ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«اعترافات ۴۵ ضربی» نماهنگ تازه‌ای از محسن نامجو

به تازگی نماآهنگی با نام «اعترافات ۴۵ ضربی» از محسن نامجو منتشر شده است. این قطعه از آلبوم «مطنطن» است که زمستان ۹۸ منتشر خواهد شد.

به تازگی نماآهنگی با نام «اعترافات ۴۵ ضربی» از محسن نامجو منتشر شده است. این قطعه از آلبوم «مطنطن» است که زمستان ۹۸ منتشر خواهد شد. عروسک‌های این نماهنگ را طرفه اخلاصی ساخته است.



این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آیدین

    محسن نامجو اعتبار و آبروی موسیقی ایرانی در دنیاست و به نظر من سالها از زمان خودش جلوتره. هنرمندی خلاق و توانمند که نه تنها مخاطبان ایرانی بلکه موسیقیدانهای بین المللی مطرح مانند ارکستر سمفونی آمستردام را با خود همراه کرده و این کارش هم مانند دیگر کارهای او دلنشین، نو آورانه و مملو از تکنیکهای سطح بالای موسیقی است.

  • شاعر, نوازنده و خواننده ای مطرح

    یک مثل از برتولد برشت, "به جای چیزهای خوب قدیمی از چیزهای جدید بد شروع کنید!" که البته تقریبا هیچ کدام از کارهای نامجو بد نیست, از معدود هنرمندانی که شاعر, نوازنده و خوانندهء مطرحی است. و شاید یکی از پر نفوذ ترین هنرمندان نسل خود, فقط گوش کنید به آواز "حضرت نان" از نجفی و خود قضاوت کنید.

  • کاوه

    خواننده بسیار خوبی است که فضای شعر و آهنگ خودش را دارد و سبک کاملا نو و منحصربفرد خودش را دارد نه مثل بیشتر خواننده ها که تقلید و تکرار هستند و از خودشان متدی ندارند

  • رهگذر

    چنگی به دل نمی زند. این رفتار موسیقایی نامجو دیگر خیلی وقت است که تکراری شده. این شیوه ی برخورد سالهای اول نو و هیجان انگیز بود اما دیگر الان این طور نیست. به عبارت دیگر این هنرمند پا به پای مخاطبانش بزرگ نمی شود و همیشه می تواند تنها مخاطبان از یک بازه ی سنی و تجربی (حول و حوش سن دانشجویان دوره ی کارشناسی) را مجذوب خود کند.