ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیام نوروزی کلینتون: به حمایتمان از حقوق بشر و آزادی بیان متعهد می مانیم

<p>هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا در پيامی فرا رسيدن سال نو را به کسانی که نوروز را جشن می&zwnj;گيرند، تبريک گفت.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>کلينتون در اين پيام که ۱۹ مارس (۲۹ اسفند ۱۳۹۰) منتشر شد، گفت: &quot;ما درحالی که با چالش&zwnj;های تازه روبرو می&zwnj;شويم، به حمايت&zwnj;مان از حقوق جهانی بشر و آزادی بيان، حقوقی که مروج صلح، پيشرفت و سعادت هستند، متعهد می&zwnj;مانيم.&quot;</p> <p>وزير خارجه آمريکا افزود: &quot;نوروز طی بيش از سه هزار سال برای ميليون&zwnj;ها نفر در سراسر دنيا زمانی برای اميد بوده است. روح محبت، خانواده و تولد دوباره عميقاً در سرتاسر سنت غنی فرهنگی نوروز تنيده شده است و تعهد مشترک ما را به آينده&zwnj;ای بهتر به ما يادآوری می&zwnj;کند.&quot;</p> <p>در اين پيام نوروزی آمده است: &quot;مردم ايالات متحده در استقبال از فرصت&zwnj;های اين سال جديد و امکانات تقويت پيوندهای خانوادگی و دوستی به شما می&zwnj;پيوندند.&quot;</p> <blockquote> <p>هيلاری کلينتون: روح محبت، خانواده و تولد دوباره عميقاً در سرتاسر سنت غنی فرهنگی نوروز تنيده شده است و تعهد مشترک ما را به آينده&zwnj;ای بهتر به ما يادآوری می&zwnj;کند</p> </blockquote> <p>باراک اوباما، رئیس&zwnj;جمهوری آمریکا نیز فرا رسیدن نوروز را هر سال تبریک می&zwnj;گوید.</p> <p>همچنین بان کی&zwnj;مون، دبیرکل سازمان ملل در پیامی نوروزی گفت پیام صلحی که در این مراسم وجود دارد، مهم است.</p> <p>به گفته بان کی&zwnj;مون، نوروز فرصتی برای یادآوری این موضوع است که &quot;همه باید برای دست&zwnj;یابی به آینده بهتر تلاش کنند.&quot;</p> <p>نوروز برابر با يکم فروردين&zwnj;ماه، جشن آغاز سال و يکی از کهن&zwnj;ترين جشن&zwnj;های دوران باستان است و هنوز مردم مناطق مختلف فلات ايران نوروز را جشن می&zwnj;گيرند.</p> <p>نوروز در ايران و افغانستان آغاز سال نو به&zwnj;شمار می&zwnj;رود و در برخی ديگر از کشورها تعطيل رسمی است.</p> <p>سازمان ملل متحد در تاريخ ۲۴ فوريه ۲۰۱۰ با تصويب قطعنامه&zwnj;ای در مقر اين سازمان در نيويورک، عيد نوروز را به&zwnj;عنوان روز بين&zwnj;المللی نوروز و فرهنگ صلح در جهان به&zwnj;رسميت شناخت.</p> <p>پيش از آن در تاريخ هشتم مهر ۱۳۸۸ خورشيدی، نوروز توسط يونسکو، سازمان علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، به&zwnj;عنوان ميراث غيرملموس جهانی، به ثبت جهانی رسيده &zwnj;بود.</p> <p>&nbsp;</p>

هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا در پيامی فرا رسيدن سال نو را به کسانی که نوروز را جشن می‌گيرند، تبريک گفت.

کلينتون در اين پيام که ۱۹ مارس (۲۹ اسفند ۱۳۹۰) منتشر شد، گفت: "ما درحالی که با چالش‌های تازه روبرو می‌شويم، به حمايت‌مان از حقوق جهانی بشر و آزادی بيان، حقوقی که مروج صلح، پيشرفت و سعادت هستند، متعهد می‌مانيم."

وزير خارجه آمريکا افزود: "نوروز طی بيش از سه هزار سال برای ميليون‌ها نفر در سراسر دنيا زمانی برای اميد بوده است. روح محبت، خانواده و تولد دوباره عميقاً در سرتاسر سنت غنی فرهنگی نوروز تنيده شده است و تعهد مشترک ما را به آينده‌ای بهتر به ما يادآوری می‌کند."

در اين پيام نوروزی آمده است: "مردم ايالات متحده در استقبال از فرصت‌های اين سال جديد و امکانات تقويت پيوندهای خانوادگی و دوستی به شما می‌پيوندند."

هيلاری کلينتون: روح محبت، خانواده و تولد دوباره عميقاً در سرتاسر سنت غنی فرهنگی نوروز تنيده شده است و تعهد مشترک ما را به آينده‌ای بهتر به ما يادآوری می‌کند

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز فرا رسیدن نوروز را هر سال تبریک می‌گوید.

همچنین بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل در پیامی نوروزی گفت پیام صلحی که در این مراسم وجود دارد، مهم است.

به گفته بان کی‌مون، نوروز فرصتی برای یادآوری این موضوع است که "همه باید برای دست‌یابی به آینده بهتر تلاش کنند."

نوروز برابر با يکم فروردين‌ماه، جشن آغاز سال و يکی از کهن‌ترين جشن‌های دوران باستان است و هنوز مردم مناطق مختلف فلات ايران نوروز را جشن می‌گيرند.

نوروز در ايران و افغانستان آغاز سال نو به‌شمار می‌رود و در برخی ديگر از کشورها تعطيل رسمی است.

سازمان ملل متحد در تاريخ ۲۴ فوريه ۲۰۱۰ با تصويب قطعنامه‌ای در مقر اين سازمان در نيويورک، عيد نوروز را به‌عنوان روز بين‌المللی نوروز و فرهنگ صلح در جهان به‌رسميت شناخت.

پيش از آن در تاريخ هشتم مهر ۱۳۸۸ خورشيدی، نوروز توسط يونسکو، سازمان علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، به‌عنوان ميراث غيرملموس جهانی، به ثبت جهانی رسيده ‌بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.