ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نمونه ویدیو با زیرنویس

لی اصغر معصومی از نقاشان

لی اصغر معصومی از نقاشان و تصویرسازان پیشگام ایران است که به‌ویژه در تلفیق هنرهای تزیینی ایرانی و مینیاتور با نقاشی مدرن کوشیده است.

معصومی در سال ۱۳۱۲ در کنگاور به دنیا آمد. در سال ۱۳۳۰ وارد هنرستان کمال‌الملک شد و چهار سال نزد استادانی چون حسین شیخ، محمود اولیا و رفیع حالتی به تحصیل پرداخت، اما آنجا دریافت که نقاشی از طبیعت و طبیعی‌سازی چنان‌که شیوه رایج نقاشان پیرو کمال‌الملک بود، چندان او را به خود جذب نمی‌کند.

معصومی از‌‌ همان آغاز بیشتر دلبسته نوعی از نقاشی ایرانی بود که در نقاشی صفویه و قاجاریه و نقاشی‌های قهوه خانه‌ای تبلور یافته و بیش از آنکه بر طبیعی‌سازی تکیه کند، مبتنی بر خیال‌سازی است.
علی از اصغر معصومی پس از پایان تحصیلش در هنرستان کمال‌الملک، در سال ۱۳۳۴ وارد هنرستان هنرهای تزیینی ایران شد و تا سال ۱۳۳۸ نزد استادانی چون حسین بهزاد، محمدعلی زاویه، پاشایی، هادی اقدسی، علی‌ رخساز، علی کریمی، نصرت‌الله یوسفی، حسین الطافی و... مینیاتور، تذهیب، تشعیر، گل و مرغ، طراحی کاشی و طراحی فرش آموخت.

معصومی خود می‌گوید تمردش از سنت رایج کپی‌کاری در هنرستان هنرهای تزیینی، موجب دلخوری شدید استاد بهزاد و محرومیت یک ساله او از تحصیل شد.

مرتضمی ممیز، گرافیست برجسته ایران، درباره این طرح‌های علی اصغر معصومی نوشته است: «این طراحی‌ها محصول یکی از بهترین دوره‌های فعالیت معصومی در تصویرسازی است که علاوه بر نمایش توانایی او در طراحی و تصویرگری، شخصیت و شیوه کارش را در زمینه تصویرسازی معاصر ایران ماندگار کرده است و در طراحی امروز ما جایگاه ویژه‌ای برای معصومی به وجود آورده است. معصومی بدون تصنع و لکنت، به جای قلم موی سنتی، با مهارت تمام از ابزارهای امروزی استفاده کرد‌ه است و با اجرای قلم‌گیری‌های یکدست و وضوح جزییات در تزیین شکل‌ها، به بیانی جدید دست یافته و با ظرافت تمام شیوه خودش را ایجاد کرده است.»

معصومی همچنین شش فیلم انیمیشین نیز ساخته است. با این همه، نقاشی اصلی‌ترین دغدغه و مشغله وی بوده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.