ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کاهش ۲۴ درصدی واردات نفت چين از ايران در ماه سپتامبر

<p>واردات نفت خام چين از ايران در ماه سپتامبر به نسبت يک سال قبل ۲۴ درصد کاهش يافته است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رويترز، طبق اطلاعاتی که امروز، چهارشنبه ۲۴ اکتبر (سه آبان) از اداره کل گمرکات چين به دست آمده است، اين کشور به&zwnj;عنوان بزرگ&zwnj;ترين مشتری نفت ايران، در ماه سپتامبر ۱/۵۷ ميليون تُن (معادل حدود ۳۸۲ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز) نفت خام از ايران خريداری کرده که اين ميزان، به نسبت سپتامبر ۲۰۱۱ که واردات نفت چين از ايران ۵۰۴ هزار بشکه در روز بود، در حدود يک چهارم کاهش يافته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اين واردات در عين حال، به نسبت ماه اوت سال جاری که خريدهای نفتی چين از ايران ۳۷۱ هزار بشکه در روز بود، سه درصد افزايش يافته است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در مجموع، واردات نفت چين از ايران در ۹ ماه نخست سال جاری به&zwnj;طور متوسط ۴۲۰ هزار و ۸۰۰ بشکه در روز بوده که به نسبت خريدهای نفتی چين از ايران در همين مقطع زمانی در سال گذشته با کاهشی ۲۲ درصدی روبه&zwnj;رو شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>تأثير کاهش چشمگير خريدهای نفتی چين از ايران در سه ماهه اول سال را که در پی اختلاف دو کشور حول مفاد قرارداد خريد و فروش نفت رخ داد، نمی&zwnj;توان ناديده گرفت</p> </blockquote> <p>در اين ميان، تأثير کاهش چشمگير خريدهای نفتی چين از ايران در سه ماهه اول سال را که در پی اختلاف دو کشور حول مفاد قرارداد خريد و فروش نفت رخ داد، نمی&zwnj;توان ناديده گرفت.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته برخی منابع صنعتی، شرکت سينوپک، بزرگ&zwnj;ترين شرکت نفتی آسيا در خلال ماه&zwnj;های ژوئيه و سپتامبر سال جاری در خريدهايش از شرکت پارس جنوبی ايران وقفه&zwnj;ای ايجاد کرد که علت آن تا حدودی به تعميراتی که در اين پالايشگاه چينی صورت گرفته است برمی&zwnj;گردد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>علت ديگر کاهش اين واردات اين بوده که نفتکش&zwnj;های ايران که تنها عامل نقل و انتقال نفت خام اين کشور به چين محسوب می&zwnj;شوند، از ماه ژوئيه تاکنون به دشواری از عهده تحويل کالا بر اساس برنامه زمانی تعيين شده برآمده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>ايران که در اين مدت با تحريم&zwnj;های شديد کشورهای غربی در حوزه&zwnj;های انرژی و پتروشيمی دست به گريبان بوده، بارگيری برخی محموله&zwnj;های مربوط به ماه&zwnj;های سپتامبر، اکتبر و نوامبر را با تأخير به انجام رسانده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>برخی منابع تجاری به رويترز گفتند علت امر اين بوده است که نفتکش&zwnj;های ايرانی از عهده تحويل به&zwnj;موقع محموله&zwnj;های نفتی برنمی&zwnj;آيند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

واردات نفت خام چين از ايران در ماه سپتامبر به نسبت يک سال قبل ۲۴ درصد کاهش يافته است.

به گزارش رويترز، طبق اطلاعاتی که امروز، چهارشنبه ۲۴ اکتبر (سه آبان) از اداره کل گمرکات چين به دست آمده است، اين کشور به‌عنوان بزرگ‌ترين مشتری نفت ايران، در ماه سپتامبر ۱/۵۷ ميليون تُن (معادل حدود ۳۸۲ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز) نفت خام از ايران خريداری کرده که اين ميزان، به نسبت سپتامبر ۲۰۱۱ که واردات نفت چين از ايران ۵۰۴ هزار بشکه در روز بود، در حدود يک چهارم کاهش يافته است.

اين واردات در عين حال، به نسبت ماه اوت سال جاری که خريدهای نفتی چين از ايران ۳۷۱ هزار بشکه در روز بود، سه درصد افزايش يافته است.

در مجموع، واردات نفت چين از ايران در ۹ ماه نخست سال جاری به‌طور متوسط ۴۲۰ هزار و ۸۰۰ بشکه در روز بوده که به نسبت خريدهای نفتی چين از ايران در همين مقطع زمانی در سال گذشته با کاهشی ۲۲ درصدی روبه‌رو شده است.

تأثير کاهش چشمگير خريدهای نفتی چين از ايران در سه ماهه اول سال را که در پی اختلاف دو کشور حول مفاد قرارداد خريد و فروش نفت رخ داد، نمی‌توان ناديده گرفت

در اين ميان، تأثير کاهش چشمگير خريدهای نفتی چين از ايران در سه ماهه اول سال را که در پی اختلاف دو کشور حول مفاد قرارداد خريد و فروش نفت رخ داد، نمی‌توان ناديده گرفت.

به گفته برخی منابع صنعتی، شرکت سينوپک، بزرگ‌ترين شرکت نفتی آسيا در خلال ماه‌های ژوئيه و سپتامبر سال جاری در خريدهايش از شرکت پارس جنوبی ايران وقفه‌ای ايجاد کرد که علت آن تا حدودی به تعميراتی که در اين پالايشگاه چينی صورت گرفته است برمی‌گردد.

علت ديگر کاهش اين واردات اين بوده که نفتکش‌های ايران که تنها عامل نقل و انتقال نفت خام اين کشور به چين محسوب می‌شوند، از ماه ژوئيه تاکنون به دشواری از عهده تحويل کالا بر اساس برنامه زمانی تعيين شده برآمده‌اند.

ايران که در اين مدت با تحريم‌های شديد کشورهای غربی در حوزه‌های انرژی و پتروشيمی دست به گريبان بوده، بارگيری برخی محموله‌های مربوط به ماه‌های سپتامبر، اکتبر و نوامبر را با تأخير به انجام رسانده است.

برخی منابع تجاری به رويترز گفتند علت امر اين بوده است که نفتکش‌های ايرانی از عهده تحويل به‌موقع محموله‌های نفتی برنمی‌آيند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.