ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمار خودسوزی در ایران رو به افزایش است

در ایران سالانه حدود ۳ هزار نفر بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند. اکثر این افراد بر اثر عفونت بعد از سوختگی جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به آمار رو به افزایش خودسوزی در ایران گفت خودسوزی در استان‌های ایلام، کردستان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و شمال خوزستان بسیار شایع است.

سوختگی سومین عامل مرگ غیر منتظره در ایران
در ایران سالانه حدود ۳ هزار نفر بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند

محمدجواد فاطمی در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) همچنین درباره وضعیت درمان سوختگی در ایران گفت در سال ۳۰ هزار بیمار سوختگی شدید و وسیع دارند که بستری می‌شوند.

عدم کنترل عفونت علت اصلی مرگ بیماران سوختگی

در ایران سالانه حدود ۳ هزار نفر بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند. اکثر این افراد بر اثر عفونت بعد از سوختگی جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی شایع‌ترین علت مرگ در بیماران سوختگی را «عدم کنترل عفونت» دانست.

به گفته او نبود آنتی‌بیوتیک‌ها و پانسمان‌های جدید از عوامل اصلی مرگ بیماران است.

محمدجواد فاطمی با انتقاد از عملکرد دولت گفت «دولت تا حدودی اقداماتی در این زمینه انجام داده است، اما نه آنقدری که مورد انتظار بوده است». در «طرح تحول سلامت» بیماران سوختگی بیمه ندارند.

سوختگی الکتریکی کارگران، دومین نوع سوختگی شایع

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی سوختگی‌های الکتریکی کارگران را دومین نوع سوختگی شایع خواند. به گفته او دلیل این نوع سوختگی با برق عدم ایمن‌سازی کارگاه‌ها است.

اسیدپاشی نیز حدود یک درصد از بیماران سوختگی ایران را تشکیل می‌دهند.

محمدجواد فاطمی با اشاره به اینکه  آمار سوختگی به نسبت جمعیت ایران بسیار بالاست گفت «مسئله اصلی سوختگی در ایران پیشگیری است، تعداد بسیار زیادی از موارد سوختگی قابل پیشگیری است».

به ازای هر ۱۰۰ نفر بیمار سوختگی در ایران، ۱۰ بیمار جان خود را از دست می‌دهند. او گفته سوختگی سومین عامل مرگ غیر منتظره در این کشور است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.