ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

 نمایشگاه «پارسی‌ها» و «مرگ در نمک» در دو شهر آلمان لغو شد

قرار بود این نمایشگاه‌ها با همکاری موزه ملی ایران بهار ۲۰۲۰ در آلمان برگزار شود. شرکت‌های بیمه اما بیمه آثار را به سبب تنش ایران و آمریکا و تحریم‌ها تقبل نکردند.

به سبب تنش ایران و آمریکا و تحریم اقتصادی ایران برگزاری نمایشگاه «مرگ در نمک» در شهر فرانکفورت و نمایشگاه «پارسی‌ها» در شهر کارلسروهه آلمان به مدت نامعلومی به تعویق افتاد.  قرار بود این نمایشگاه‌ها با همکاری موزه ملی ایران بهار ۲۰۲۰ در آلمان برگزار شود.

یک کارشناس مرمت در حال بازسازی یکی از قطعات یافت شده در زنجان برای نمایشکاه «مرگ در نمک» فرانکفورت آلمان

جبرئیل نوکنده، رییس کل موزه ملی ایران سه‌شنبه ۸ بهمن در مصاحبه با ایلنا گفت:

«با توجه به آنکه تحریم‌ها علیه ایران افزایش یافته، شرکت‌های بیمه‌ که قرار بود اشیای تاریخی ایران و آلمان را بیمه کنند، اعلام کردند که نمی‌توانند این کار را انجام دهند. با توجه به آنکه نمی‌توانیم اشیاء را بیمه کنیم از این رو برگزاری نمایشگاه‌ها لغو می‌شود. ما در شرایط سیاسی بحرانی به سر می‌بریم و خسارتی که ممکن است به میراث‌فرهنگی وارد می‌شود، اجتناب‌ناپذیر است.»

موزه معدنچیان بوخوم به مدت دو سال با همکاری موزه ایران باستان و موزه ملی ایران در صدد بود مومیایی‌های کشف شده در زنجان از اجساد مردان نمکی در دوران هخامنشیان و ساسانیان را در فرانکفورت به نمایش بگذارد.

نمایشگاه «پارسی‌ها» نخستین همکاری موزه ملی ایران با ایالات بادن بود که اکنون برگزاری آن هم به دلیل تحریم ایران به تعویق افتاد. اکارت کونه، مدیر موزه ایالات بادن و رئیس اتحادیه موزه‌های آلمان در گفت‌وگو با دویچلندفونک گفت:

«هم طرف ایرانی و هم طرف آلمانی از وضعی که پیش آمده بسیار متأسف‌اند. می‌دانیم که فرهنگ ملت‌ها را به هم مرتبط می‌کند.»

موزه لوور در سال ۹۷ نمایشگاهی در تهران برگزار کرد که با استقبال گسترده علاقمندان به هنر مواجه شد. اکارت کونه در ادامه مصاحبه با دویچلندفونک با اشاره به این تجربه موفق گفت:

«مردم از نمایشگاه لوور استقبال کردند به این دلیل که ایران کشوری است بسیار متمایل به اروپا. این نکته را اغلب نادیده می‌گیرند و حالا ممکن است ایرانی‌ها احساس کنند اروپا پشت آن‌ها را خالی کرده است.»

به گفته رئیس اتحادیه موزه‌های آلمان تجارت پیشین اما نشان می‌دهد که با آرام گرفتن تنش‌ها، اغلب همکاری‌های فرهنگی که به دلیل تنش‌های سیاسی با وقفه مواجه شده بود از سر گرفته می‌شوند.

جبرئیل نوکنده، رییس کل موزه ملی ایران در مصاحبه با ایلنا در این‌باره گفت:

«آخرین نمایشگاه آثار باستانی ما در آلمان حدود سه سال پیش بود که به خوبی برگزار شد و مورد استقبال قرار گرفت اما شرایط کنونی سبب شد تا مدیران آلمانی نیز به کما بروند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.