ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«نقشه راه» وزیر خارجه آمریکا برای سه قدرت اروپایی پیرامون یک توافق تازه با ایران

وزیر خارجه آمریکا تلاش می‌کند با کاهش اختلافات با متحدان اروپایی آمریکا، چارچوب تازه‌ای برای مذاکرات درباره نفوذ منطقه‌ای و برنامه موشکی سپاه تدوین کند. پمپئو هفته آینده این چارچوب را معرفی می‌کند.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا قصد دارد هفته آینده یک «نقشه راه» دیپلماتیک برای کشورهای اروپایی تدوین کند که به موجب آن با همراهی متحدان اروپایی ایالات متحده، جمهوری اسلامی ناگزیر شود درباره نفوذ منطقه‌ای‌اش و برنامه موشکی سپاه بر سر میز مذاکره بازگردد.

موشک سپاه در چهارراه ولی‌عصر تهران

برایان هوک، سرپرست تیم آمریکا برای گفت‌وگو با کشورهای اروپایی درباره مکمل‌های برجام، گفته است هفته آینده مایک پمپئو در نخستین سخنرانی خود در مقام وزیر خارجه آمریکا نقشه راهی در اختیار سه قدرت اروپایی – آلمان، بریتانیا و فرانسه – قرار می‌دهد با این هدف که اروپا برای بازگرداندن ایران بر سر میز مذاکرات تلاش کند. به گزارش خبرگزاری رویترز برایان هوک جمعه ۱۸ مه/ ۲۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفته است:

«هدف تلاش‌های ما این است که هرگونه فشار لازم را بر ایران اعمال کنیم تا رفتارش [در منطقه] را تغییر دهد و از چارچوب تازه‌ای پیروی کند و نگرانی‌های ما هم برطرف شود.»

به گفته برایان هوک، توافق هسته‌ای با ایران، حس گمراه‌کننده‌ای از امنیت را در جهان به وجود آورده، در حالی‌که ایالات متحده آمریکا قصد دارد به توافق تازه‌ای با جمهوری اسلامی دست یاید که نه تنها برنامه هسته‌ای ایران، بلکه نفوذ منطقه‌ای این کشور و برنامه موشکی سپاه پاسداران را هم دربربگیرد:

«[چنین توافقی] شامل برخی چیزها در اطراف برنامه هسته‌ای [ایران] می‌شود: موشک‌ها، فن‌آوری موشکی، حمایت از تروریست‌ها و فعالیت‌های خشونت‌آمیز ایران در سوریه و یمن.»

بعد از خروج آمریکا از برجام، مایک پمپئو مذاکراتی را بر سر مکمل‌های توافق هسته‌ای در معنای مورد نظر ایالات متحده با تروئیکای اروپایی آغاز کرده است. به گفته برایان هوک، اختلافات بین اروپا و آمریکا بر سر توافق هسته‌ای با ایران کاهش یافته است:

«ما به اندازه کافی وقت داریم با متحدانمان برای طراحی یک معماری امنیتی در چارچوب تازه‌ای همکاری کنیم. گمان می‌کنم نباید درباره اختلاف نظر اروپا و آمریکا اغراق کرد.»

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان جمعه ۱۸ مه/ ۲۸ اردیبهشت در دیدار و گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در شهر سوچی درباره برخی موضوعات مانند روابط اقتصادی آلمان با روسیه، پناهجویان سوری، بحران اوکراین و توافق هسته‌ای با ایران در جمع خبرنگاران بر همین معنای مورد نظر برایان هوک تأکید کرده و گفته است با وجود اختلاف دیدگاه‌های اروپا و آمریکا درباره برخی مسائل «که اکنون درباره برجام روی داده» نباید «اهمیت و حیاتی بودن» روابط دو سوی اقیانوس اطلس را فراموش کرد.

سخنگوی کاخ سفید شامگاه گذشته اعلام کرده بود که ایالات متحده می‌خواهد با کشورهای دیگر ائتلافی را علیه رژیم تهران تشکیل دهد که هدف از آن نظارت بر «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده» ایران در منطقه خاورمیانه است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • احمد

    اقای شواهد واقعا خودت فهمیدی که چه میگی .فکر میکنم رادیو زمانه از بخش کامنتهای بی سر و ته و فاقد انسجام خود داری کند.

