ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پيشنهاد ایران برای حل بحران سوريه

<p dir="RTL">همزمان با ورود اخضر ابراهيمی، نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه به تهران، علی&zwnj;اکبر صالحی، وزير خارجه اين کشور&nbsp; از ارائه طرح غير رسمی جمهوری اسلامی ايران به ابراهيمی خبر داد<span dir="LTR">.</span></p> <!--break--> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)، صالحی، شامگاه يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۱ در نشست خبری مشترک با ابراهيمی گفت: &quot;انتظار داريم با تجربه&zwnj;ای که آقای اخضر ابراهيمی در حل بحران&zwnj;های بين&zwnj;المللی دارد با همکاری و همياری کشورهای منطقه و کشورهای موثر، برون&zwnj;رفتی مسالمت&zwnj;آميز برای حل بحران سوريه بيابند.&quot;</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">ابراهيمی جايگزين کوفی عنان، نماينده پيشين سازمان ملل متحد در امور سوريه شده است که پس از ناکام ماندن طرح&zwnj;هايش برای برقراری صلح در سوريه اواخر ماه اوت استعفا داد<span dir="LTR">.</span></p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">وی افزود: &quot;ما خواسته&zwnj;های مردم سوريه را قبول داريم و آن&zwnj;ها مانند مردم ديگر کشورها آزاد بوده و حق برگزاری انتخابات، انتخابات نمايندگان مجلس و قانون اساسی مبتنی بر آزادی خود را دارند.&quot;</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <blockquote> <p dir="RTL">در ۱۸ ماه گذشته که اعتراض&zwnj;ها در سوريه جريان دارد، بيش از ۳۰ هزار نفر کشته شده&zwnj;اند. به دنبال شدت&zwnj;گيری درگيری&zwnj;ها در سوريه، آخرين گروه از ناظران بين&zwnj;المللی در اين کشور، روز يکشنبه ۲۹ مرداد (۱۹ اوت) سوريه را ترک کردند<span dir="LTR">.</span></p> </blockquote> <p dir="RTL">در ۱۸ ماه گذشته که اعتراض&zwnj;ها در سوريه جريان دارد، بيش از ۳۰ هزار نفر کشته شده&zwnj;اند<span dir="LTR">.</span></p> <p dir="RTL">به دنبال شدت&zwnj;گيری درگيری&zwnj;ها در سوريه، آخرين گروه از ناظران بين&zwnj;المللی در اين کشور، روز يکشنبه ۲۹ مرداد (۱۹ اوت) سوريه را ترک کردند<span dir="LTR">.</span></p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">وزير خارجه ايران گفت: &quot;نظر ما و آقای ابراهيمی اين است که پيش از هر اقدامی بايد خشونت&zwnj;ها و کشتار در سوريه متوقف شود، متاسفانه هر روز تعدادی از خواهران و برادران ما در سوريه کشته می&zwnj;شوند که اين موضوع نه به مصلحت سوريه و نه به مصلحت کشورهای منطقه و جامعه بين&zwnj;المللی است. <span dir="LTR">&quot;</span></p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">صالحی افزود: &quot;آقای اخضر ابراهيمی و سازمان ملل می&zwnj;توانند گام&zwnj;های موثری را برای حل بحران سوريه بردارند و ما نيز آمادگی کامل برای همکاری با آن&zwnj;ها را داريم. <span dir="LTR">&quot;</span></p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">اخضر ابراهيمی نيز در اين نشست خبری گفت: &quot;از پيشنهادات کتبی ايران تشکر می&zwnj;کنم، اميدوارم تمام اين آرا و ايده&zwnj;ها را جمع کنيم و طی طرحی برای پايان دادن به کابوسی که ملت سوريه با آن مواجه است به کار آيد، ما هيچ منافعی به جز منافع ملت سوريه در نظر نداريم.&quot;</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">قرار است اخضر ابراهيمی فردا سه&zwnj;شنبه با سعيد جليلی دبير شورای عالی امنيت ملی ايران نيز&nbsp; ديدار و گفت&zwnj;وگو کند.</p>

همزمان با ورود اخضر ابراهيمی، نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه به تهران، علی‌اکبر صالحی، وزير خارجه اين کشور  از ارائه طرح غير رسمی جمهوری اسلامی ايران به ابراهيمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)، صالحی، شامگاه يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۱ در نشست خبری مشترک با ابراهيمی گفت: "انتظار داريم با تجربه‌ای که آقای اخضر ابراهيمی در حل بحران‌های بين‌المللی دارد با همکاری و همياری کشورهای منطقه و کشورهای موثر، برون‌رفتی مسالمت‌آميز برای حل بحران سوريه بيابند."

ابراهيمی جايگزين کوفی عنان، نماينده پيشين سازمان ملل متحد در امور سوريه شده است که پس از ناکام ماندن طرح‌هايش برای برقراری صلح در سوريه اواخر ماه اوت استعفا داد.

وی افزود: "ما خواسته‌های مردم سوريه را قبول داريم و آن‌ها مانند مردم ديگر کشورها آزاد بوده و حق برگزاری انتخابات، انتخابات نمايندگان مجلس و قانون اساسی مبتنی بر آزادی خود را دارند."

در ۱۸ ماه گذشته که اعتراض‌ها در سوريه جريان دارد، بيش از ۳۰ هزار نفر کشته شده‌اند.

به دنبال شدت‌گيری درگيری‌ها در سوريه، آخرين گروه از ناظران بين‌المللی در اين کشور، روز يکشنبه ۲۹ مرداد (۱۹ اوت) سوريه را ترک کردند.

وزير خارجه ايران گفت: "نظر ما و آقای ابراهيمی اين است که پيش از هر اقدامی بايد خشونت‌ها و کشتار در سوريه متوقف شود، متاسفانه هر روز تعدادی از خواهران و برادران ما در سوريه کشته می‌شوند که اين موضوع نه به مصلحت سوريه و نه به مصلحت کشورهای منطقه و جامعه بين‌المللی است. "

صالحی افزود: "آقای اخضر ابراهيمی و سازمان ملل می‌توانند گام‌های موثری را برای حل بحران سوريه بردارند و ما نيز آمادگی کامل برای همکاری با آن‌ها را داريم. "

اخضر ابراهيمی نيز در اين نشست خبری گفت: "از پيشنهادات کتبی ايران تشکر می‌کنم، اميدوارم تمام اين آرا و ايده‌ها را جمع کنيم و طی طرحی برای پايان دادن به کابوسی که ملت سوريه با آن مواجه است به کار آيد، ما هيچ منافعی به جز منافع ملت سوريه در نظر نداريم."

قرار است اخضر ابراهيمی فردا سه‌شنبه با سعيد جليلی دبير شورای عالی امنيت ملی ايران نيز  ديدار و گفت‌وگو کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.