ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مجوز سقط جنين در ايران بدون رضايت پدر صادر می‌شود

<p>به گفته معاون پزشکی و آزمايشگاهی سازمان پزشکی قانونی ايران، از اين پس مجوز سقط جنين بدون رضايت پدر و تنها با حضور و رضايت مادر صادر می&zwnj;شود.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرزاق برزگر، معاون پزشکی و آزمايشگاهی سازمان پزشکی قانونی ايران روز شنبه هشتم مهرماه گفت: &quot;برپايه آخرين دستور&zwnj;العمل سازمان پزشکی قانونی از اول مهرماه سال جاری، حضور و رضايت مادر برای صدور مجوز سقط درمانی در تمامی مراکز پزشکی قانونی کافی است و الزامی به گرفتن رضايت از پدر وجود ندارد.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی با اشاره به صدور مجوز سقط درمانی به شرط اين که سن حاملگی کمتر از چهار ماه پس از لقاح باشد تأکيد کرد: &quot;در صورت وجود خطر جانی برای مادر در صورت ادامه بارداری و عقب&zwnj;افتاده و ناقص&zwnj;الخلقه بودن جنين، طوری که نگهداری جنين برای مادر مشکل ايجاد کند مجوز سقط درمانی با درخواست مادر و با تشخيص تأييد پزشکی قانونی و سه نفر پزشک متخصص، صادر می&zwnj;شود.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>برزگر با بيان اين&zwnj;که حضور زوج&zwnj;ها با مدارک شناسايی معتبر برای گرفتن مجوز در دستور&zwnj;العمل اوليه قانون سقط درمانی ضروری بود، افزود: &quot;برپايه دستور&zwnj;العمل اوليه اگر پدر حضور نداشت، مادر بايد با دستور قضايی به پزشکی قانونی مراجعه می&zwnj;کرد که همين موضوع مشکلاتی را برای برخی مراجعان ايجاد کرده &zwnj;بود.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>آمار غيررسمی نشان می&zwnj;دهد که سالانه هزاران مورد سقط جنين انجام می&zwnj;شود. از سوی ديگر هر سال يک ميليون و ٢٠٠ هزار تولد در ايران رخ می&zwnj;دهد که ١٧ درصد از اين بارداری&zwnj;ها ناخواسته است</p> </blockquote> <p>سال ١٣٨٤ نمايندگان مجلس ايران قانون سقط درمانی جنين را تصويب کردند و از آن سال، قانون به خانواده&zwnj;هايی که جنين&zwnj;شان دچار مشکل بود و يا ادامه بارداری برای مادر خطرناک بود اين اجازه را داد که جنين را سقط کنند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش تارنمای خبرآنلاين، سازمان پزشکی قانونی ايران سال گذشته چهارهزار و ٤٢٤ مورد سقط جنين قانونی صادر کرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>استان تهران با ٨٣٠ مورد مجوز، بالاترين تعداد را در بين استان&zwnj;های کشور دارا بود. خوزستان با ٤٦٨ و فارس با ٣٠٧ مورد استان&zwnj;هايی بودند که پس از تهران، دارای بيشترين ميزان صدور مجوز سقط درمانی بودند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>همچنين در دو ماهه نخست امسال،٩٩٠ مورد مجوز سقط درمانی برای متقاضيان صادر شد که باز هم استان تهران با ٢٨۵ مورد مجوز بالاترين آمار را در بين استان&zwnj;های کشور داراست.</p> <p>&nbsp;</p> <p>با اين وجود، آمار غيررسمی نشان می&zwnj;دهد که سالانه هزاران مورد سقط جنين انجام می&zwnj;شود. از سوی ديگر هر سال يک ميليون و ٢٠٠ هزار تولد در ايران رخ می&zwnj;دهد که ١٧ درصد از اين بارداری&zwnj;ها ناخواسته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در همين حال برخی از کارشناسان معتقدند که اين آمار بسيار خوش&zwnj;بينانه است و احتمال می&zwnj;رود در ايران بيش از اين سقط جنين صورت &zwnj;گيرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سقط جنين در ايران، آمار مشخصی ندارد. آخرين آمار منتشرشده از سقط&zwnj; جنين در اين کشور، مربوط به سال ١٣٧٧ است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

