ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درگیری‌ها در لیبی پس از آتش‌بس دو روزه از سر گرفته شد

شبه‌نظامیان دولت لیبی اعلام کردند که حملات نیروهای حفتر را در حومه جنوبی و شرقی طرابلس خنثی کرده‌اند.

مقامات لیبی اعلام کردند با پایان یافتن آتش‌بس دو روزه عید قربان درگیری‌ها بر سر تصرف طرابلس از سر گرفته شده است.

نیروهای دولت مرکزی لیبی در غرب طرابلس. شرق پایتخت تحت کنترل نیروهای تحت امر ژنرال خلیفه حفتر درآمده. (عکس از آرشیو)

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، طرفین درگیر در لیبی پس از آتش‌بس دو روزه سه‌شنبه ۱۳ اوت حملات خود را از سرگرفتند. آتش‌بس عید قربان به پیشنهاد سازمان ملل و برای اولین بار پس از حمله نیروهای حفتر به پایتخت، برقرار شده بود.

نیروهای خلیفه حفتر، ژنرال سابق قذافی که به «ارتش ملی لیبی» موسوم‌اند، شنبه ۲۰ ژوئیه/ ۲۹ تیراعلام کردند که حمله خود برای تصرف طرابلس، پایتخت لیبی را آغاز کرده‌اند. طرابلس تحت کنترل نیروهای دولت لیبی‌ست که خود تحت حمایت سازمان ملل قرار دارد.

مقامات لیبی می‌گویند نیروهای حفتر شبانه به حومه جنوبی طرابلس حمله هوایی کرده‌اند. طبق اعلام آن‌ها این مناطق جاده‌‌ای که مرکز شهر را به یک فرودگاه قدیمی متروکه متصل می‌کند و همچنین چند روستا را شامل می‌شود. نیروهای حفتر فرودگاه مذکور را در آوریل به تصرف خود درآورده بودند.

از سوی مقابل شبه‌نظامیان دولت لیبی اعلام کرده‌اند که حملات نیروهای حفتر را در حومه جنوبی و شرقی طرابلس خنثی کرده‌اند.

بنابر اعلام رسمی پزشکان و مسئولان هیچ موردی از مرگ یا زخمی‌شدن غیرنظامیان در درگیری‌های پس از آتش‌بس گزارش نشده است.

شنبه طرفین درگیر آتش‌بس دو روزه را پذیرفتند اما کمی بعد یکدیگر را متهم به نقض آن کردند.

روز یکشنبه مسئولان فرودگاه میتیگا، تنها فرودگاه فعال طرابلس، پس از اینکه یک خمپاره‌ در فاصله چندمتری باند فرودگاه به زمین اصابت کرد، پروازهای این فرودگاه را برای ساعت‌ها به تاخیر انداختند. نیروهای شبه‌نظامی دولتی، ارتش ملی لیبی را مسئول این حادثه می‌دانند. نیروهای حفتر هنوز واکنشی نشان نداده‌اند اما آن‌ها پیشتر به بهانه اینکه نیروهای دولت از این فرودگاه به عنوان پایگاه هوایی خود استفاده می‌کنند، این فرودگاه را هدف قرار داده بودند.

به‌رغم حمایت کشورهایی چون مصر، امارات متحده عربی، آمریکا، روسیه و فرانسه از ژنرال حفتر، نیروهای او به‌دلیل مقاومت شبه‌نظامیان دولتی هنوز موفق به پیشرفت چندانی در تصرف طرابلس نشده‌اند. اما این درگیری‌ها تاکنون به کشته‌شدن نزدیک به  ۱۱۰۰ نفر که بیشتر آن‌ها را نیروهای درگیر تشکیل می‌دادند منجر شده و بیش از ۱۰۰ هزار نفر را آواره کرده است. استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل پیشتر هشدار داده بود دسترسی مردم در مناطق درگیری به مواد غذایی و حیاتی محدود شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.