ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امارات و بحرین از جامعه جهانی خواستند در برابر ایران موضع محکمی بگیرد

وزیر امور خارجه امارات در مجمع عمومی سازمان ملل گفت توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی باید کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را هم شامل می‌شد و برنامه موشک‌‌های بالستیک و پشتیبانی ایران از گروه‌های مسلح را هم در بر می‌گرفت.

امارات متحده عربی و بحرین از رهبران جهان خواستند موضع محكمی در قبال ایران اتخاذ كنند. این کشورها پس از حمله ۱۴ سپتامبر به تأسیسات نفتی عربستان که ایران به انجام آنها متهم شده، با ریاض اعلام همبستگی کردند.

عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در سازمان ملل

عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، روز شنبه ۲۸ سپتامبر/ ششم مهر، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفت توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی باید کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را هم شامل می‌شد و برنامه موشک‌‌های بالستیک و پشتیبانی ایران از گروه‌های مسلح را هم در بر می‌گرفت.

او ایران را کشوری خواند که به دنبال صدور انقلاب است.

وزیر خارجه امارات همچنین گفت:

«ما می‌توانیم با تمرکز بر تقویت اجرای قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل به راه‌حل‌های پایداری که در خدمت منافع منطقه باشد، برسیم.»

او گفت:

«اینها ستون‌های اصلی جلوگیری از فروپاشی نظم بین‌المللی و حفظ روابط بین کشورها هستند. برای رسیدن به این هدف، باید از پتانسیل دولت‌ها برای اجرای تعهدات قانونی خود حمایت کنیم و کشورهایی را که ناقض تعهدات خود هستند، پاسخگو کنیم.»

عبدالله بن زاید آل نهیان، تاکید کرده امارات متحده عربی هیچ‌گاه از خواست خود در مورد حاکمیت بر سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی که «با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل در اشغال ایران است»، دست بر نداشته است.

او مدعی شده که سوابق تاریخی به وضوح مالکیت امارات متحده عربی بر این جزایر را اثبات می‌کند.

وزیر امور خارجه بحرین، شیخ خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه هم ایران را به ارتکاب تروریسم و ​​همچنین حمایت از گروه‌های شبه نظامی در عراق متهم کرده است.

او گفته رژیم ایران با سپاه تروریستی خود سابقه نقض منشورها و قطعنامه‌های بین‌المللی دارد؛ خواه از طریق استقرار و پشتیبانی از شبه نظامیان تروریست یا از طریق تلاش‌های مداوم برای ایجاد هرج و مرج و فتنه و دخالت در امور داخلی بسیاری از کشورهای منطقه از جمله پادشاهی بحرین.

وزیر خارجه بحرین گفته نیروهای مسلح ایران برای عراق به یک خطر جدی تبدیل شده‌اند و عراق نقطه شروع اهداف تروریستی است.

آل خلیفه گفته:

«ما نمی‌توانیم از نقش خطرناک حزب‌الله در گسترش افراط گرایی و تروریسم و ​​همچنین ایجاد نفرت و اجرای برنامه ایران برای تحریک تنش‌ها و بحران‌ها در منطقه غافل شویم.»

پس از حملاتی که روز ۱۴ سپتامبر به تاسیسات مهم نفتی عربستان صورت گرفت، عربستان، آمریکا و سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا، ایران را به انجام این حملات متهم کردند. ایران این اتهام را رد کرده است.

حوثی‌های یمن مسوولیت این حملات را به عهده گرفته‌اند اما عربستان می‌گوید این حملات نمی‌تواند کار حوثی‌ها باشد.

تنش‌های ایران و آمریکا هم به دنبال خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و اعمال تحریم‌های سنگین علیه ایران بالا گرفته و تلاش‌های بین‌المللی برای ایجاد امکان مذاکره میان این دو کشور به نتیجه‌ای نرسیده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.