ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نخست وزیر سوریه تغییر کرد

اکثر دروزی‌ها که از طرفداران اسد بودند، در اعتراض به شرایط نابسامان اقتصادی خواهان برکناری او هستند. عماد خمیس، نخست‌وزیر این کشور برکنار و حسین عرنوس جایگزین او شد.

در پی بحران اقتصادی که سوریه بدان دچار شده، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، عماد خمیس را از سمت نخست‌وزیری برکنار کرد و با صدور حکمی حسین عرنوس، وزیر فعلی منابع آبی این کشور را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست نخست‌وزیری تعیین کرد. همزمان، در شهر  دروزی‌نشین سویدا در جنوب غربی سوریه برای چهارمین روز متوالی، معترضان به خیابان‌ها آمدند و خواهان برکناری بشار اسد شدند.

بشار اسد، حسین عرنوس، وزیر فعلی منابع آبی این کشور را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست نخست‌وزیری و جانشین «عماد خمیس»، نخست‌وزیر سوریه تعیین کرد.
بشار اسد، حسین عرنوس، وزیر فعلی منابع آبی این کشور را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست نخست‌وزیری و جانشین «عماد خمیس»، نخست‌وزیر سوریه تعیین کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دفتر ریاست جمهوری سوریه پنجشنبه ۱۱ ژوئن/۲۲ خرداد اعلام کرد که بشار اسد، حسین عرنوس، وزیر فعلی منابع آبی این کشور را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست نخست‌وزیری تعیین کرد. دلیل برکناری عماد خمیس از نخست‌وزیری سوریه اعلام نشده است.

عرنوس، سرپرست نخست‌وزیری سوریه  جانشین خمیس در استان ادلب متولد شده و قبل از آنکه وارد کابینه شود، استاندار دیرالزور و قنطریه بود.

رویترز می‌نویسد در هفته‌‌های گذشته با سقوط ارزش پول ملی سوریه بحران اقتصادی در این کشور جنگ‌زده عمیق‌تر شده است.

تداوم اعتراضات در سویدا

به گزارش رویترز، همزمان با این تحولات صدها تن از معترضان در شهر سویدا در روز پنجشنبه برای پنجمین روز پیاپی در اعتراض به شرایط بد اقتصادی، کاهش ارزش لیره سوریه و فساد دست به تظاهرات زدند، آن‌ها خواهان برکناری بشار اسد شدند.

بیشتر ساکنان سویدا را دروزی‌ها تشکیل می‌دهند.تا پیش از این دروزی‌های سوریه از طرفداران بشار اسد بودند.

سوریه همچنان تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا و آمریکا است. اروپا تحریم‌های اقتصادی و حمل و نقل را اعمال کرده که مانع از رسیدن کمک‌های انسانی ضروری به این کشور شده است. مجلس سنای آمریکا نیز پس از تصویب لایحه بودجه دفاعی این کشور در ماه ژانویه، پیش‌نویس قانون مربوط به افزایش تحریم‌ها علیه افراد و نهاد‌هایی که از فعالیت‌های رژیم اسد و حامیان آن، روسیه و ایران حمایت می‌کنند را به تصویب رساند. این تحریم‌ها به بحران اقتصادی دامن زده و شیب سقوط ارزش لیره سوریه را تندتر کرده است.

سومین انتخابات پارلمانی که قرار بود ۱۱ آوریل (۲۳ فرودین ۹۹) برگزار شود، اواخر اسفند گذشته به درخواست رئیس جمهوری سوریه به دلیل شیوع ویروس کرونا به ۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت) موکول شد.  دو هفته قبل از آغاز انتخابات اما اسد، انتخابات پارلمانی را دو ماه دیگر به تعویق انداخت.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.