوده و با وزارت اطلاعات همکاری می‌کرده، رئیس‌ دادگستری استان تهران هم با خبرگزاری قوه قضائیه هم‌صدا شده و گفته است «این فرد اعمال مجرمانه انجام داده».

عبدالرسول دری اصفهانی

غلامحسین اسماعیلی، رئیس‌ دادگستری استان تهران جمعه ۲۱ مهر به خبرگزاری تسنیم گفت: «طبق بررسی‌های انجام‌شده در پرونده دری اصفهانی، شعبه مربوطه به این نتیجه رسیده که ایشان مرتکب عمل مجرمانه شده است.»

اسماعیلی افزود به همین دلیل حکم ۵ سال حبس برای دری اصفهانی صادر و حکم دادگاه بدوی هم در شعبه تجدیدنظر قطعی شده است.

عبدالرسول دری اصفهانی که در دانشگاه نفت در ایران تحصیلاتش را به پایان رسانده در مقام مشاور امور بانکی با تیم مذاکره‌کننده ایران و تیم اجرایی برجام همکاری می‌کرد. غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه مرداد سال گذشته خبر بازداشت او را تأیید کرد و ۱۲ مهر هم دادگاه تجدید نظر حکم ۵ سال حبس او را تأیید کرد.

محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران چهارشنبه ۱۹ مهر در این‌باره گفت مرجع تشخیص موضوعات مربوط به جاسوسی معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات است و از نظر این معاونت، «دری اصفهانی نه تنها مرتکب جاسوسی نشده بلکه در برابر هجمه‌هایی که برخی سرویس‌های بیگانه به وی داشته‌اند، هوشیارانه مقاومت کرده و با معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات همکاری داشته است.»

رئیس دادگستری تهران در پاسخ به این سخنان گفته است که «قطعاً مرجع نهایی اظهارنظر در ارتباط با اعمال مجرمانه افراد، قوه قضائیه است».

پیش از او، در روز پنج‌شنبه ۲۱ مهر، میزان، خبرگزاری قوه قضائیه نیز نوشته بود: «تنها مرجع صالح برای محکومیت اشخاص به جرم جاسوسی مطابق قانون اساسی و قوانین جزایی، دادگاه است، نه وزارت اطلاعات» و «هیچ قانونی مقرر نداشته است که اثبات جرم جاسوسی و انتساب آن به اشخاص با وزارت اطلاعات است.‌»

نخستین بار شهریور ۹۵ جواد کریمی قدوسی، یکی از اعضای جبهه پایداری و نماینده مجلس شورای اسلامی از بازداشت یکی از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران به اتهام جاسوسی خبر داده بود. کریمی قدوسی در گفت وگو با مجله «رمز عبور» گفته بود فردی که ماهانه ۷۵۰۰ پوند برای ارائه اطلاعات دولتی ایران دریافت می‌کرد، جاسوس آمریکا بود. به گفته قدوسی این شخص در سفر محمد جواد ظریف به ترکیه در هواپیما بود، اما از داخل هواپیما دستور بازداشتش صادر شد و او را به تهران بازگرداندند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.