ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمله نیروهای امنیتی به تجمع هشت مارس در تهران ــ امیرعباس آذرم‌وند بازداشت شد

گروهی از فعالان حقوق زنان برای اعتراض علیه زن‌کشی و قوانین تبعیض‌آمیز علیه زنان در تئاتر شهر تهران جمع شدند. نیروهای امنیتی به این تجمع حمله کردند. امیرعباس آذرم‌وند، روزنامه‌نگار اقتصادی و فعال کارگری که دی ماه به چهار سال حبس محکوم شد، بار دیگر در جریان این تجمع بازداشت شد.

شماری از فعالان حقوق زنان به مناسبت هشت مارس، روز جهانی زن و برای اعتراض به خشونت علیه زنان و زن‌کشی، به دنبال برگزاری تجمعی مسالمت‌آمیز در پارک دانشجو در برابر تئاتر شهر بودند که دخالت نیروهای امنیتی مانع آنها شد.

آنها در این تجمع به یاد قربانیان قتل‌های ناموسی عکس آنها را همراه با گل و شمع در کنار یکدیگر گذاشتند. چندین روسری نیز به عنوان نماد سرکوب و تبعیض در آنجا قرار داده شده بود.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

یکی از فعالان حقوق زنان در تهران که نخواست نام‌اش فاش شود، درباره تجمع امروز به «زمانه» گفت:

«گروهی از فعالان در اعتراض به زن‌کشی‌ها و قتل‌های ناموسی اخیر در تئاتر شهر جمع شده بودند، عکس و گل و شمع به یاد قربانیان و نیز روسری گذاشته بودند. اما نیروهای امنیتی آمدند تا متفرق کنند. وقتی فعالان مقاومت کردند، نیروهای امنیتی به توهین به آنها پرداختند و با آنها درگیر شدند. امیرعباس آذرم‌وند را کتک زدند و بردند.»

به گفته منبع زمانه، لباس‌شخصی‌ها در این سرکوب نقش پررنگی داشتند.

امیرعباس آذرم‌وند، روزنامه‌نگار اقتصادی و فعال کارگری ابتدای مهر سال جاری از زندان با قرار وثیقه آزاد شده بود. ماموران امنیتی وزارت اطلاعات او را ۱۰ شهریور در خانه پدر و مادرش بازداشت کرده بودند. اتهام او «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» بود.

حکم امیرعباس آذرم‌وند توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی افشاری در دی صادر شد. آزرم‌وند بابت اتهام اجتماع و تبانی به سه سال و هفت ماه حبس تعزیری و بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به هشت ماه حبس تعزیری محکوم شد. او از عضویت در گروه‌های سیاسی و اجتماعی و خروج از ایران به مدت دو سال نیز محروم شد.

––––––––––––––––––––––––––

◄دادخواست
از پتیشن نرگس محمدی، خطاب به دبیرکل و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد پشتیبانی کنید: اعتراضات مدنی، تجمع و راه‌پیمایی مسالمت‌آمیز جرم نیست

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.