پروین مخترع پس از هشت ماه حبس آزاد شد. همچنین آریا آرامنژاد هنرمند زندانی، بههمراه علیرضا فلاحتی و احمد میری، زندانیان سیاسی زندان بابل به مرخصی آمدند.
کمیته گزارشگران حقوق بشر خبر داد که بعد از ظهر امروز یکشنبه ۲۸ اسفندماه، پروین مخترع، مادر کوهیار گودرزی، فعال حقوق بشر، پس از تحمل هشت ماه حبس، از زندان آزاد شد.
پروین مخترع، ۱۰ مردادماه، یک روز پس از بازداشت فرزندش، در منزل خود در کرمان، دستگیر شد و مدت هشتماه در بند عمومی زندان کرمان بهسر برد.
اتهام وی در ابتدا "فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی علیه نظام" اعلام شد و به تحمل ۲۳ ماه حبس تعزیری محکوم گردید که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۲۳ ماه حبس تعلیقی کاهش یافت.
وی همچنین در دادگاه دیگری متهم شده بود که به مقامات جمهوری اسلامی و "شهدا" توهین کرده که هفته گذشته در این دادگاه از اتهام "توهین به رهبری" تبرئه و برای اتهام "توهین به شهدا"، به پرداخت جریمه نقدی محکوم گردید.
چندی پیش نهاد بینالمللی فریمیوز freemuse که مهمترین نهاد پیگیر وضعیت هنرمندان عرصه موسیقی در جهان بهشمار میآید، با راه انداختن کمپین و نوشتن نامهای خطاب به مقامهای ایران خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آریا آرامنژاد شده بود
پروین مخترع، بهدلیل مصاحبه با رسانهها در زمان بازداشت پیشین پسرش و اطلاعرسانی نسبت به شرایط او دستگیر شده بود.
کوهیار گودرزی، فعال حقوق بشر بهتازگی به پنج سال حبس تعزیری در زندان شهرستان زابل محکوم شده است.
وی هماکنون در بند ۲۰۹ زندان اوین بهسر میبرد و با وجود تقاضایش برای انتقال به بند عمومی ۳۵۰، این درخواست از سوی مسئولان پذیرفته نشده است.
از سوی دیگر برپایه خبرهایی که در شبکههای اجتماعی اینترنت منتشر شدهاند بعد از ظهر امروز آریا آرامنژاد، خواننده، آهنگساز و ترانهسرا به همراه علیرضا فلاحتی و احمد میری، از اعضای جبهه مشارکت ایران اسلامی در استان مازندران؛ سه تن از زندانیان سیاسی زندان متی کلای بابل، به مرخصی آمدند.
گفته میشود گروه دیگری از زندانیان سیاسی این زندان نیز به مرخصی آمدهاند. سایت شخصی آریا آرامنژاد نیز این خبر را تأیید کرده است.
آریا آرامنژاد آخرین بار روز ۱۷ آبانماه سال جاری دستگیر شد و تمام این مدت را در زندان متی کلای بابل سپری کرد.
وی یک بار نیز پس از اعتراضات به نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸، در بهمنماه این سال به اتهام خواندن ترانه "علی برخیز" توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی استان مازندران دستگیر شده بود.
علیرضا فلاحتی در روز ۲۱ آذرماه برای گذراندن شش ماه حبس تعزیری، خود را به زندان متی کلا معرفی کرده بود.
وی نیز در بهمن ماه سال ۸۸ به اتهام "تبانی علیه امنیت کشور" توسط اداره اطلاعات استان مازندران بازداشت و در دادگاه انقلاب شهرستان بابل به ۱۰ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر به شش ماه حبس تعزیری کاهش یافت.
احمد میری، قائممقام جبهه مشارکت مازندران و فرماندار سابق بابلسر در روز هشتم فروردین ۸۹ به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" توسط وزارت اطلاعات بازداشت شد.
احمد میری از سوی دادگاه انقلاب شهرستان بابل به ۲۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود، که در دادگاه تجدید نظر، به یک سال حبس کاهش یافت.
در روزهای گذشته خانوادههای زندانیان سیاسی و فعالان عرصههای مختلف اجتماعی با انتشار بیانیههایی خواهان مرخصی و آزادی زندانیان سیاسی در روزهای سال نو شده بودند.
این یکی یگر دست ایت الله خامنه ای را میبوسد که فرمان عفو عمومی را صادر کنند و در این شب سالگرد همه خانواده هارا خوشحال کنند. این فرصت ها سالی یکبار یا کمتر پیش می اید و انتظار بر اینست که تمام زندانیان را با احترام سوار ماشین کنند و بدون اطلاع قبلی و سرزده به در خانه شان ببرند و انه را تحویل خانواده های چشم به راهشان دهند. اینست ان مرام اما علی که ما در تاریخ میخواهندیم و انتظار میرود به مناسبت سال نو همه مردم ایران خوشحال شوند. باشد که همین حرکت پیش زمینه ای برای گفتگو و حل اختلافات درونی شود. این حرکت از حل مناقشه اتمی مهمتر است.
کاربر مهمان / 18 March 2012
به خامنه ای خون جوانان این مملکت تزریق میشه اگ او بمیره ۷۶۰۰۰۰۰۰ ایرانی هرروزشان عید میشه.
کاربر مهمان / 19 March 2012