ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مساحت لکه نفتی سانچی در دریای چین گسترش پیدا کرد

اداره اقیانوسیه دولت چین اعلام کرده که با تصاویر ماهواره‌ای محدوده دو لکه نفتی به جای مانده از نفتکش ایرانی را مشخص و از آب دریا نمونه‌برداری کرده است.

اداره اقیانوسیه دولت چین اعلام کرده است که دو لکه نفتی از سانحه نفتکش سانچی در دریای چین به جای مانده که رو به گسترش است.

محل غرق شدن نفتکش سانچی در دریای چین.

نفتکش سانچی به مدیریت شرکت ملی نفتکش ایران شامگاه، ۶ ژانویه / ۱۶ دی، در حدود ۱۶۰ مایل دریایی ساحل چین در نزدیکی شانگهای با کشتی باری چینی سی‌اف کریستال تصادف کرد. ۲۱ خدمه کشتی باربری چینی نجات یافتند اما ۳۲ خدمه نفتکش، شامل ۲۹ ایرانی و دو بنگلادشی جان خود را در این حادثه از دست دادند. سانچی هم یکشنبه گذشته غرق شد و این احتمال وجود دارد که در اثر انتشار محموله نفتی در اقیانوس یک فاجعه زیست‌محیطی را به وجود بیاورد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اداره اقیانوسیه چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده که در محل سانحه کشتی نفت‌کش سانچی تصاویر ماهواره‌ای یک لکه به مساحت ۶۹ کیلومترمربع و یک لکه دیگر به وسعت ۴۰ کیلومترمربع را نشان داده‌اند که ضخامت کمتری دارد و چندان متمرکز نیست.

روز گذشته اداره اقیانوسیه چین مساحت یکی از لکه‌های نفتی را ۱۵ کیلومتر و مساحت دیگری را ۱۸ کیلومتر اعلام کرده بود.

وزارت حمل و نقل چین در این بیانیه‌ای اعلام کرده که گروه امداد موقعیت کشتی غرق شده را شناسایی کرده‌اند که در عمق ۱۱۵ متری (۳۷۷ پا) زیر سطح دریا قرار دارد و آماده می‌شود تا ربات‌های زیردریایی را برای کاوش آن ارسال کند.

در این بیانیه گفته شده که کشتی‌ها در منطقه اطراف نفتکش غرق شده ۳۱ نمونه آب را آزمایش کرده‌اند. این نمونه‌ها حاوی گیریس سیاه با بوی نفت سنگین است و غلظت نفت هم در نمونه‌های یاد شده از محدودیت استاندارد کیفیت آب دریا فراتر می‌رود.

گروه‌های پاکسازی به بررسی منطقه محل غرق شدن سانچی ادامه می‌دهند تا وسعت و پراکندگی لکه نفتی و تاثیر اکولوژیکی آن را ارزیابی کنند.

سازمان محیط زیست ژاپن روز گذشته اعلام کرده بود که لکه‌های نفتی را زیر نظر دارد و با این‌حال احتمال آنکه این لکه‌های نفتی سواحل این کشور را آلوده کند بسیار اندک است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.