ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شمار زیادی کشته و زخمی در حمله انتحاری به روحانی‌های کابل

عامل انتحاری وارد تالار مجلل اورانوس شد و خود را در میان صدها تن از علما و روحانیون افغان که برای جشن میلاد پیامبر اسلام گرد هم آمده بودند، منفجر کرد.

مقامات افغانستان اعلام کردند سه‌شنبه ۲۰ نوامبر/۲۹ آبان فردی در یک حمله انتحاری در کابل جمعی از روحانیون افغان را مورد هدف قرار داده. بر اثر انفجار بمبی که عامل انتحاری به همراه داشته دست کم ۴۰ نفر کشته و ۷۰ نفر زخمی شدند.

سه‌شنبه ۲۰ نوامبر/۲۹ آبان، کابل: حمله انتحاری در تالار عروسی اورانوس

به گفته نجیب دانش سخنگوی وزیر کشور افغانستان فرد بمب‌گذار موفق شده بود وارد یک تالار عروسی شود و خود را در میان صدها تن از علما و روحانیون افغان که برای جشن میلاد پیامبر اسلام گرد هم آمده بودند، منفجر کند.

بصیر مجاهد، سخنگوی پلیس کابل گفته است:

«قربانیان این حمله همه بدون استثناء روحانی هستند. از پلیس کابل خواسته نشده بود که امنیت تالار عروسی را تأمین کند. عامل انتحاری به راحتی موفق شده بود، خود را میان مهمانان جا بزند و وارد تالار شود.»

محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان از این حمله به عنوان نشانه‌ای از «دشمنی با ارزش‌های اسلامی و راه و رسم نبی اکبر» یاد کرده و آن را مصداق «جنایت علیه بشریت» دانسته است.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را نپذیرفته است.

— Liwalmangal🇦🇫 (@Liwalmangal2) 20. November 2018

در ماه‌های گذشته هم گروه طالبان و هم گروه دولت اسلامی (داعش) حملاتی را علیه روحانیون افغانستانی انجام داده بودند. در خرداد سال جاری بیش از ۳۰۰۰ نفر از علمای افغانستان در خیمه‌ای در حوالی کابل گرد آمده بودند. آن‌ها با صدور فتوایی حملات انتحاری را حرام اعلام کرده بودند که خود هدف یک حمله انتحاری قرار گرفتند.

پیش از وقوع این حمله انتحاری، علمای افغانستان در اجلاس دوشنبه ۴ ژوئن/ ۱۴ خرداد خود با صدور فتوایی اعلام کرده بودند:

«ما به توقف هر چه سریع‌تر جنگ در افغانستان فتوا می‌دهیم و خطاب ما هم به دولت است و هم برای کسانی که مدت‌های دراز است که در مقابل دولت می‌جنگند.»

علمای افغانستان انتحار را از نظر شرعی حرام و گناه کبیره خواندند و در فتوای خود از طالبان خواستند بدون هیچ قید و شرطی در مذکرات صلح با دولت افغانستان شرکت کنند.

گروه دولت اسلامی (داعش) در آن زمان مسئولیت این حمله را به عهده گرفته و اعلام کرده بود که «روحانیون طالم» را که به حمایت آمریکا دل بسته‌اند هدف قرار داده است.

طالبان اما هرگونه مشارکت در حمله به مجمع علمای افغانستان را رد کرده بود.

هم طالبان و هم داعش خواهان خروج نیروهای ایالات متحده آمریکا از افغانستان‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حق پرور

    تروریزم نه دین دارند ونه مذهب . تروریستان خوارج زمان ما هستند . البته درکابینه دولت وپارلمان هم تعداد زیادی هستند که داعش هزاران بار بالای شان شرف دارد. به هرحال هم منافقین درلباس جهاد وهم تروریستان دشمنان اسلام هستند.