ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پوتین در نشست گروه ۲۰ شرکت نخواهد کرد

ولادیمیر پوتین مدت‌ها مشارکت خود در نشست گروه ۲۰ را باز گذاشته بود. این نشست بر حمله روسیه به اوکراین متمرکز خواهد بود. اکنون روشن شده است که این اجلاس بدون حضور پوتین برگزار خواهد شد.

مقامات اندونزی و روسیه اعلام کردند که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در نشست هفته آینده سران کشورهای گروه ۲۰ (جی۲۰) در جزیره بالی شرکت نخواهد کرد و به جای او سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور در این اجلاس حضور خواهد داشت.

جودی ماهاردی، سخنگوی وزیر هماهنگی امور دریایی و سرمایه گذاری اندونزی گفت:

«رئیس جمهوری روسیه قرار است به‌صورت مجازی به یکی از جلسات این اجلاس بپیوندد.»

اندونزی به‌عنوان میزبان گروه ۲۰ در برابر فشار کشورهای غربی و اوکراین برای پس گرفتن دعوت از پوتین در نشست سران و اخراج روسیه از این گروه به دلیل جنگ در اوکراین، مقاومت کرده و گفته است که صلاحیت انجام این کار را بدون توافق همه اعضا ندارد.

سخنگوی سفارت روسیه در اندونزی تأیید کرد که پوتین در این نشست شرکت نخواهد کرد، اما توضیح بیشتری ارائه نکرد.

نشست سران گروه ۲۰ در بالی اندونزی قرار است روزهای ۲۴ و ۲۵ آبان ماه جاری (۱۵ و ۱۶ نوامبر) برگزار شود.

جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی تلاش می‌کرد تا در تنش بین قدرت‌ها در گروه ۲۰ میانجی‌گری کند. نشست‌های امسال با تهدیدهایی مبنی بر کناره‌گیری‌ها و بایکوت‌ها همراه بود که ناشی از تنش‌ها بر سر تهاجم روسیه به اوکراین بود.

لوهوت پاندجایتان، وزیر هماهنگی امور دریانوردی و سرمایه‌گذاری اندونزی، به رسانه‌های محلی در بالی گفت:

«[رئیس جمهوری] سعی کرده اطمینان حاصل کند که همه آرام بگیرند و به‌نظر می‌رسد که اکنون این اتفاق ‌افتاده است.»

رئیس جمهوری اندونزی به‌تازگی در مصاحبه‌ای با فایننشیال تایمز گفته بود:

«روسیه از این اجلاس استقبال می‌کند و ابراز نگرانی کرد که این نشست ممکن است تحت‌الشعاع افزایش بسیار نگران‌کننده تنش‌های بین‌المللی قرار گیرد.»

جوکو ویدودو با پیش‌بینی این‌که «رهبر روسیه از حضور در این رویداد صرف نظر می‌کند»، بر این موضوع تأکید کرد که «گروه ۲۰ قرار نیست یک مجمع سیاسی باشد، این نشست درباره اقتصاد و توسعه است».

رتنو مرسودی، وزیر خارجه اندونزی پنج‌شنبه هفته گذشته با بیان این که این کشور منتظر پاسخ ولادیمیر پوتین مبنی بر شرکت در نشست گروه ۲۰ است، افزود که اختلافات بر سر اوکراین، آمادگی‌های لازم برای این نشست را «پرتنش و دشوار» کرده است.

اندونزی همچنین از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌ جمهوری اوکراین دعوت کرده است. زلنسکی گفته بود در صورت شرکت پوتین در نشست سران گروه ۲۰، او در آن شرکت نخواهد کرد.

ولادیمیر پوتین ماه گذشته گفته بود که به شرکت در این نشست فکر خواهد کرد، اما روسیه قطعاً نماینده‌ای در سطح بالا برای حضور در این اجلاس خواهد داشت.

نشست گروه ۲۰ نخستین گردهمایی رهبران بزرگترین اقتصادهای جهان از زمان آغاز جنگ اوکراین خواهد بود.

ماه گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل ۱۶ عضو گروه ۲۰ به قطعنامه‌ای رأی مثبت دادند که تلاش مسکو برای الحاق چهار منطقه شرق اوکراین را محکوم می‌کند. سایر اعضای گروه ۲۰، چین، هند و آفریقای جنوبی رأی ممتنع دادند. اتحادیه اروپا در این نهاد سازمان ملل نماینده‌ای ندارد.

شمار دیگر از رهبران کشورهای جهان، از جمله جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، در نشست گروه ۲۰ شرکت خواهند کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.