ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تحریم‌های تازه آمریکا، از جمله در مورد قاضی حکم‌دهنده به اعدام نوید افکاری

دولت آمریکا شماری از افراد حقیقی و نهادهای دستگاه قضائی ایران را تحریم کرد. در میان آن‌ها سیدمحمود ساداتی، قاضی پرونده نوید افکاری و نهادهای مربوط به این پرونده نیز دیده می‌شوند.

دولت آمریکا شماری از افراد حقیقی و نهادهای دستگاه قضائی ایران را تحریم کرد. در میان آن‌ها سیدمحمود ساداتی، قاضی پرونده نوید افکاری و نهادهای مربوط به این پرونده نیز دیده می‌شوند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ـ عکس از آرشیو

وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه پنج‌شنبه ۳ مهر / ۲۴ سپتامبر دو قاضی ایرانی، سه زندان و یک دادگاه دستگاه قضائی ایران را تحریم کرد.

براساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، سیدمحمود ساداتی، قاضی دادگاه نوید افکاری، کشتی‌گیر ایرانی که در اعتراضات خیابانی دو سال پیش علیه حکومت شرکت ‌کرده بود و با حکم این قاضی اعدام شد، به همراه محمد سلطانی قاضی دادگاه انقلاب مشهد در میان تحریم‌شدگان هستند.

زندان‌ عادل‌آباد شیراز، شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز، زندان ارومیه در آذربایجان غربی، و زندان وکیل‌آباد مشهد نیز نهادهایی هستند که تحریم شده‌اند. این تحریم‌ها شامل تحریم‌های ثانویه آمریکا نیز می‌شود.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اِعمال این تحریم‌ها را تأیید کرد و گفت این افراد و نهادهای قضائی به دلیل دست داشتن در «شکنجه بی‌رحمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز، بازداشت‌های خودسرانه افراد به دلیل انجام مراسم مذهبی، برگزاری گردهمایی مسالمت‌آمیز و ابراز عقیده» تحریم شده‌اند.

پمپئو افزود:

«رژیم جمهوری اسلامی با وجود وظایف و تعهدات خود همچنان به دگرگون‌سازی نظام قضائی ایران برای دامن زدن به ارعاب و سرکوب ادامه می‌دهد.»

نوید افکاری، کشتی‌گیر ۲۷ ساله و کارگر گچ‌کار ساختمان در شهریور ۱۳۹۷ و چند روز پس از فروکش کردن اعتراضات سراسری مردادماه همان سال به اتهام قتل حسن ترکمان، مأمور امنیتی و کارمند حراست اداره آبفای شیراز، بازداشت و سپس در دادگاه به «دو بار اعدام» محکوم شد. وحید و حبیب افکاری، دو برادر او نیز بازداشت شدند.

دادگاه بدون ارائه هیچ‌گونه مدرک محکمه‌پسندی، علیه نوید افکاری حکم اعدام او را صادر کرد و نوید شنبه ۲۲ شهریور به‌طور ناگهانی اعدام شد. اعدام او با واکنش‌های گسترده‌ای در جهان روبه‌رو شد.

الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا چهارشنبه ۲ مهر / ۲۳ سپتامبر علیه دستگاه قضائی ایران گفته بود قاضی‌های دادگاه‌های انقلاب در ایران «عدالت را به تمسخر» و احکام خود را از آیت‌الله‌‌ها می‌گیرند.

دوشنبه ۳۱ شهریور / ۲۱ سپتامبر نیز دولت آمریکا تحریم‌های دیگری علیه وزارت دفاع ایران و سایر افراد درگیر در برنامه هسته‌ای و تسلیحاتی تهران اعمال کرد و ادعا کرد که تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران از سر گرفته شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • موسی

    این نوع تحریمها و انعکاس نامها به نفع رژیم ج.ا. تمام خواهد شد. چون برای مثال این (قاضی) مزدور تا آخرین لحظه برای رژیم و برای حفظ رژیم تلاش خواهد کرد. چون می‌داند اگر رژیم سرنگون شود، مردم ایران او را به گاوآهن خواهند بست.