ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

"فروپاشی ۲۰ هزار خانواده ايرانی به دليل مهريه"

<p>رئيس ستاد ديه از فروپاشی ۲۰ هزار خانواده ايرانی در دو سال گذشته خبر داد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، اسدالله جولايی، رئيس ستاد ديه روز جمعه نهم تير ۱۳۹۱ به خبرنگاران گفت: &quot;در سال ۸۹ و ۹۰ حدود ۲۰ هزار کانون خانواده به دليل شکايت زوجه عليه زوج برای دريافت مهريه از هم پاشيده است.&quot;</p> <p>وی افزود: &quot;بايد اين ضرب&zwnj;المثل &laquo;مهريه را کی داده و کی گرفته&raquo; از زبان خانواده&zwnj;های ايرانی برچيده شود، چرا که ما شاهد هستيم خانواده&zwnj;ها با شکايت مهريه را می&zwnj;گيرند و طرف مقابل نيز مجبور به پرداخت آن است.&quot;</p> <blockquote> <p>براساس آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال ايران، آمار طلاق در اين کشور در سال ۱۳۹۰ به بيش از ۱۴۲ هزار مورد رسيده است</p> </blockquote> <p>به گفته جولايی &quot;آمار زندانيان ديه، چک و مهريه و نفقه در ايران همچنان رو به افزايش است.&quot;</p> <p>مهريه بر پايه قوانين ايران، عمدتاً تعهد مالی مرد نسبت به همسرش است که در زمان درخواست همسر بايد پرداخت کند.</p> <p>رقم بالای مهريه در ازدواج&zwnj;ها باعث شده تا مرد در زمان بروز اختلاف با همسرش و تقاضای وی برای دريافت آن یا به هنگام طلاق نتواند اين تعهد مالی را اجرا کند. پرداخت نکردن مهريه بر اساس قوانين ايران مجازات حبس دارد.</p> <p>براساس آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال ايران، آمار طلاق در اين کشور در سال ۱۳۹۰ به بيش از ۱۴۲ هزار مورد رسيد. آمار طلاق در ايران در سال ۱۳۸۵ حدود ۹۴ هزار مورد بوده است.</p> <p>بيشترين آمار طلاق در سال ۹۰ بين سن ۲۰ تا ۲۹ ساله بوده است. از بين بيش از ۱۴۲ هزار مورد طلاق در سال ۹۰ حدود ۲۰ هزار زوج کمتر از يک سال با هم زندگی کرده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

رئيس ستاد ديه از فروپاشی ۲۰ هزار خانواده ايرانی در دو سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کار ايران (ايلنا)، اسدالله جولايی، رئيس ستاد ديه روز جمعه نهم تير ۱۳۹۱ به خبرنگاران گفت: "در سال ۸۹ و ۹۰ حدود ۲۰ هزار کانون خانواده به دليل شکايت زوجه عليه زوج برای دريافت مهريه از هم پاشيده است."

وی افزود: "بايد اين ضرب‌المثل «مهريه را کی داده و کی گرفته» از زبان خانواده‌های ايرانی برچيده شود، چرا که ما شاهد هستيم خانواده‌ها با شکايت مهريه را می‌گيرند و طرف مقابل نيز مجبور به پرداخت آن است."

براساس آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال ايران، آمار طلاق در اين کشور در سال ۱۳۹۰ به بيش از ۱۴۲ هزار مورد رسيده است

به گفته جولايی "آمار زندانيان ديه، چک و مهريه و نفقه در ايران همچنان رو به افزايش است."

مهريه بر پايه قوانين ايران، عمدتاً تعهد مالی مرد نسبت به همسرش است که در زمان درخواست همسر بايد پرداخت کند.

رقم بالای مهريه در ازدواج‌ها باعث شده تا مرد در زمان بروز اختلاف با همسرش و تقاضای وی برای دريافت آن یا به هنگام طلاق نتواند اين تعهد مالی را اجرا کند. پرداخت نکردن مهريه بر اساس قوانين ايران مجازات حبس دارد.

براساس آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال ايران، آمار طلاق در اين کشور در سال ۱۳۹۰ به بيش از ۱۴۲ هزار مورد رسيد. آمار طلاق در ايران در سال ۱۳۸۵ حدود ۹۴ هزار مورد بوده است.

بيشترين آمار طلاق در سال ۹۰ بين سن ۲۰ تا ۲۹ ساله بوده است. از بين بيش از ۱۴۲ هزار مورد طلاق در سال ۹۰ حدود ۲۰ هزار زوج کمتر از يک سال با هم زندگی کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.