به گفته معاون پزشکی و آزمايشگاهی سازمان پزشکی قانونی ايران، از اين پس مجوز سقط جنين بدون رضايت پدر و تنها با حضور و رضايت مادر صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرزاق برزگر، معاون پزشکی و آزمايشگاهی سازمان پزشکی قانونی ايران روز شنبه هشتم مهرماه گفت: "برپايه آخرين دستور‌العمل سازمان پزشکی قانونی از اول مهرماه سال جاری، حضور و رضايت مادر برای صدور مجوز سقط درمانی در تمامی مراکز پزشکی قانونی کافی است و الزامی به گرفتن رضايت از پدر وجود ندارد."

وی با اشاره به صدور مجوز سقط درمانی به شرط اين که سن حاملگی کمتر از چهار ماه پس از لقاح باشد تأکيد کرد: "در صورت وجود خطر جانی برای مادر در صورت ادامه بارداری و عقب‌افتاده و ناقص‌الخلقه بودن جنين، طوری که نگهداری جنين برای مادر مشکل ايجاد کند مجوز سقط درمانی با درخواست مادر و با تشخيص تأييد پزشکی قانونی و سه نفر پزشک متخصص، صادر می‌شود."

برزگر با بيان اين‌که حضور زوج‌ها با مدارک شناسايی معتبر برای گرفتن مجوز در دستور‌العمل اوليه قانون سقط درمانی ضروری بود، افزود: "برپايه دستور‌العمل اوليه اگر پدر حضور نداشت، مادر بايد با دستور قضايی به پزشکی قانونی مراجعه می‌کرد که همين موضوع مشکلاتی را برای برخی مراجعان ايجاد کرده ‌بود."

آمار غيررسمی نشان می‌دهد که سالانه هزاران مورد سقط جنين انجام می‌شود. از سوی ديگر هر سال يک ميليون و ٢٠٠ هزار تولد در ايران رخ می‌دهد که ١٧ درصد از اين بارداری‌ها ناخواسته است

سال ١٣٨٤ نمايندگان مجلس ايران قانون سقط درمانی جنين را تصويب کردند و از آن سال، قانون به خانواده‌هايی که جنين‌شان دچار مشکل بود و يا ادامه بارداری برای مادر خطرناک بود اين اجازه را داد که جنين را سقط کنند.

به گزارش تارنمای خبرآنلاين، سازمان پزشکی قانونی ايران سال گذشته چهارهزار و ٤٢٤ مورد سقط جنين قانونی صادر کرد.

استان تهران با ٨٣٠ مورد مجوز، بالاترين تعداد را در بين استان‌های کشور دارا بود. خوزستان با ٤٦٨ و فارس با ٣٠٧ مورد استان‌هايی بودند که پس از تهران، دارای بيشترين ميزان صدور مجوز سقط درمانی بودند.

همچنين در دو ماهه نخست امسال،٩٩٠ مورد مجوز سقط درمانی برای متقاضيان صادر شد که باز هم استان تهران با ٢٨۵ مورد مجوز بالاترين آمار را در بين استان‌های کشور داراست.

با اين وجود، آمار غيررسمی نشان می‌دهد که سالانه هزاران مورد سقط جنين انجام می‌شود. از سوی ديگر هر سال يک ميليون و ٢٠٠ هزار تولد در ايران رخ می‌دهد که ١٧ درصد از اين بارداری‌ها ناخواسته است.

در همين حال برخی از کارشناسان معتقدند که اين آمار بسيار خوش‌بينانه است و احتمال می‌رود در ايران بيش از اين سقط جنين صورت ‌گيرد.

سقط جنين در ايران، آمار مشخصی ندارد. آخرين آمار منتشرشده از سقط‌ جنين در اين کشور، مربوط به سال ١٣٧٧ است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.