حقوق کارکنان شاغل در سپاه پاسداران از بهمن امسال تا دو میلیون تومان افزایش مییابد. محمد جعفری فرمانده سپاه پاسداران ایران در یک نشست با شاغلان و بازنشستگان این نهاد نظامی افزایش حقوق شاغلان در سپاه پاسداران را تائید کرد.
به گزارش کانال تلگرامی اردوی کار، او گفته که ترمیم دستمزد نیروهای سپاه پاسداران پیش از مصوبه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت که در لایحه بودجه سال آینده پیشبینی شده است، خواهد بود.
به گفته جعفری، «معاونت منابع انسانی سپاه موظف شد نسبت به افزایش حقوق کارکنان شاغل در پایان بهمن ماه اقدام و اعمال نماید».
او میزان افزایش حقوق کارکنان سپاه پاسداران که از بهمن امسال اجرایی خواهد شد را حداقل ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر ۲ میلیون تومان اعلام کرد.
فرمانده سپاه پاسداران در باره محل تامین اعتبار افزایش حقوق نیروهای نظامی هیچ توضیحی ارائه نکرده است.
این تصمیم در حالی اجرایی میشود که خواسته کارگران برای ترمیم دستمزد در سالجاری در شورای عالی کار نادیده گرفته شد و مطالبات بازنشستگان و معلمان برای افزایش دستمزد به دلیل آنچه که «کمبود منابع مالی» عنوان میشود، رد شده است.
فرمانده سپاه پاسداران هم در پاسخ به پرسشی در باره میزان افزایش حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح، گفت که این موضوع به سپاه پاسداران ربطی ندارد و بازنشستگان باید از صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح پیگیر افزایش حقوق خود باشند.
بازنشستگان نیروهای مسلح ایران در سالجاری چندین مرتبه در اعتراض به وضعیت معیشتی و تاخیر در پرداخت دستمزدهایشان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
دولت در لایحه بودجه سال آینده تنها دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای همسانسازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته است.
از دیگر تصمیمات دولت در لایحه بودجه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت است. کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با این پیشنهاد موافقت کرده است.
میزان افزایش دستمزد کارگران اما پس از تشکیل جلسات شورای عالی کار تعیین خواهد شد. نخستین جلسه این شورا به دلیل عدم شرکت نمایندگان تشکلهای کارفرمایی تشکیل نشد.
کارفرمایان با افزایش نقدی دستمزد مخالفت کرده و خواستار تامین هزینه مسکن، بهداشت و آموزش کارگران از سوی دولت هستند.
کانون نویسندگان ایران با انتشار بیانیهای، ضمن اعتراض به بازداشت سه تن از اعضای خود مینویسد که رئیس دادگاه، قاضی مقیسه، با طرح این نکته که “متهمان” خود میتوانند از خودشان دفاع کنند، حق اعضای کانون نویسندگان برای برخورداری از وکیل را نقض کرد!!.
پس از آن قاضی ?! مقیسه قرار تأمین را از کفالت صد میلیون تومانی برای هر یک، به وثیقه یک میلیارد تومانی برای هر کدام از آنان تبدیل کرد. بدین گونه اعضای کانون به دلیل عدم امکان تأمین قرار، بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند.
رضا خندان (مهابادی) و کیوان باژن اعضای هیئت دبیران و بکتاش آبتین، بازرس کانون نویسندگان ایران، به احکام سنگین متهم شدهاند.
بار نخست، اعضای کانون به “تبلیغ علیه نظام” متهم شدند و بار دوم که پرونده از “دادسرا” به “دادگاه” رفته و بازگردانده شده بود، دو اتهام سنگینتر یعنی “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” و “تشویق بانوان کشور به فساد و فحشا” به اتهام فوق افزوده شد!!
sattar beheshti / ۲۲ بهمن ۱۳۹۷
البته «کمبود منابع مالی» فقط برای بازنشستگان و معلمان و کارگران وجود دارد ولی برای نیروهایی که در صورت اعتراض مردم قراره که ملت رو سرکوب بکنند که معنا نداره . اما یک امید هست و آن اینکه مقداری شرف و وجدان نزد این نورچشمی ها پیدا بشه که حاضر به ادامه ظلم بیشتر از این در حق سایر مردم نشوند و به ملت بپیوندند.آخر اونها هم از این مردم هستند و باید در کنار این ملت نسل اندر نسل زندگی کنند و چشمشون تو چشم همسایه و همکلاسی و همشهری هاشون باشه که از زور فقر در حال احتضار هستند.
آرمین / ۲۲ بهمن ۱۳۹۷