ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عکس‌های یادگاری از نویسندگان

<p>حمید جانی&zwnj;پور از سال ۱۳۸۴ با برخورداری از همکاری نشر چشمه تصمیم گرفت از نویسندگان ایران عکس بگیرد. هدف او از عکاسی از نویسندگان ایران، کلیشه&zwnj;زدایی از چنین عکس&zwnj;هایی&zwnj;ست: نویسندگانی که انگار دور از مردم زندگی می&zwnj;کنند، دستی زیر چانه گذاشته&zwnj;اند و به دور دست&zwnj;ها خیره مانده&zwnj;اند یا اینکه ته مدادی را به دندان می&zwnj;گزند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>او می&zwnj;گوید می&zwnj;خواهد &laquo;کار محیطی&raquo; کند؛ در این معنا که در آمد و شد روزانه با نویسندگان نام&zwnj;آشنا یا نوخاسته ایرانی، عکس&zwnj;های ساده&zwnj;تر و روزانه&zwnj;تری از آن&zwnj;ها بگیرد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>حمید جانی&zwnj;پور می&zwnj;گوید: &laquo;هر جا اسمی از کتاب بوده، من هم آنجا بوده&zwnj;ام.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>چنین است که به&zwnj;تدریج دوستی و الفتی بین او و نویسندگان پدید آمده و حالا دیگر به لطف این دوستی، نویسندگان دوربین او را حس نمی&zwnj;کنند. پس می&zwnj;توانند خودشان باشند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>حمید جانی&zwnj;پور سال ۱۳۶۱ در اهواز متولد شد. عکاسی حرفه&zwnj;ای را از سال ۱۳۸۰ شروع کرد و تحصیلات دانشگاهی را در همین رشته گذراند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>از او نمایشگاه انفرادی &laquo;لطفاً با لباس وارد نشوید&raquo; و &laquo;خیز بلند به سمت آهو شدن&raquo; برگزار شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>آقای جانی&zwnj;پور با روزنامه&zwnj;های شرق، اعتماد، هم&zwnj;میهن، کارگزاران، فرهیختگان و با مجلات شهروند امروز، نافه، تجربه، مهرنامه، همشهری داستان و چلچراغ همکاری&zwnj; کرده است. او همچنین به مدت چهار سال دبیر عکس روزنامه دنیای اقتصاد بود.</p>

حمید جانی‌پور از سال ۱۳۸۴ با برخورداری از همکاری نشر چشمه تصمیم گرفت از نویسندگان ایران عکس بگیرد. هدف او از عکاسی از نویسندگان ایران، کلیشه‌زدایی از چنین عکس‌هایی‌ست: نویسندگانی که انگار دور از مردم زندگی می‌کنند، دستی زیر چانه گذاشته‌اند و به دور دست‌ها خیره مانده‌اند یا اینکه ته مدادی را به دندان می‌گزند.

او می‌گوید می‌خواهد «کار محیطی» کند؛ در این معنا که در آمد و شد روزانه با نویسندگان نام‌آشنا یا نوخاسته ایرانی، عکس‌های ساده‌تر و روزانه‌تری از آن‌ها بگیرد.

حمید جانی‌پور می‌گوید: «هر جا اسمی از کتاب بوده، من هم آنجا بوده‌ام.»

چنین است که به‌تدریج دوستی و الفتی بین او و نویسندگان پدید آمده و حالا دیگر به لطف این دوستی، نویسندگان دوربین او را حس نمی‌کنند. پس می‌توانند خودشان باشند.

حمید جانی‌پور سال ۱۳۶۱ در اهواز متولد شد. عکاسی حرفه‌ای را از سال ۱۳۸۰ شروع کرد و تحصیلات دانشگاهی را در همین رشته گذراند.

از او نمایشگاه انفرادی «لطفاً با لباس وارد نشوید» و «خیز بلند به سمت آهو شدن» برگزار شده است.

آقای جانی‌پور با روزنامه‌های شرق، اعتماد، هم‌میهن، کارگزاران، فرهیختگان و با مجلات شهروند امروز، نافه، تجربه، مهرنامه، همشهری داستان و چلچراغ همکاری‌ کرده است. او همچنین به مدت چهار سال دبیر عکس روزنامه دنیای اقتصاد بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.