ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

محمد توسلی به ۱۱ سال حبس محکوم شد

<p>محمد توسلی از اعضای نهضت آزادی ايران به ۱۱ سال حبس و پنج سال محروميت از فعاليت&zwnj;های حزبی، تشکيلاتی و مطبوعاتی محکوم شد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>فريده غيرت، يکی از وکلای محمد توسلی به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: &quot;اين حکم در مرحله بدوی صادر شده و قطعی نيست.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی افزود: &quot;۲۰ روز فرصت داريم تا لايحه اعتراضی خود را به دادگاه تجديد نظر استان ارائه کنيم.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>اتهامات توسلی &quot;برهم زدن امنيت کشور و فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی&quot; اعلام شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>حداقل حبس اتهام &quot;برهم زدن امنيت کشور&quot; دو سال و حداکثر ۱۰ سال است. حداقل حبس اتهام &quot;فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی&quot; نيز سه ماه و حداکثر يک سال است.</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>محمد توسلی ۱۲ آبان&zwnj; ۱۳۹۰ در منزل خود و در ارتباط با نامه ۱۴۳ فعال سياسی و اجتماعی خطاب به محمد خاتمی، رئيس&zwnj;جمهور پيشين ايران، توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده بود</p> </blockquote> <p>بر اين اساس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برای محمد توسلی در هر دو اتهام حداکثر مجازات را در نظر گرفته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>توسلی ۲۷ شهريور امسال در دادگاه اعلام کرد در برابر اتهاماتش از خود دفاع نمی&zwnj;کند. وی محتويات پرونده و همچنين تشکيل دادگاه را &quot;غيرقانونی&quot; اعلام کرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی در اين دادگاه گفت: &quot;بنده با توجه به سوابق خدمات خود در سال&zwnj;های قبل و بعد از انقلاب و احساس تعهدی که نسبت به پاسداری از اصول و آرمان&zwnj;های اصيل انقلاب و منافع و مصالح ملی دارم اظهارنظر در خصوص مطالب پرونده&zwnj;ای که وجاهت قانونی و حقوقی ندارد و اراده&zwnj;ای امنيتی آن را تنظيم کرده و نتيجه آن از پيش مشخص گرديده است را به مصلحت نمی&zwnj;دانم و وکلای بنده نيز دفاعی نخواهند داشت.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>محمد توسلی ۱۲ آبان&zwnj; ۱۳۹۰ در منزل خود و در ارتباط با نامه ۱۴۳ فعال سياسی و اجتماعی خطاب به محمد خاتمی، رئيس&zwnj;جمهور پيشين ايران، توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>مهرماه سال گذشته خورشيدی ۱۴۳ نفر از فعالان سياسی و اجتماعی طی نامه&zwnj;ای به محمد خاتمی اعلام کردند &quot;چشم&zwnj;انداز روشنی برای صيانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه (در ايران) وجود ندارد.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>توسلی پس از حدود هفت ماه روز دوشنبه ۲۵ ارديبهشت سال جاری خورشيدی به&zwnj;طور موقت از زندان آزاد شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>محمد توسلی نخستين شهردار تهران پس از انقلاب ايران در سال ۱۳۵۷ بود. وی قبل و بعد از انقلاب بار&zwnj;ها بازداشت شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>او در رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸ نيز بازداشت شد و نزديک به دو ماه در بند ۲۰۹ زندان اوين به&zwnj;سر برد.</p> <p>&nbsp;</p> <p><br /> پس از رويدادهای عاشورای ۱۳۸۸، ليلا توسلی و محمد نويد طاهری، دختر و داماد محمد توسلی نيز بازداشت شدند.</p>

محمد توسلی از اعضای نهضت آزادی ايران به ۱۱ سال حبس و پنج سال محروميت از فعاليت‌های حزبی، تشکيلاتی و مطبوعاتی محکوم شد.

فريده غيرت، يکی از وکلای محمد توسلی به خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: "اين حکم در مرحله بدوی صادر شده و قطعی نيست."

وی افزود: "۲۰ روز فرصت داريم تا لايحه اعتراضی خود را به دادگاه تجديد نظر استان ارائه کنيم."

اتهامات توسلی "برهم زدن امنيت کشور و فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی" اعلام شده است.

حداقل حبس اتهام "برهم زدن امنيت کشور" دو سال و حداکثر ۱۰ سال است. حداقل حبس اتهام "فعاليت تبليغی عليه نظام جمهوری اسلامی" نيز سه ماه و حداکثر يک سال است.

محمد توسلی ۱۲ آبان‌ ۱۳۹۰ در منزل خود و در ارتباط با نامه ۱۴۳ فعال سياسی و اجتماعی خطاب به محمد خاتمی، رئيس‌جمهور پيشين ايران، توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده بود

بر اين اساس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برای محمد توسلی در هر دو اتهام حداکثر مجازات را در نظر گرفته است.

توسلی ۲۷ شهريور امسال در دادگاه اعلام کرد در برابر اتهاماتش از خود دفاع نمی‌کند. وی محتويات پرونده و همچنين تشکيل دادگاه را "غيرقانونی" اعلام کرد.

وی در اين دادگاه گفت: "بنده با توجه به سوابق خدمات خود در سال‌های قبل و بعد از انقلاب و احساس تعهدی که نسبت به پاسداری از اصول و آرمان‌های اصيل انقلاب و منافع و مصالح ملی دارم اظهارنظر در خصوص مطالب پرونده‌ای که وجاهت قانونی و حقوقی ندارد و اراده‌ای امنيتی آن را تنظيم کرده و نتيجه آن از پيش مشخص گرديده است را به مصلحت نمی‌دانم و وکلای بنده نيز دفاعی نخواهند داشت."

محمد توسلی ۱۲ آبان‌ ۱۳۹۰ در منزل خود و در ارتباط با نامه ۱۴۳ فعال سياسی و اجتماعی خطاب به محمد خاتمی، رئيس‌جمهور پيشين ايران، توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده بود.

مهرماه سال گذشته خورشيدی ۱۴۳ نفر از فعالان سياسی و اجتماعی طی نامه‌ای به محمد خاتمی اعلام کردند "چشم‌انداز روشنی برای صيانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه (در ايران) وجود ندارد."

توسلی پس از حدود هفت ماه روز دوشنبه ۲۵ ارديبهشت سال جاری خورشيدی به‌طور موقت از زندان آزاد شد.

محمد توسلی نخستين شهردار تهران پس از انقلاب ايران در سال ۱۳۵۷ بود. وی قبل و بعد از انقلاب بار‌ها بازداشت شده است.

او در رويدادهای پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸ نيز بازداشت شد و نزديک به دو ماه در بند ۲۰۹ زندان اوين به‌سر برد.

پس از رويدادهای عاشورای ۱۳۸۸، ليلا توسلی و محمد نويد طاهری، دختر و داماد محمد توسلی نيز بازداشت شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.