سخنگوی وزارت خارجه ایران در اظهاراتی نه چندان دیپلماتیک و با زبانی که از طنز و مطایبه نشان داشت، حادثه نظنز را به حادثه ناو آمریکا در سن دیه گو ربط داد، بدون آنکه این دو حادثه را در یک ارتباط منطقی با هم قرار دهد.

سید عباس موسوی، صبح دوشنبه ۲۳ تیر در یک نشست خبری در تهران با اشاره به آتشسوزی در ناو جنگی ارتش آمریکا در سن دیگه گو گفت:
«خیلی ارتباطی با ما پیدا نمیکند. ناوهای آمریکایی چه زود آتش میگیرند. اخبار را پیگیری کنید یوزپلنگان آمریکایی مسئولیت آن را برعهده نگرفتند.»
سخنگوی وزارت خارجه ایران با کنایه به حادثه در سوله تولید سانتریفیوژهای پیشرفته در تأسیسات هستهای نطنز اشاره میکند. گروهی به نان «یوزپلنگان ایرانی» ادعا کردند که این حادثه کار آنهاست اما دوید آلبرایت، رئیس «موسسه علوم و امنیت بینالملل» در مصاحبه با نیویورک تایمز ادعا کرده است که این حادثه با توجه به برخی عوامل دخیل در آن به احتمال زیاد اقدام خرابکارانه بوده است. گمانهزنیهایی درباره احتمال مشارکت اسرائیل در این خرابکاریها در رسانهها مطرح شده است.
ناو بانهام ریچارد یک ناو تهاجمی آبی-خاکی با یک هزار خدمه است که برای تعمیرات دورهای در پایگاه دریایی شهر سن دیگو در جنوب کالیفرنیا پهلو گرفته بود. این ناو یکشنبه صبح دچار آتشسوزی شد و همزمان صدای انفجار هم از عرشه این ناو به گوش رسید.
شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده که به دلایل حادثه نطنز پی برده اما آن را اعلام نمیکند. هفته گذشته نشستی هم در کمیسیون امنیت ملی محلس شورای اسلامی درباره این حادثه برگزار شد. فرماندهان نظامی از جمله فرمانده پدافند هوایی نیز در این نشست شرکت داشتند.
سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در ادامه نشست خبری خود درباره حادثه نظنز گفت:
«بررسیهای همهجانبه در باره این حادثه آغاز شده و به نتایجی نیز رسیده است ولی هنوز جمع بندی نهایی نشده است. بنابراین زود است در مورد این موضوع قضاوت کنیم که در این حادثه چه اتفاقی رخ داده و علت چه بوده است.»
موسوی در ادامه سخنانش افزود:
«موقعی که این بررسیها و جمع بندی نهایی شود شورای عالی امنیت ملی یا سازمان انرژی اتمی در این زمینه اطلاعرسانی خواهند کرد و جمهوری اسلامی ایران متناسب با نتایج تحقیقات نسبت به این موضوع واکنش نشان خواهد داد.»
بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرده بود که حادثه نطنز برنامه هستهی ایران را کند میکند. سخنگوی وزارت خارجه ایران اما اعلام کرد این حادثه هیچ تأثیری در روند برنانه هستهای ایران ندارد.
بیشتر بخوانید:
عباس موسوی نادان هنوز در مورد حادثه ای که در کشور خودش رخ داده به نتیجه نرسیده چطور در مورد حادثه کشور دیگر حرف میزند؟ اظهارات او همیشه دیپلماتیک نبوده ونیست ودر طول دوره این حکومت سخنگوی وزارت خارجه هیچگاه اینطور کودکانه وبی محابا وملاحظه صحبت نمیکرده،این آفتها(انگلزاده ها) مثل ویروس همه جا ریشه دوانده اند،حال دولت انقلابی وجوان هم در راه است،رهبر انقلابی وجوان هم در راه است،با کسی هم تعارف ندارند وظایف ذاتی خود را رها نخواهند کرد.
طاهر / 14 July 2020
جناب طاهر
شاید بزرگترین ضربه ای که ج.ا. به فرهنگ ایرانی زده است, تحریف و از آن خود کردن واژگان ها و مفاهیم کلیدی در زبان ما باشد.
منجمله واژگان و مفهوم انقلاب.
در تاریخ بشریت انقلاب عموما مترادف است با پیشرفت, مدرنیته, آزادی و رفاه.
با اینکه ضد انقلاب اسلامی در ایران عملکردی کاملا مخالف این سنت تاریخی داشته است, اما این نظام کماکان خود را “انقلابی” معرفی کرده است و متاسفانه برخی از ما نیز چنان تبلیغات و تلقینات رژیم را درونی کرده ایم, که گاهی اوقات بعضی از ما نیز تبلیغات رژیم را تکرار کرده و باز تولید می نمائیم.
تقی رفعت / 16 July 2020
جناب رفعت نظر شما کاملاً صحصح است، امیدوارم که مخاطبین گرامی مفهوم انقلابی در رکاب حکومت اسلامی را با انقلابی اصیل و آنچه شما تذکر داده اید متوجه باشند، معمولاً در چنین ساختارهای ضد انسانی مثل حکومت ما و رژیمهای کمونیستی جذمی وضد خلقی همواره از واژه های مقبول و مردم پسند برای پوشش اعمال ضد مردمی خود بهره میبرند،با تشکر از تذکر شما
طاهر / 16 July 2020