ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پزشک ارشد بیمارستان امام رضای مشهد درباره وضعیت کرونا: جوان، پیر، دختر و پسر می‌میرند

به گفته علیرضا صداقت، آمار رسمی فوتی‌های کرونا را باید سه برابر کرد. مدیر بخش مراقبت‌های ویژه کرونا در بیمارستان امام رضاء مشهد شیوه اعلام آمار رسمی را «نوعی بازی با اعداد» خواند.

بر اساس آمار رسمی اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۹ هزار و ۱۱۹ بیمار مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند، ۵۲۷ تن دیگر بر اثر کرونا در ایران جان‌شان را از دست دادند و چهار هزار و ۷۰۷ تن نیز در بیمارستان بستری شدند.

آمار واقعی مبتلایان و جان‌باختگان از این بیشتر است. در مشهد که در هفته‌های اخیر یکی از بدترین وضعیت‌های همه‌گیری را از سر می‌گذارند، آمار فوت‌شدگان تا سه‌ونیم برابر آمار رسمی اعلام‌شده برآورد می‌شود.

علیرضا صداقت، مدیر بخش مراقبت‌های ویژه کرونای بیمارستان امام رضای مشهد در برنامه‌ای در «کلاب‌هاوس» آمار فوتی‌ها در مشهد را سه تا سه‌ونیم برابر آمار رسمی اعلام‌شده دانست و گفت که «در یک موقعیت کاملاً وحشتناک قرار گرفته‌ایم».

صداقت در این برنامه کلاب‌هاوسی درباره وضعیت بیمارستان‌های مشهد و آمار واقعی مرگ بیماران گفت:

«جوان، پیر، دختر و پسر می‌میرند و این‌ها را براساس اعداد و ارقام می‌گوییم. اگر در اخبار رسمی می‌گویند فوتی‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مثلا ۸۰ مورد است، باز براساس همان صحبت‌های رسمی این عدد فوتی‌ها را باید ضربدر سه تا سه‌ونیم هم بکنیم. تنها آمار فوتی‌های بهشت رضا(ع) بین ۲۰۰ الی ۲۱۰ نفر است.»

این پزشک ارشد بیمارستان امام رضاء مشهد شیوه اعلام آمار رسمی را «نوعی بازی با اعداد» خواند:

«یک روز فوتی‌ها را بالا و یک روز پایین عنوان می‌کنند و نوعی بازی با اعداد شده است ولی باید به این بیاندیشیم که این‌ها ۷۰ خانواده هستند که سرپرست خانوار یا عزیزی را از دست می‌دهند و زمانی که ۷۰ نفر می‌میرند، ۵۰۰ فرد نزدیک آن‌ها هم مبتلا هستند.»

پیش از این «زمانه» در پژوهشی بر اساس آمار واقعی فاش‌شده که به دست آورده بود، به اختلاف بین آمار رسمی با آمار واقعی اشاره کرده است.

ویدئوی زیر که روز گذشته از بیمارستان هاشمی نژاد مشهد منشر شد، وضعیت وخیم همه‌گیری در این شهر را نشان می‌دهد:

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

به گفته صداقت، ۴۰ درصد بیماران کرونایی که در بیمارستان‌های قائم و امام رضا در مشهد بستری می‌شود، در همان ۲۴ تا ۳۶ ساعت ابتدایی فوت می‌کنند، زیرا «بیماران کرونایی زمانی که بدحال می‌شوند به بیمارستان مراجعه می‌کنند». با وجود این، همان‌طور که خود او پیش‌ازاین اشاره کرده بود، بیمارستان‌ها تخت خالی و ظرفیتی برای پذیرش ندارند.

او گفت که همه تقصیر گردن مسئولان نیست و برخی از بیماران هم به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی مبتلا شده‌اند.

با وجود این، مسئولان ارشد کشور علی‌رغم درخواست سعید نمکی، وزیر بهداشت از علی خامنه‌ای، با تعطیلی دو هفته‌ای کشور موافقت نکردند و همچنین مراسم عزاداری محرم را لغو نکردند. هرچند عزاداری در اماکن سربسته و دسته‌روی منع شده است.

سعید نمکی وزیر بهداشت پنج شنبه درباره علت بحران در مشهد گفته بود:

«متاسفانه طی ۸ روز، هزار و ۳۲ پرواز به مشهد داشتیم، کوچکترین رعایت پروتکل‌ها در هتل‌ها، بازارها و حرم امام رضا نبوده است.»

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی کرونا در همین راستا جمعه ۲۲ مرداد در گفت‌و‌گو با شبکه خبر تلویزیون حکومتی جمهوری اسلامی گفت که محدودیت‌های جدی و جدید فردا اعلام می‌شود.

از ابتدای همه‌گیری تا کنون که موج پنجم همه‌گیری کرونا با شیوع سویه دلتا رقم خورده، بنا به آمار رسمی تا جمعه ۲۲ مرداد، بیش از چهارمیلیون و ۳۵۹ هزار تن در ایران به کووید‌ـ ۱۹ مبتلا شده اند و شمار قربانیان به بیش از ۹۶ هزار و ۷۰۰ تن رسیده است. آمار واقعی بالاتر از این‌هاست.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سلیمان

    مادربزرگم کرونا گرفت و کرونا اگرچه ظاهرا رفت اما بیماری قلبی او را شدت بخشید. دردناک بود که در خانواده پر از پزشک ما همگی ناظر مرگ بو بودند. این نمونه‌ای بود از کسانی که ظاهرا با بیماری قلبی فوت کرده‌اند اما علت اصلی، کرونا بوده.