ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمريکا توان نظامی خود را در خليج فارس تقويت می‌کند

<p>ايالات متحده آمريکا قصد دارد برای جلوگيری از احتمال بسته شدن تنگه هرمز توسط ايران، توان نظامی خود را در خليج فارس تقويت کند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش روزنامه &quot;وال استريت ژورنال&quot;، وزارت دفاع آمريکا طرحی را درباره استقرار سامانه&zwnj;های کشف و خنثی&zwnj;کردن مين&zwnj;ها و گسترش فعاليت&zwnj;های اطلاعات در خليج فارس را به کنگره ارائه کرده است.</p> <p>ژنرال جيمز ماتيس، رئيس فرماندهی مرکزی آمريکا در منطقه پس از آن درخواست مدرن&zwnj;سازی تجهيزات نظامی را در خليج فارس مطرح کرد که کارشناسان وزارت دفاع آمريکا گفتند در توان نظامی آمريکا در مقابله با بسته شدن تنگه هرمز ضعف&zwnj;هايی وجود دارد.</p> <p>ايران چند ماه پيش هشدار داد در صورتی که مورد تحريم نفتی قرار گيرد، اجازه نخواهد داد قطره&zwnj;ای نفت از تنگه هرمز عبور کند. پس از اين اظهارنظر دولت ايران، تنش&zwnj;های لفظی بين ايران و آمريکا افزايش يافت.</p> <blockquote> <p>ژنرال جيمز ماتيس، رئيس فرماندهی مرکزی آمريکا در منطقه پس از آن درخواست مدرن&zwnj;سازی تجهيزات نظامی را در خليج فارس مطرح کرد که کارشناسان وزارت دفاع آمريکا گفتند در توان نظامی آمريکا در مقابله با بسته شدن تنگه هرمز ضعف&zwnj;هايی وجود دارد</p> </blockquote> <p>با اين حال احمد وحيدی، وزير دفاع ايران می&zwnj;گويد کشورش قصد ندارد تنگه هرمز را مسدود کند.</p> <p>تنگه هرمز دارای حدود ۵۰ کيلومتر عرض و ۲۰۰ کيلومتر طول است که خليج فارس و دريای عمان را به هم متصل می&zwnj;کند.</p> <p>آمريکا پيشتر نيز اعلام کرده بود تنگه هرمز &quot;خط قرمز&quot; اين کشور است و در صورت بسته&zwnj;شدن آن آماده مقابله نظامی با ايران است.</p> <p>پس از بالاگرفتن تنش&zwnj;های لفظی بر سر تنگه هرمز، آمريکا اعلام کرد هر کسی که آزادی رفت و آمد را در تنگه بين&zwnj;المللی هرمز تهديد کند، به وضوح در جامعه جهانی جايی نخواهد داشت و هيچ&zwnj;گونه اخلالی در اين تنگه تحمل نمی&zwnj;شود.</p> <p>سپاه پاسداران ايران نيز در واکنش به اين هشدارها اعلام کرد تهديد را با تهديد پاسخ خواهد داد.</p> <p>در حال حاضر همه نفت توليدی عراق، کويت و قطر و بخش زيادی از نفت توليدی عربستان و امارات و همچنين بخشی از گاز توليدی قطر برای ورود به بازرهای جهانی از تنگه هرمز عبور می&zwnj;کند.</p> <p>روزانه حدود ۱۷ درصد نفت مورد نياز دنيا از اين تنگه عبور می&zwnj;کند. بخش عمده رفت و آمدهای کشتی&zwnj;های حامل نفت از بخش آب&zwnj;های سرزمينی کشور عمان انجام می&zwnj;شود.</p> <p>&nbsp;</p>

ايالات متحده آمريکا قصد دارد برای جلوگيری از احتمال بسته شدن تنگه هرمز توسط ايران، توان نظامی خود را در خليج فارس تقويت کند.

به گزارش روزنامه "وال استريت ژورنال"، وزارت دفاع آمريکا طرحی را درباره استقرار سامانه‌های کشف و خنثی‌کردن مين‌ها و گسترش فعاليت‌های اطلاعات در خليج فارس را به کنگره ارائه کرده است.

ژنرال جيمز ماتيس، رئيس فرماندهی مرکزی آمريکا در منطقه پس از آن درخواست مدرن‌سازی تجهيزات نظامی را در خليج فارس مطرح کرد که کارشناسان وزارت دفاع آمريکا گفتند در توان نظامی آمريکا در مقابله با بسته شدن تنگه هرمز ضعف‌هايی وجود دارد.

ايران چند ماه پيش هشدار داد در صورتی که مورد تحريم نفتی قرار گيرد، اجازه نخواهد داد قطره‌ای نفت از تنگه هرمز عبور کند. پس از اين اظهارنظر دولت ايران، تنش‌های لفظی بين ايران و آمريکا افزايش يافت.

ژنرال جيمز ماتيس، رئيس فرماندهی مرکزی آمريکا در منطقه پس از آن درخواست مدرن‌سازی تجهيزات نظامی را در خليج فارس مطرح کرد که کارشناسان وزارت دفاع آمريکا گفتند در توان نظامی آمريکا در مقابله با بسته شدن تنگه هرمز ضعف‌هايی وجود دارد

با اين حال احمد وحيدی، وزير دفاع ايران می‌گويد کشورش قصد ندارد تنگه هرمز را مسدود کند.

تنگه هرمز دارای حدود ۵۰ کيلومتر عرض و ۲۰۰ کيلومتر طول است که خليج فارس و دريای عمان را به هم متصل می‌کند.

آمريکا پيشتر نيز اعلام کرده بود تنگه هرمز "خط قرمز" اين کشور است و در صورت بسته‌شدن آن آماده مقابله نظامی با ايران است.

پس از بالاگرفتن تنش‌های لفظی بر سر تنگه هرمز، آمريکا اعلام کرد هر کسی که آزادی رفت و آمد را در تنگه بين‌المللی هرمز تهديد کند، به وضوح در جامعه جهانی جايی نخواهد داشت و هيچ‌گونه اخلالی در اين تنگه تحمل نمی‌شود.

سپاه پاسداران ايران نيز در واکنش به اين هشدارها اعلام کرد تهديد را با تهديد پاسخ خواهد داد.

در حال حاضر همه نفت توليدی عراق، کويت و قطر و بخش زيادی از نفت توليدی عربستان و امارات و همچنين بخشی از گاز توليدی قطر برای ورود به بازرهای جهانی از تنگه هرمز عبور می‌کند.

روزانه حدود ۱۷ درصد نفت مورد نياز دنيا از اين تنگه عبور می‌کند. بخش عمده رفت و آمدهای کشتی‌های حامل نفت از بخش آب‌های سرزمينی کشور عمان انجام می‌شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.