ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خودکشی يک دانشجوی سال آخری با قرص برنج

<p>فروش آزاد و غيرمجاز قرص برنج در ايران، اين بار، جان يک دانشجوی رشته شيمی در اردبيل را گرفت.</p> <!--break--> <p><br /> خبرگزاری مهر امروز پنج&zwnj;شنبه ۱۶ شهريورماه گزارش داد، فروش آزاد و غيرمجاز ماده سم&zwnj;زدای قرص برنج در بيشتر داروخانه&zwnj;ها و عطاری&zwnj;های ايران اين بار، جان يک جوان ۲۴ ساله اردبيلی را گرفت.</p> <p><br /> وی که دانشجوی سال آخر رشته کارشناسی شيمی بود چهار روز پيش با مصرف قرص برنج به زندگی خود پايان داد تا برای چندمين بار زنگ هشدار بهداشت روانی در ايران را به صدا درآورد.</p> <p><br /> نزديک به دوماه پيش نيز، قرص برنج جان يک دختر اردبيلی ٢١ ساله در آستانه ازدواج را گرفت.</p> <p><br /> برپايه آمارهای پزشکی قانونی ايران شمار خودکشی با قرص برنج در اين کشور ۱۴ درصد افزايش يافته است.</p> <p><br /> در اين ميان تهران، مازندران، گيلان و لرستان به ترتيب بيشترين آمار خودکشی با قرص برنج را دارا هستند.</p> <blockquote> <p>برپايه آمارهای پزشکی قانونی ايران شمار خودکشی با قرص برنج در اين کشور ۱۴ درصد افزايش يافته است</p> </blockquote> <p>خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) ۱۴ مردادماه گزارش داد، برپايه آمار سازمان پزشکی قانونی، در چهار ماهه نخست سال جاری تنها در استان&zwnj;های تهران، مازندران، گيلان و لرستان ۱۱۶ نفر بر اثر استفاده از قرص برنج جان خود را از دست داده&zwnj;اند که از اين تعداد ٧٣ تن مرد و ۴۳ تن زن بوده&zwnj;اند.</p> <p><br /> سازمان پزشکی قانونی ٢٣ ارديبهشت&zwnj;ماه سال جاری اعلام کرده بود که رقم ۲۱۴ مورد مرگ بر اثر مسموميت قرص برنج در سال ١٣٨٧ به ۴۶۳ مورد در سال ١٣٩٠ رسيده است.</p> <p><br /> به گفته رئيس پزشکی قانونی در سال گذشته بيشترين موارد مرگ ناشی از مسموميت با قرص برنج در تهران ثبت شده است که تعداد آن&zwnj;ها به ۲۰۵ فوتی می&zwnj;رسد.</p> <p><br /> آبان&zwnj;ماه ۱۳۸۸&nbsp; نيز يک کشاورز ۵۵ ساله اهل بابل&zwnj;کنار به&zwnj;خاطر خشکسالی و بدهکاری، با مصرف قرص برنج خودکشی کرد.</p> <p><br /> بنابر گزارش روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی در ايران استفاده از قرص&zwnj;های برنج حاوی فسفيد آلومينيوم در کشاورزی به دليل کارآيی بالای اين فرآورده برای از بين بردن آفات، قيمت ارزان، سهولت استفاده، عدم وجود باقی&zwnj;مانده در محصول و در دسترس بودن با اقبال زياد از سوی کشاورزان روبه&zwnj;روشده است.</p> <p><br /> قرص برنج يکی از سمی&zwnj;ترين آفات شيميايی است که يک عدد آن هزاران شته را از بين می&zwnj;برد. اين قرص از خود گاز فسفيد توليد می&zwnj;کند و برای جلوگيری از آفت&zwnj;زدگی برنج در انبار&zwnj;ها مورد استفاده قرار می&zwnj;گيرد و به&zwnj;راحتی نيز در عطاری&zwnj;ها فروخته می&zwnj;شود.</p> <p><br /> علائم استفاده از قرص برنج که هيچ پادزهر مشخصی هم ندارند پس از ١٠ تا ۱۵ دقيقه نمايان می&zwnj;شوند و شامل بی&zwnj;قراری، تحريک&zwnj;پذيری، گيجی، سرگيجه، لرزش، دوبينی، عدم تعادل، سرفه&zwnj;، تنگی نفس، دردهای شکمی، تهوع، استفراغ، در پاره&zwnj;ای موارد استفراغ سياه رنگ و مدفوع سياه است. شش ساعت پس از مصرف قرص برنج، مرگ فرد رخ می&zwnj;دهد.</p> <p><br /> از هر ١٠٠ مصرف&zwnj;کننده اين قرص ٧٠ نفر جان خود را از سه روز تا دو هفته پس از مصرف از دست می&zwnj;دهند.</p> <p>&nbsp;</p>

فروش آزاد و غيرمجاز قرص برنج در ايران، اين بار، جان يک دانشجوی رشته شيمی در اردبيل را گرفت.

