ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۷ عضو لویه‌جرگه مشورتی صلح افغانستان به کرونا مبتلا شده‌اند

وزارت صحت عامه افغانستان گفته بود که از تمام اعضای لویه جرگه مشورتی صلح پیشتر آزمایش کرونا گرفته شده. اما تنها پس از آغاز گردهم‌آیی ابتلای ۱۷ تن تأیید شد.

وزارت صحت عامه افغانستان از ابتلای ۱۷ عضو لویه جرگه مشورتی صلح افغانستان به ویروس کرونا خبر داد. لویه جرگه مشورتی صلح از دیروز جمعه ۱۷ اسد(مرداد)/۷ آگوست آغاز به کار کرده و قرار است تا فردا شنبه به کار خود ادامه دهد.

جمعه ۷ اوت/ ۱۷ مرداد: لویه جرگه صلح در کابل آغاز به کار می‌کند
جمعه ۷ اوت/ ۱۷ مرداد: لویه جرگه صلح در کابل آغاز به کار می‌کند

به گزارش روزنامه اطلاعات روز، نورالله ترکی، معاون سخنگوی وزارت صحت عامه افغانستان شنبه ۱۸ اسد(مرداد)/۸ آگوست تایید کرد که ۱۷ عضو لویه جرگه مشورتی صلح به کرونا مبتلا شده و برای درمان و مراقبت به شفاخانه‌های ویژه کرونا در کابل منتقل شده‌اند.

لویه جرگه مشورتی صلح افغانستان از جمعه ۱۷ اسد/۷ آگوست با ریاست عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی و سخنرانی اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان آغاز به کار کرد.

احمدجواد عصمانی سرپرست وزارت صحت عامه افغانستان دیروز گفته بود که از تمام اعضای لویه جرگه پیش از حضور در این گردهم‌آیی آزمایش کرونا گرفته شده است.

معصومه جعفری، یکی دیگر از معاونان سخنگوی این وزارت گفته است که روند آزمایش اشتراک کنندگان لویه جرگه مشورتی صلح همچنان ادامه دارد و ممکن است این آمار مبتلایان افزایش یابد.

لویه جرگه مشورتی صلح افغانستان مشتمل بر سه هزار و ۲۰۰ نفر است که به منظور بحث در خصوص آزادی ۴۰۰ زندانی باقی‌مانده طالبان برگزار می‌شود.

آزادی ۴۰۰ تن از زندانیان خطرناک طالبان پیش‌شرط این گروه برای آغاز مذاکرات بین‌الافغانی است. دولت طالبان پیش از این صدها زندانی طالبان را آزاد کرده است.

۷۲۰ تن از شرکت‌کنندگان این لویه زنان هستند. زنان افغانستان بیشتر از مردان این کشور نسبت به تبعات قدرت گرفتن هر چه بیشتر طالبان در نتیجه یک توافق بد ابراز نگرانی کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.