ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیروهای افغانستان کنترل ولسوالی خواجه عمری غزنی را به‌دست گرفتند

یک سال بود که طالبان ولسوالی خواجه عمری واقع در ولایت غزنی را در دست داشتند. نیروهای امنیتی افغانستان موفق شدند سرانجام کنترل این شهر را بازپس بگیرند.

نیروهای امنیتی افغانستان موفق شدند که روز جمعه ۱۷ خرداد / ۷ ژوئن پس از حدود یک سال کنترل ولسوالی خواجه عمری در ولایت غزنی را از دست طالبان خارج کرده و دوباره به‌دست بگیرند.

نیروهای امنیتی افغانستان ـ عکس از آرشیو

محمد عارف نوری، سخنگوی والی غزنی به روزنامه «اطلاعات روز» افغانستان اعلام کرد که ولسوالی خواجه عمری ولایت غزنی صبح امروز (جمعه) از تصرف گروه طالبان خارج شد و به‌دست نیروهای امنیتی افتاد.

به‌گفته او نیروهای امنیتی موفق شده‌اند که وارد ساختمان ولسوالی و فرماندهی پلیس خواجه‌ عمری شوند.

آن‌ها در حال حاضر مشغول ایجاد تحکیمات امنیتی در اطراف ساختمان ولسوالی و فرماندهی پلیس و عملیات پاکسازی شماری از روستاها در اطراف این ولسوالی هستند. تمامی مسئولان محلی این ولسوالی وارد مرکز آن شده‌اند.

محمد عارف نوری گفته است که در درگیری‌ها برای بازپس‌گیری خواجه عمری کسی از نیروهای امنیتی و غیرنظامیان تکشته نشده است.

خواجه‌ عمری در ۲۰ کیلومتری شمال شهر غزنی یک سال پیش در ۱۹ مرداد همزمان با سقوط شهر غزنی به‌دست جنگجویان طالبان، در کنترل این گروه قرار گرفت.

اسدالله خالد، سرپرست وزارت دفاع ملی افغانستان روز گذشته، پنج‌شنبه ۱۶ خرداد / ۶ ژوئن در سفرش به ولایت زابل اعلام کرد که بخش‌هایی‌ از کشور که سال‌ها در تصرف طالبان قرار دارند، به‌زودی به تصرف حکومت در خواهند آمد.

خالد، از راه‌اندازی عملیات‌ ویژه برای پس‌گیری این مناطق سخن گفت و افزود طالبان قصد داشتند که با آغاز عملیات بهاری‌شان کنترل دست‌کم سه ولایت را به‌دست بگیرند اما نیروهای امنیتی اجازه این کار را به آن‌ها ندادند.

ولسوالی ده‌یک در ولایت غزنی نیز دوشنبه ۶ خرداد / ۲۷ مه پس از دو سال از تصرف طالبان خارج و به‌دست نیروهای دولتی افتاد.

ولایت غزنی در جنوب افغانستان از ولایت‌های ناامن این کشور است و گروه طالبان در قسمت‌هایی از آن فعالیت گسترده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.