ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعتصاب دوباره در تمام بخش‌های نیشکر هفت‌تپه

اسماعیل بخشی، کارگر و نماینده کارگران معترض در سخنانی با اشاره به بحران کنونی ایران گفت که تنها راه‌حل این بحران و مبارزه با فساد تشکیل شوراهای مستقل مردمی و کارگری است.

کارگران نیشکر هفت‌تپه شنبه ۲۷ مرداد بار دیگر دست به اعتصاب زدند. به گزارش کانال خبری «سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه»، کارگران تمام بخش‌های این مجتمع صنعتی در اعتراض به برآورده‌نشدن مطالبات‌شان دست از کار کشیده اند.

اسماعیل بخشی در حال سخن‌گفتن برای کارگران اعتصابی

اسماعیل بخشی، کارگر و نماینده کارگران معترض در سخنانی بر خواسته‌های به‌حق کارگران تأکید کرد و اعتصاب را حق قانونی معترضان دانست. او خواهان حفظ اتحاد شد و هشدار داد که کارگران به دام اختلاف‌ها و دعواهای به‌راه‌افتاده به دست کارفرمایان نیفتند.

بخشی گفت که در چهار‌ـ‌پنج‌ماه اخیر کارخانه مدیریت نداشته است و کارگران خود این کارخانه را اداره کرده‌اند و برای همکاری با مسئولان، از اعتصاب سراسری در آن پرهیز کرده‌اند. اما هنوز مطالبات آنها برآورده نشده است.

به گفته بخشی، مطالبات از جمله دستمزد سه ماه کارگران و حق بیمه آنها از ماه‌ها پیش هنوز پابرجا هستند. او اما هدف از تجمع و اعتصاب شنبه را فراتر از مطالبات روزانه دانست و آن را تجمعی به خاطر «آینده هفت‌تپه» توصیف کرد.

به گفته بخشی، آینده مدیریت کارخانه در ابهام است و مدیر کارخانه چهارماه است که به کارخانه قدم نگذاشته. بخشی وضعیت ایمنی محل کار در هفت‌تپه را بسیار بد ارزیابی کرد و گفت که کارگران از وسایل ایمنی اولیه محیط کار برخوردار نیستند.

بخشی با اشاره به بحران کنونی ایران گفت که تنها راه‌حل این بحران و مبارزه با فساد تشکیل شوراهای مستقل مردمی و کارگری است.

او گفت که کارگران نباید هزینه بحران اقتصادی را که دیگران رقم زده‌اند، بپردازند. به گفته بخشی، حقوق کارگران هفت‌تپه همراه با تمام مزایا تنها یک میلیون و پانصدهزار تومان است.

او در میان تشویق جمعیت با تعدیل نیرو و اخراج هر کارگری مخالفت کرد و گفت که همه منتظر بازگشت کارگران تعدیل‌شده بخش مبارزه با آفات این کارخانه هستند.

نماینده کارگران معترض هفت‌تپه خط قرمز معترضان را خصوصی‌سازی زمین‌های نیشکر هفت‌تپه دانست و گفت که مردم بومی این زمین‌ها را برای اشتغال‌سازی برای فرزندانشان به کارخانه داده‌اند و کسی حق مالکیت خصوصی بر آنها را ندارد.

مدیریت این کارخانه در حال حاضر با بخش دولتی و سازمان گسترش نوسازی است. مدیریت مجتمع نیشکر هفت تپه می‌گوید به دلیل «افزایش مشکلات مالی» تصمیم گرفته است که بخش عمده سهام آن را به بخش خصوصی واگذار کند.

کارگران به این واگذاری‌ها معترضند. سندیکای کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه که در آبان‌ماه سال ۱۳۸۷ خورشیدی شکل گرفت یکی از فعال‌ترین سندیکاهای مستقل کارگری در ایران به‌شمار می‌رود.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.