  • farid

    رئیس جمهوری آمریکا در دیدار با ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در کاخ سفید گفت، «ما ۱۵۱ میلیارد دلار در معامله با اتحادیه اروپا ضرر کردیم؛ آنها می‌توانند هر چه بخواهند من را خطاب کنند، اما بی‌عدالتی تجاری ادامه نمی‌یابد.» وی به محدودیت‌های اروپا بر محصولات کشاورزی و خودروهای آمریکایی اشاره کرد و با بیان این که دونالد تاسک و ژان کلود یونکر را می‌شناسد، به خبرنگاران گفت «سلام من را به ژان کلود برسانید!!.»

  • Faryad

    - "علی مطهری که درباره چرایی به کارگیری الفاظ خارجی در کالاهای ایرانی و مکالمات روزمره از وزیر ارشاد سوال کرده بود، از اعتراض خامنه‌ای به بکارگیری کلمه «فراکسیون» و عدم معادل سازی فارسی برای آن و همچنین اعتراض او به مکالمه انگلیسی خلبانان ایرانی خبر داد!." گفتنی است که زبان انگلیسی زبان قراردادی اصلی برای مکالمه خلبانان در جهان با برج مراقبت فرودگاه‌ها است. -ممنوعیت آموزش انگلیسی در دوره ابتدائی خامنه‌ای پیشتر در 12 اردیبهشت 95، به تاکید بر آموزش زبان انگلیسی در ایران اعتراض کرده و این موضوع را مصداق باز شدن درهای فرهنگی کشور به روی تهاجم فرهنگی خوانده بود!. پس از مدت کوتاهی مهدی نویدادهم،‌ دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش ایران ! اعلام کرد که تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی دولتی و غیردولتی در ساعات رسمی یا غیررسمی ممنوع است! و هشدار داد که در صورت مشاهده آموزش زبان انگلیسی برخورد خواهد شد!

  • شواهد

    شواهد حاکیست تنها باقی مانده حکومت آساس (آخوندی-سپاهی-اطلاعاتی سرمایه سالاری)، خروج ان پی تی و ساختن بمب اتم است. تحریم ها تا ابد خواهد ماند. مردم ایران نیز نه برجام و نه بدون برجام خیری نیم بیند. برنامه عقب نگه داشتن دائمی ایارن است. حکومت تن به عدالت توزیع نمی دهد، پس هرگز پایگاهی مردمی نخواهد داشت. حکومت آساس (آخوندی-سپاهی-اطلاعاتی سرمایه سالاری)، بارش بسته است از نظر مایل، مردم ایارن بریش اهمیت ندارند. مردم هم توان قیام ندارند. این ها حکومتی فهمیده اند.

  • شواهد

    تمامی شواهد می چینم کنار هم، به یک نتیجه می رسم و از بابت با نظرات امیراحمدی نزدیک می شویم: امریکا با اروپا و بقیه قدرتهای جهانی، به صورت نقش پلیس بد و پلیس خوب، کارهای یکدیگر تکمیل می کنند. هدف تضعیف حکومت ایران و محرومیت و فشار بر کل ایران است، نه تغیر حکومت و نه توسعه ایران. راهبرد قطعی شده این است ایران نبایست حتی از بعد اقتصادی قوی شود.تحریم ها ادامه میابد و قطعا مردم ایران بیشتر حاکمان زیان خواهند دید. عوامل دیکتاتوری مذهبی 40 سال ایارن غارت و شخم زدند، بارشان بسته اند. مردم ایران هستند تا ابد در این تحریم های تمام نشدنی رنج خواهند برد. در این صورت بهتر است حکومت آسا (آخوندی-سپاهی-اطلاعاتی) راه کره شمالی برود و با خروج ان پی تی و ساختن بمب اتمی، برای خود قدرت سازی کند. چون فساد گسترده رد حکومت و دیکتاتوری اش هرگز قدرت مدرمی تخواهد داشت. هرگز تن به عدالت توزعی نخواهد داد. پس می ماند به همان بمب اتمی اش. بمب اتمی چیزی است که قدرت چانه زنیر ابالا می برد.