بازداشت خبرنگاران تلویزیون دولتی ترکیه در میانمار
دو خبرنگار تیآرتی ترکیه و یک خبرنگار سرشناس محلی به همراه راننده آنها بازداشت شدند. روابط ترکیه و میانمار پس از آغاز خشونتها علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار تنشآلود شد.

Myanmar journalists wearing T-shirts that say "Stop Killing Press" stage a silent protest for five journalists who were jailed for 10 years on July 10, near the Myanmar Peace Center where Myanmar President Thein Sein was scheduled to meet with local artists in Yangon on July 12, 2014. Myanmar jailed five journalists to 10 years in prison with hard labour on July 10 over a report accusing the military of producing chemical weapons, a sentence denounced by campaigners as "outrageously harsh". Reporters Without Borders described the verdict as "very worrying for press freedom" in Myanmar. AFP PHOTO / SOE THAN WIN / AFP PHOTO / Soe Than WIN
دولت میانمار دو خبرنگار تلویزیون دولتی ترکیه (تیآرتی) را همراه با مترجم و راننده آنها بازداشت کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، لائو هون منگ از سنگاپور و موک چوی لین از مالزی دو خبرنگار شبکه تیآرتی بودند که جمعه ۲۷ اکتبر/ پنجم آبان از سوی پلیس در نایپیداو، پایتخت میانمار بازداشت و بازجویی شدند.
دلیل بازداشت پراندن پهپاد در حوالی ساختمان پارلمان میانمار عنوان شده است.
پس از آن پلیس به خانه آنگ نائینگ سوئی، مترجم میانماری این خبرنگاران و یک روزنامهنگار سرشناس این کشور یورش برد و پس از ضبط کامپیوتر و اسناد شخصی، او را بازداشت کرد. راننده این خبرنگاران نیز بازداشت شده است.
روابط ترکیه و میانمار پس از بروز خشونتهای اخیر در استان راخین میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا دچار تنش شد.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه خشونتها علیه اقلیت روهینگیا را «نسلکشی» علیه مسلمانان این کشور خواند. آنکارا از نخستین دولتهایی بود که برای آوارگان جنگزده روهینگیا در مرز بنگلادش محمولههای امدادی فرستاد.
پس از بروز ناآرامیها در ۲۵ اوت امسال در راخین، بیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش گریختهاند. به گفته یونیسف، نیمی از این آوارگان را کودکان تشکیل میدهند.
سازمان ملل، سازمانهای بینالمللی حقوق بشری و بسیاری از دولتهای جهان به انتقاد از خشونتها در میانمار پرداختهاند و دولت و ارتش این کشور را مسبب اصلی افزایش خشونتها میدانند.
دولت میانمار پیش از این نیز به سرکوب آزادی بیان متهم شده است. به خصوص پیش از آنکه آنگ سان سوچی، برنده جایزه صلح نوبل ریاست دولت آن را در دست بگیرد.
نظرها
نظری وجود ندارد.