خبرگزاری مهر امروز پنج‌شنبه ۱۶ شهريورماه گزارش داد، فروش آزاد و غيرمجاز ماده سم‌زدای قرص برنج در بيشتر داروخانه‌ها و عطاری‌های ايران اين بار، جان يک جوان ۲۴ ساله اردبيلی را گرفت.

وی که دانشجوی سال آخر رشته کارشناسی شيمی بود چهار روز پيش با مصرف قرص برنج به زندگی خود پايان داد تا برای چندمين بار زنگ هشدار بهداشت روانی در ايران را به صدا درآورد.

نزديک به دوماه پيش نيز، قرص برنج جان يک دختر اردبيلی ٢١ ساله در آستانه ازدواج را گرفت.

برپايه آمارهای پزشکی قانونی ايران شمار خودکشی با قرص برنج در اين کشور ۱۴ درصد افزايش يافته است.

در اين ميان تهران، مازندران، گيلان و لرستان به ترتيب بيشترين آمار خودکشی با قرص برنج را دارا هستند.

برپايه آمارهای پزشکی قانونی ايران شمار خودکشی با قرص برنج در اين کشور ۱۴ درصد افزايش يافته است

خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) ۱۴ مردادماه گزارش داد، برپايه آمار سازمان پزشکی قانونی، در چهار ماهه نخست سال جاری تنها در استان‌های تهران، مازندران، گيلان و لرستان ۱۱۶ نفر بر اثر استفاده از قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند که از اين تعداد ٧٣ تن مرد و ۴۳ تن زن بوده‌اند.

سازمان پزشکی قانونی ٢٣ ارديبهشت‌ماه سال جاری اعلام کرده بود که رقم ۲۱۴ مورد مرگ بر اثر مسموميت قرص برنج در سال ١٣٨٧ به ۴۶۳ مورد در سال ١٣٩٠ رسيده است.

به گفته رئيس پزشکی قانونی در سال گذشته بيشترين موارد مرگ ناشی از مسموميت با قرص برنج در تهران ثبت شده است که تعداد آن‌ها به ۲۰۵ فوتی می‌رسد.

آبان‌ماه ۱۳۸۸  نيز يک کشاورز ۵۵ ساله اهل بابل‌کنار به‌خاطر خشکسالی و بدهکاری، با مصرف قرص برنج خودکشی کرد.

بنابر گزارش روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی در ايران استفاده از قرص‌های برنج حاوی فسفيد آلومينيوم در کشاورزی به دليل کارآيی بالای اين فرآورده برای از بين بردن آفات، قيمت ارزان، سهولت استفاده، عدم وجود باقی‌مانده در محصول و در دسترس بودن با اقبال زياد از سوی کشاورزان روبه‌روشده است.

قرص برنج يکی از سمی‌ترين آفات شيميايی است که يک عدد آن هزاران شته را از بين می‌برد. اين قرص از خود گاز فسفيد توليد می‌کند و برای جلوگيری از آفت‌زدگی برنج در انبار‌ها مورد استفاده قرار می‌گيرد و به‌راحتی نيز در عطاری‌ها فروخته می‌شود.

علائم استفاده از قرص برنج که هيچ پادزهر مشخصی هم ندارند پس از ١٠ تا ۱۵ دقيقه نمايان می‌شوند و شامل بی‌قراری، تحريک‌پذيری، گيجی، سرگيجه، لرزش، دوبينی، عدم تعادل، سرفه‌، تنگی نفس، دردهای شکمی، تهوع، استفراغ، در پاره‌ای موارد استفراغ سياه رنگ و مدفوع سياه است. شش ساعت پس از مصرف قرص برنج، مرگ فرد رخ می‌دهد.

از هر ١٠٠ مصرف‌کننده اين قرص ٧٠ نفر جان خود را از سه روز تا دو هفته پس از مصرف از دست می‌دهند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    واقعا چفدر فشاربر جوانان زیاد است که دست به چنین کاری می زنندو کو گوش شنوا؟