ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شرط کره شمالی برای ادامه مذاکرات هسته‌ای: پمپئو نباشد

یک مقام بلندپایه وزارت خارجه کره شمالی گفته است که این کشور با مقامی از آمریکا مذاکره می‌کند که «در گفت‌وگوها مدبرتر و پخته‌تر باشد».

کره شمالی دیگر مایل نیست با وزیر خارجه آمریکا مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای را پیش ببرد. پیونگ‌یانگ می‌گوید با مسئولی مذاکره می‌کند که «در گفت‌وگوها مدبرتر و پخته‌تر باشد».

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا

خبرگزاری دولتی کره شمالی (کی‌سی‌ان‌ای) پنج‌شنبه ۲۹ فروردین / ۱۸ آوریل ضمن اعلام این خبر به‌نقل از کوون جونگ ـ گون مقام بلندپایه وزارت خارجه این کشور نوشته است که اگر واشنگتن «دلایل اصلی» که کره شمالی را به توسعه برنامه هسته‌ای کشاند نپذیرد، «هیچ کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که چه اتفاقی در شبه‌جزیره کره رخ خواهد داد.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی شنبه ۱۳ آوریل/ ۲۴ فروردین به آمریکا تا پایان سال جاری فرصت داده بود که راه حلی قابل قبول برای دو طرف ارائه دهد. او افزوده بود که شکست در گفت‌وگوها با آمریکا خطر بالا رفتن تنش‌ها را افزایش داده است و او در صورتی به دیدار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا علاقه‌مند است که این کشور رفتار درستی در پیش بگیرد.

خبرگزاری کره شمالی همچنین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پیونگ‌یانگ چهارشنبه ۲۸ فروردین / ۱۷ آوریل یک سلاح تاکتیکی هدایت‌شونده جدید را آزمایش کرده است.

رهبر کره شمالی بر این آزمایش موشکی نظارت داشته است.

رویترز نوشته است که این سلاح تازه کوتاه‌برد است و از سلاح‌های استراتژیک زرادخانه کره شمالی نیست.

خبرگزاری دولتی کره شمالی پیش از آزمایش این سلاح نوشته بود که سلاح جدید «امکان ویژه پرواز هدایت‌شونده» دارد.

کیم جونگ اون این آزمایش موشکی را از اهمیت بالایی برخوردار دانست که به افزایش قدرت رزمی ارتش کره شمالی یاری می‌رساند.

این نخستین آزمایش موشکی کره شمالی پس از نشست نافرجام ۹ اسفند /  ۲۸ فوریه گذشته بین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون در هانوی ویتنام است. این اجلاس بدون هیچ توافقی درباره خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی در ازای لغو تحریم‌های اقتصادی آمریکا به پایان رسید.

نشست هانوی دومین اجلاس رهبران دو کشور بود. نخستین دیدار آن‌ها در ماه ژوئن سال گذشته در سنگاپور برگزار شد. هر دوی این نشست‌ها با شکست مواجه شدند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حمید

    داشت عباس قلی خان پسری - پسر بی ادب و بی هنری اینهم از اطوار جدید علی مردان خان *جمهوری دمکراتیک کره شمالی* مردمش در حال چریدن در بیابان، رهبر بی اعتنا به رنج و محنت انان. چون میداند بدون *بمب اتم* او و حکومت مفلوکش در هیچ معادله ای به شمار نمی ایند. چرا راه دور برویم همین عوظمای خودمان مردم چند استان رو اب افتاده اند و او مخالف استفاده هزینه از پس انداز ارزی برای کمک به مردم است.ایا بنظر شما در روز موعود سرنوشت اینان بهتر از سلفشان (قذافی و صدام ....) خواهد بود. بسکه بود آن پسره خیره و بد - همه از او بَدشان می آمد هر چه می گفت لَله لَج می کرد - دَهَنَش را به لله کَج می کرد هر کجا لانه ی گنجشکی بود - بچه گنجشک درآوردی زود هر چه می دادند می گفت کَمَست - مادرش مات که این چه شکمست نه پدر راضی از او نه مادر- نه معلم نه لله نه نوکر ای پسر جان من این قصه بخوان - تو مشو مثل علی مردان خان