ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

زلمی خلیل‌زاد و هیئت طالبان همزمان به پاکستان رفتند

طالبان با هدف بیرون آمدن از انزوا پس از شکست مذاکرات صلح با آمریکا، هیئتی را به اسلام‌آباد فرستاد. همزمان نماینده‌ ویژه‌ آمریکا برای صلح در افغانستان نیز به پاکستان رفت تا مذاکرات صلح را احیا کند.

هیئتی از طالبان و زلمی خلیل‌زاد، نماینده‌ ویژه‌ آمریکا در امور صلح افغانستان همزمان به پاکستان سفر کرده‌اند. هدف احیای مذاکرات صلح است. برخی رسانه‌های پاکستان گفته‌اند که فرمانده نیروهای ناتو در افغانستان و نماینده‌ای از کنگره آمریکا نیز در پاکستان هستند.

زلمی خلیل‌زاد، نماینده‌ ویژه‌ آمریکا در امور صلح افغانستان

زلمی خلیل‌زاد شب گذشته سه‌شنبه ۹ مهر / یکم اکتبر به اسلام‌آباد رفت تا درباره‌ احیای مذاکرات صلح با طالبان، با رهبران نظامی و غیرنظامی پاکستان گفت‌وگو کند.

همزمان هیأتی از طالبان به ریاست ملا برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر نیز امروز چهارشنبه ۱۰ مهر / ۲ اکتبر به دعوت مقام‌های پاکستانی به اسلام‌آباد رفت.

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در یک پیام توئیتری گفته که قرار است این هیئت با مقام‌های پاکستانی در مورد «موضوعات مهم» گفت‌وگو کند.

طالبان پس از شکست مذاکرات صلح با آمریکا می‌خواهند از انزوا خارج شوند. آن‌ها در این مدت هئیت‌های به ایران، روسیه و چین اعزام کرده‌اند و سفر هیئت این گروه به پاکستان چهارمین سفر منطقه‌ای طالبان پس از توقف مذاکرات صلح است.

روزنامه‌های پاکستانی گفته‌اند که انتظار می‌رود زلمی خلیل‌زاد در اسلام‌آباد با هیئت طالبان نیز دیدار کند.

روزنامه «اطلاعات روز» افغانستان به‌نقل از «اکسپرس تریبون» نوشته است که نماینده‌ای از کنگره آمریکا و ژنرال اسکات میلر، فرمانده نیروهای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در افغانستان نیز در اسلام‌آباد حضور دارند.

دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری آمریکا ۱۶ شهریور / ۷ سپتامبر اعلام کرد که به دلیل کشته‌شدن یک سرباز آمریکایی و ۱۱ نفر دیگر در یک حمله‌ طالبان به کابل مذاکرات صلح با طالبان را متوتف می‌کند. این در حالی است که هم خلیل‌زاد و هم طالبان از دستیابی به توافق میان دو طرف خبر داده بودند.

دولت افغانستان همواره خواستار مذاکرات صلح مستقیم بین دو طرف افغان شده بود و از آن نگران بود که توافق آمریکا و طالبان منجر به نادیده گرفتن دولت افغانستان و گسترش حملات و نفوذ طالبان در کشور، و در نتیجه ناامنی بیشتر شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.