ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس پلیس تهران: بدحجاب‌ها را به بازداشتگاه نمی‌بریم، به آموزشگاه می‌فرستیم

قوه قضائیه اعلام کرده که ایران از نظر سرانه پرونده‌های کیفری از رتبه پنجم در جهان برخوردار است. یکی از تدابیر تازه برای کاهش پرونده‌های قضائی: آموزش حجاب به زنان کم‌حجاب.

رئیس پلیس تهران می‌گوید دختران و زنانی که حجاب اسلامی را به شکل مورد نظر جمهوری اسلامی رعایت نمی‌کنند یا به گفته او «شئونات اسلامی» را در نظر نمی‌گیرند، از این پس به بازداشتگاه‌ها نمی‌شوند و پرونده قضایی هم برای آن‌ها تشکیل نمی‌شود. مجازات جایگزین: آموزش حجاب به زنان کم حجاب.

عکس از آرشیو

به گزارش خبرگزاری تسنیم رئیس پلیس تهران چهاشنبه ۶ دی از تغییر رویکرد پلیس با «بدحجابی» خبر داد. حسین رحیمی گفت: «بنا به تدابیر فرمانده ناجا کسانی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند و غفلت‌هایی در این حوزه داشته‌اند دیگر به بازداشتگاه‌ها نمی‌روند، پرونده برایشان تشکیل نمی‌شود و آنها را به دادگاه نمی‌فرستیم، بلکه جلسات آموزشی برای اصلاح رفتارشان برگزار می‌شود.»

در ماه‌های گذشته انتقاد از عملکرد قوه قضائیه و تعدد پرونده‌های قضائی بالا گرفته است. قوه قضائیه اعلام کرده که ایران از نظر سرانه پرونده‌های کیفری در میان ۲۸ کشور جهان از رتبه پنجم برخوردار است.

بر اساس تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی عدم رعایت «حجاب شرعی» جرم پنداشته می‌شود. به موجب این ماده زنانی که بدون «حجاب شرعی» در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا از ۵۰ هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم می‌شوند.

به گفته رئیس پلیس تهران در سال جاری ۱۲۱ جلسه آموزشی در این حوزه برگزار شده و بیش از هفت هزار و۹۰۰  نفر در این کلاس‌ها آموزش دیده‌اند.

رحیمی گفت در حال حاضر پلیس علاوه بر تلاش برای ارتقای امنیت به دنبال انجام اقدامات اجتماعی برای اصلاح رفتار شهروندان و کاهش تخلفات و جرائم است.

به گفته او امروز بیش از صد مرکز مشاوره در پلیس پایتخت فعال هستند که با اقدامات خود توانسته‌اند در ۹ ماهه امسال بیش از ۶۲ هزار پرونده را به صلح  و سازش منجر کنند و اجازه ندهند این پرونده‌ها به دادگاه ارسال شود.

رئیس پلیس تهران افزود: «در حال حاضر روزانه هزاران نفر در پلیس، آموزش عمومی می‌بینند و به جای دستگیری مجرمانی که تخلفات و جرائمی را در سطح پایین مرتکب شده‌اند، آموزش‌هایی را برای اصلاح رفتارشان ارائه می‌دهیم.»

بر اساس قانون مجازات اسلامی عدم رعایت «حجاب شرعی» از جرایم «معاونت بردار» است. بنابر ماده ۴۳ قانون مجازات اسلامی یکی از مصادیق بارز معاونت در جرم بحث، تهیه وسایل ارتکاب این جرم یعنی لباس‌هایی است که استفاده از آن به نظر جمهوری اسلامی خلاف شرع است. به همین جهت همواره تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان لباس‌های زنانه نیز تحت فشار و گاهی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته‌اند.

بر اساس آمار تأیید نشده‌ای که در سال‌های گذشته در رسانه‌های داخلی منتشر شده، دست‌‌کم ۶۷ درصد زنان ایرانی بدحجاب پنداشته می‌شوند.

طرفداران حجاب شرعی می‌گویند یکی از دلایل طلاق در ایران بدحجابی زنان است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Neda

    رفع مشکل بیکاری؟!: محمد سعید منتظر المهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به گزارشاتی از «عدم رعایت حجاب و عفاف در قم» گفت که گشت‌های ارشاد ۴۰ برابر شده است.!!