ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فاطمه خویشوند معروف به سحر تبر، از زندان قرچک ورامین آزاد شد

فاطمه خویشوند پیش‌تر به‌دلیل انتشار گریم‌های خاص از چهره خود در اینستاگرام، در مهرماه ۱۳۹۸ با دستور دادسرای ارشاد توسط مأموران امنیتی بازداشت و در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست محمد مقیسه، مورد محاکمه قرار گرفت.

فاطمه خویشوند مشهور به سحر تبر، شهروند ۱۹ ساله ساکن تهران که از یک‌سال پیش تاکنون در بازداشت به‌ سر می‌برد، با سپردن قرار وثیقه از زندان قرچک ورامین آزاد شد.

فاطمه خویشوند مشهور به سحر تبر، شهروند ۱۹ ساله ساکن تهران که به دلیل تحریف تصویر خود در اینستاگرام بازداشت و محاکمه شده بود.

خبرگزاری رکنا ویدئویی از این شهروند منتشر کرده به سبک اعترافات اجباری.

این زندانی روز شنبه ۲۲ آذر ماه از زندان آزاد شده اما خبر آزادی او امروز (پنج شنبه ۲۷ آذر) منتشر شده است.

فاطمه خویشوند پیش‌تر به‌دلیل انتشار گریم‌های خاص از چهره خود در اینستاگرام، در مهرماه ۱۳۹۸ با دستور دادسرای ارشاد توسط مأموران امنیتی بازداشت و در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست محمد مقیسه، مورد محاکمه قرار گرفت.

او در روزهای گذشته در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری رکنا اعلام کرد که توسط دادگاه انقلاب تهران به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده و علیه این حکم صادره اعتراض کرده است.

پیام درفشان، وکیل مدافع فاطمه خویشوند که در حال حاضر خود نیز در زندان به‌سر می‌برد، در ۹ دی‌ماه ۱۳۹۸ اعلام کرده بود دادسرای ارشاد در کیفرخواستی که برای موکلش صادر کرده او را به «معاونت در افساد فی‌الارض»، «تشویق به فساد از طریق تشویق جوانان به اباحه‌گری»، «توهین به مقدسات از طریق توهین به حجاب» و «تحصیل مال نامشروع» متهم کرده و این اتهامات نیز به او تفهیم شده است.

طرح این اتهامات علیه خویشوند در حالی است که اتهامات «اباحه‌گری و توهین به حجاب» در قوانین کیفری ایران پیش‌بینی نشده است.

خویشوند که در حساب اینستاگرامش بیش از ۴۸۶ هزار دنبال‌کننده داشت با انتشار عکس‌های متفاوت از خودش که اغلب یا گریم داشتند یا با فوتوشاپ دستکاری شده بودند، مشهور شده بود.

هرچند از نحوه بازجویی و برخورد مأموران امنیتی با فاطمه خویشوند در دوران بازداشت او اخبار تأیید شده‌ای منتشر نشده اما شواهد نشان می‌دهد که او برای اعتراف اجباری علیه خودش تحت فشار و شکنجه قرار گرفته است.

تلویزیون دولتی ایران در تاریخ۳۰ مهر ۹۸ در گزارشی، اعترافات اجباری این شهروند زندانی را با سرفصل «صریح درباره فرهنگ» پخش کرد.

این نخستین بار نیست که انتشار تصاویر و فیلم‌های شخصی یک کاربر معمولی در ایسنتاگرام از سوی قوه قضاییه جرم انگاری می‌شود. پیش‌تر و در تیرماه ۱۳۹۷ هم مائده هژبری، شهروند ساکن تهران، ورزشکار رشته پارکور، ژیمناستیک و مربی رقص که فیلم‌ها و تصاویر رقص خود را در اینستاگرام منتشر می‌کرد، پس از بازداشت توسط پلیس فتا (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات)، جلوی دوربین صدا و سیما وادار به اعتراف اجباری علیه خود شد.

اندکی پیش از پخش اعترافات اجباری این مربی رقص از تلویزیون، کمال هادیانفر، عضو پلیس فتا از بررسی ۵۱ هزار صفحه اینستاگرام توسط مأموران این نهاد امنیتی خبر داده بود که طبق گفته او این صفحات «محتوای مستهجن و مبتذل» تولید و منتشر می‌کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.