ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز رسیدگی به فساد سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی در آبادان

همزمان با آغاز دادگاه دو متهم به فساد مالی در آبادان، مسئولان قضائی از محاکمه ۹ مدیر سابق بانک دی به دلیل اعطای تسهیلات بی‌ضابطه «به افراد خاص» خبر داده اند.

دادگاه کیفری آبادان رسیدگی به پرونده دو متهم به تخلف مالی به میزان بیش از سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان را آغاز کرد. همزمان ۹ مدیر بانک دی به دلیل اعطای تسهیلات بی‌ضابطه به «افراد خاص» محاکمه خواهند شد.

تصویر: shutterstock

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ آبادان دوشنبه ۱ دی رسیدگی به فساد اقتصادی خانم «گ ع» و آقای «س ع» را آغاز کرد.

حجم این فساد اقتصادی بیش از سه هزار و ۸۶۷ میلیارد و ۷۰۷ میلیون تومان اعلام شده است.

بنا به کیفرخواست صادرشده از سوی دادستانی، دو نفر درگیر در این پرونده به «تحصیل مال نامشروع» و «استفاده از ساده‌لوحی شکات از طریق وکالت برای صدور ۲۱ مورد کارت بازرگانی و سوء استفاده از آن» متهم هستند.

ایرج افشاری، نماینده حقوقی اتاق بازرگانی آبادان نیز در جلسه دادگاه گفته است که متهمان پرونده بدون رعایت مقررات قانونی، «اقدام به صدور کارت بازرگانی و ایجاد شرکت بازرگانی» کرده اند و «بدون حضور افراد، به نام آنها شرکت‌های بازرگانی تأسیس و زمینه را برای قاچاق کالا فراهم می‌کردند».

حسن لطیفی‌فر، قاضی دادگاه در انتهای جلسه نخست محاکمه مدارک پرونده را «ناقص» اعلام کرده و گفته که «با توجه به ادله موجود پرونده نیاز به بررسی و استعلام از مراجع ذی‌صلاح دارد که ممکن است روند رسیدگی را طولانی کند.»

محاکمه ۹ مدیر سابق بانک دی

همزمان دادستان تهران از محاکمه ۹ مدیر سابق بانک دی خبر داد. علی القاصی مهر در نشست «شورای عالی قضایی» گفت که «در این پرونده، گروه موسوم به «خونه به خونه» بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال (۶۳۰ میلیارد تومان) از بانک‌‎ها برای ۱۱ شرکت وابسته به خود تسهیلات خارج از ضوابط قانونی گرفته بودند.»

شرکت «خونه به خونه» یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران بانک دی است. «خونه به خونه» سلسله‌ای از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نیز یک باشگاه فوتبال در بابل را تحت تصاحب خود دارد.

به گفته دادستان تهران، علاوه بر ۹ مدیر سابق بانک دی، چهار تن از مدیران شرکت‌های دریافت‌کننده این تسهیلات نیز بازداشت شدند.

در پی انتشار این خبر روابط عمومی بانک دی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مدیران در حال محاکمه «سال‌های قبل از بانک خارج شده اند» و این بانک در یک سال گذشته اصلاحاتی انجام داده است.

فساد مالی و اقتصادی در ایران به مشکلی ساختاری بدل شده و هر سال اخبار جدیدی از فسادهای چند هزار میلیارد تومانی منتشر می‌شود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حقیقتگو

    وقتی موجودیت فیزیکی چند ده میلیون مردم درنتیجه انقلاب موفق آمیزشان و انتخاب رهبران آنچنانی خدائی وعدالت خواه اسلامی که ذرتاریخ کره زمین ثبت شده است که آنها را و درحقیقت محض به ارواح سرگردان درکشورتبدیل کرده اند تعجبی هم نداشته وندارد فقط موجودیت فیزیکی حکومت حیون الله و اقشارحیون الله اش می ماند که کشوررا دربست تصاحب کنند و ثروت های کشور و درآمدهای نفتی و گازی و معادن را بین خودشان تقسیم کنند ...چندی است ازدستگیرهای چپاوگران میلیاردی است که هرکدامشان میلیاردها دلار و میلیاردها تومان دزدیده اند که حالا برای تخلیه مال و ثروت شان و آنهم برای خامنه ای و شرکاء حیون الله همچون گوسفندهای چاق وفربه شده سربرده میشوند..اگر صاحبان دکان ها هم موجودیت فیزیکی شان بگذراند به ارواح بی پیکرتبدیل شود تعجبی ندارد که دزدان هرآنچه دردکان هایشان یافت میشوند بدزدند ..