ویژهنامه روزنامه ایران به نام" فکرت" که سئوالهای نمایندگان مجلس از احمدینژاد پرداخته بود، در چاپخانه توقیف شد.
به گزارش منابع خبری، بازپرس شعبه ۹ دادسرای فرهنگ و رسانه، شامگاه دوشنبه ۲۲ اسفند، بدون اعلام دلیل مشخصی "فکرت"، ویژهنامه روزنامه ایران را توقیف کرد.
مخالفان اصولگرای دولت احمدینژاد این ویژهنامه را در راستای مطالب ویژهنامه خاتون و حاوی مطالب "جداییبرانگیز، و چاپلوسیهای بیش از اندازه از احمدینژاد" عنوان کردهاند.
روزنامه ایران روز سهشنبه ۲۳ اسفند در ستون "دیگه چه خبر" نوشت: "قوه قضائیه ویژهنامه روزنامه ایران با رویکرد فکری- اندیشهای را که در آن به بندهای ۱۰ گانه سئوال از رئیس جمهور پاسخ داده شده بود، قبل از توزیع و در حین چاپ توقیف کرد."
برخی از رسانههای پشتیبان دولت احمدینژاد از جمله تارنمای صریحنیوز در واکنش به توقیف این ویژهنامه با اشاره به آزادی کامل برخی از رسانهها و خبرگزاریها در وارد کردن "انواع اتهامات" علیه دولت احمدینژاد توقیف ویژهنامه روزنامه ایران را "تعجببرانگیز" دانستند.
در دیماه سال جاری نیز ویژهنامه دیگر روزنامه ایران در رابطه با فساد بانکی توقیف شده بود
زمان انجام طرح سئوال از محمود احمدینژاد که امروز برگزار شد از چندی پیش در مجلس مطرح شده بود و هر بار به دلایل مختلف به نعویق میافتاد.
ویژهنامه ۲۵۸ صفحهای روزنامه ایران با نام "خاتون یک" با موضوع حجاب و چادر در مردادماه امسال با واکنشهای بسیاری از سوی عدهای از اصولگرایان حکومتی روبهرو شد.
آنها دستاندرکاران این ویژهنامه را متهم به زیر سئوال بردن "چادر سیاه" کردند که در جمهوری اسلامی ایران، از آن به عنوان "حجاب اسلامی برتر" یاد میکنند.
در یکی از مطالب این ویژهنامه، مهدی کلهر، مشاور رسانهای احمدینژاد، رنگ سیاه چادر را تقلیدی از لباس مشکی مردان و زنان غربی در مجلسهای شبانه عیاشی اروپا در زمان ناصرالدین شاه دانسته و نوشته بود: "از لحاظ فلسفه حجاب که در قرآن آمده که زن خودش را در مقابل تیر نگاه هیز مردان قرار ندهد، قطعأ چادر بدترین پوشش است چون چهره زن را قاب میکند."
به گزارش تارنمای الف، مسئولان تهیه ویژهنامه خاتون در نوبت شب در محل روزنامه مطالب آن را تهیه میکردند و به جز چند نفر بقیه برای اعضای تحریریه ناآشنا بودند.
در آبانماه سال جاری،، علیاکبر جوانفکر، مدیرمسئول روزنامه ایران و یکی از نزدیکان احمدینژاد بهخاطر انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی و انتشار تصاویر خلاف عفت عمومی به یک سال زندان و سه سال محرومیت از فعالیتهای مطبوعاتی محکوم شد.
ماموران امنیتی دادستانی تهران در همان روز با یورش به ساختمان مؤسسه مطبوعاتی ایران، علیاکبر جوانفکر و بیش از ۳۰ تن از خبرنگاران و کارکنان روزنامه ایران را بازداشت کردند.
در دیماه سال جاری نیز ویژهنامه دیگر روزنامه ایران در رابطه با فساد بانکی توقیف شده بود.