ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل: ۲۰ هزار جنگجو و مزدور خارجی در لیبی حضور دارند

بر اساس گزارش نماینده سازمان ملل در امور لیبی کنترل ۱۰ پایگاه نظامی در این کشور به‌شکل کامل و یا جزئی در دست جنگجویان خارجی است و حدود ۲۰ هزار جنگجو و مزدور خارجی هنوز در لیبی فعال هستند.

نماینده سازمان ملل در امور لیبی می‌گوید حدود ۲۰ هزار جنگجو و مزدور خارجی هنوز در لیبی فعال هستند و کشورهای دیگر تحریم تسلیحاتی لیبی را نقض می‌کنند.

نیروهای وفادار به ارتش وفاق ملی در لیبی . (Photo by Mahmud TURKIA / AFP)

استفانی ویلیماز، نماینده سازمان ملل در امور لیبی، چهارشنبه شب ۲ دسامبر / ۱۲ آذر در یک نشست مجازی گفت، حضور مزدوران خارجی در لیبی «نقض تکان‌دهنده» حاکمیت لیبی است.

به‌گفته ویلیماز در حال حاضر کنترل ۱۰  پایگاه نظامی به‌شکل کامل و یا جزئی در دست جنگجویان خارجی است.

افزون بر این، کشورهای خارجی سلاح به کشوری وارد می‌کنند که به تسلیحات بیشتر نیاز ندارد و این نقض تحریم تسلیحاتی است.

استفانی ویلیماز همچنین با هشدار نسبت به فروپاشی شبکه برق لیبی به دلیل فساد و سوء مدیریت، گفت:

«لیبی به یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری زیربنایی در شبکه برق خود نیاز دارد و در حال حاضر تنها ۱۳ نیروگاه از ۲۷ نیروگاه برق این کشور فعالیت می‌کنند.»

ویلیامز همچنین تأکید کرد که ۱,۳ میلیون نفر از بیش از ۶,۸ میلیون جمعیت لیبی در انتظار کمک‌های انسان‌دوستانه در ماه ژانویه هستند.

در ماه اکتبر گذشته طرف‌های درگیری در لیبی، با میانجی‌گری سازمان ملل، در مورد آتش‌بس دائمی و بیرون راندن جنگجویان خارجی در مدت ۹۰ روز توافق کردند.

لیبی از زمان سرنگونی حکومت معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ دچار هرج‌ومرج سیاسی است و به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است. دولت وفاق ملی در طرابلس (غرب لیبی) که در جهان و سازمان ملل به رسمیت شناخته شده و دولت «خلیفه حفتر«، ژنرال بازنشسته ارتش در شرق این کشور.

تمامی تلاش‌های دیپلماتیک در سال‌های اخیر برای پایان دادن به درگیری‌ها در لیبی به‌شکست انجامیده است. در این درگیری‌ها قدرت‌های خارجی نیز نقش دارند. دولت وفاق ملی از نظر نظامی از سوی ترکیه پشتیبانی می‌شود در حالی‌که ژنرال حفتر حمایت امارات متحده عربی، روسیه و مصر را با خود دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.