ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جنگ‌ها به پایان می‌رسند، اما زخم‌ها و نمادهای آنها به جا می‌مانند

عباس مؤدب − جنگ‌ها به پایان می‌رسند، اما زخم‌ها و نمادهای آنها به جا می‌مانند

به سواحل زیبای غرب دانمارک که برویم امکان اینکه در بخشهایی از این منطقه با سازه‌های بتونی بدقواره‌ای روبرو شوید زیاد است، سازه‌هایی که در اولین نگاه این پرسش را به ذهن می‌آورد که این حجم‌های هندسی از بتون‌های سیاه در این طبیعت زیبا چه می‌کنند. حضور آنها در کنار شنهای نرم ساحل و صدای دل نشین موج دریا هیچ همخوانی با محیط ندارد. این وصله ناجور در اینجا برای چه بنا شده است؟

در بخشی از ساحل غربی دانمارک

اگر به مسیر خود در طول ساحل ادامه دهیم به تعداد بیشتری از این بناهای بتونی خشن برخورد می‌کنیم و احتمالا با تابلوهایی رو برو می‌شویم که علت وجودی این سازه‌ها را توضیح می‌دهند. اینها مقر نگهبانی و فرماندهی نیروهای ارتش آلمان برای جلوگیری از عبور کشتی‌های متخاصم بوده است که امروز به غیر از تعداد محدودی که به موزه تبدیل شده اند بقیه متروک هستند و نمادی از مهندسی جنگی حکومت نازی‌ها ،جایی که جوانهای آلمانی محبوس در پشت دیوارهای قطور بتونی و راهروهای تنگ در زیر نور لامپهای کم نور از دریچه کوچک پناهگاه رقص امواج زیبای آب را بر روی شنهای نرم ساحل نظاره می‌کردند. شاید در حسرت دراز کشیدن بر روی ساحل و یله بر گرمای شنها در زیر آفتاب گرم تابستان.

پایین و بالا بگیرید و بکشید

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.