ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نتانیاهو حماس را به «ضربات بسیار دردناک» تهدید کرد

نتانیاهو به حماس هشدار داد که دولت او به انجام «اقداماتی از جنس دیگر» بسیار نزدیک شده و با لحنی تند خواهان توقف فوری اعتراض‌های هفتگی در حصار مرزی غزه و اسرائیل شد.

نخست‌وزیر اسرائیل گروه فلسطینی حماس را به «ضربات بسیار دردناک» تهدید کرد. واکنشی به ادامه اعتراض‌های «راهپیمایی عظیم بازگشت» در حصار مرزی با اسرائیل که اخیراً نیز شش فلسطینی در آن کشته شدند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر راست‌گرای اسرائیل

بنیامین نتانیاهو یکشنبه ۱۴ اکتبر / ۲۲ مهر به حماس،‌ گروه حاکم بر نوار باریک غزه هشدار داد که در صورت متوقف‌نشدن «فوری» اعتراض‌های هفتگی در حصار مرزی آنها ضربات دردناک را متحمل خواهند شد.

او گفت که اسرائیل به پی گرفتن «اقداماتی از جنس دیگر» علیه حماس بسیار نزدیک شده است و با لحنی تند ادامه داد:

«حماس اگر عقل به خرج دهد،‌ به آتش‌افروزی و طغیان‌های خشونت‌آمیز پایان خواهد داد ــ همین حالا».

سربازان اسرائیلی در جریان اعتراض‌های جمعه ۱۲ اکتبر / ۲۰ مهر هفت فلسطینی را کشتند و ۱۴۰ تن دیگر نیز مجروح شدند.

اسرائیل می‌گوید که کشته‌شدگان در میان گروهی از ۲۰ فلسطینی بودند که پس از انفجار یک «بمب»،‌ از حصار مرزی عبور کردند و قصد ورود به خاک اسرائیل را داشتند.

شمار فلسطینیان کشته‌شده از آغاز «راهپیمایی عظیم بازگشت»‌ از ۳۰ مارس تا کنون به بیش از ۲۰۰ تن رسیده است. در این مدت تنها یک سرباز اسرائیلی کشته شده. هرچند بخشی از زمین‌های اسرائیل در آن منطقه بر اثر پرواز بادبادک‌های آتش‌زای معترضان سوخته است.

اسرائیل در واکنش به اعتراض‌های جمعه ورود سوخت به غزه را متوقف کرد و منطقه ماهیگیری این باریکه را به شش مایل دریایی کاهش داد.

باریکه غزه محل زندگی دو میلیون فلسطینی است و ۱۲ سال است در محاصره اسرائیل قرار دارد. اسرائیل ورود و خروج به این باریکه را شدیداً کنترل می‌کند. ساکنان آن از فقر شدید و فقدان و تخریب زیرساخت‌های اساسی رنج می‌برند.

معترضان فلسطینی خواهان دستیابی به حق بازگشت به سرزمین مادری هستند. صدها هزار فلسطینی از ۱۹۴۸، سال اعلام تشکیل دولت اسرائیل وادار به ترک خانه‌هایشان شده‌اند.

اما اسرائیل می‌گوید که جنبش فلسطینی «حماس» مسئول سازماندهی این اعتراضات است. حماس این ادعا را رد کرده و شرایط دشوار زندگی در غزه را عامل به وجود آمدن اعتراض‌ها دانسته است.

اسرائیل و حماس در یک دهه گذشته سه جنگ با یکدیگر تجربه کرده‌اند. هرچند کارشناسان معتقدند هیچ یک از دو طرف خواهان جنگ دیگری نیستند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.