ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خودکشی ۲۱۱ تن در ۱۶ ماه _ طالبان و فقر عامل افزایش خودکشی در افغانستان

طی بیست روز ۱۸ تن در افغانستان خودکشی کردند که ۱۱ تن آنها ۱۴ تا ۲۰ ساله بودند. فقر اصلی‌ترین عامل خودکشی در افغانستان است. سلطه دوباره طالبان ناامیدی در این سرزمین را گسترش داده است.

چنانچه به بن‌بست رسیده‌اید و به خودکشی فکر می‌کنید پیش از هر اقدامی در ایران با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید، در افغانستان ۱۱۹ و در کشوری که زندگی می‌کنید هم با شماره اورژانس اجتماعی.

در ادامه خبرهای ناگوار از خودکشی در افغانستان، روزنامه «هشت صبح» صبح یکشنبه ۱۸ تیر/ ۹ ژوئیه از خودکشی یک مرد کهن‌سال به دلیل «فقر و تنگدستی» در ولایت قندهار خبر داد.

به گفته منابع محلی، در عریضه‌ای که در جیب این فرد پیدا شد، او نوشته بود که چیزی برای خوردن ندارند و خانواده هشت نفری‌اش در معرض مرگ قرار دارند. منابع محلی گفته‌اند او خواستار کمک مالی از سوی والی قندهار شده بود اما پاسخی نگرفته بود.

از زمان سلطه دوباره طالبان بر افغانستان کسر بزرگی از جمعیت این کشور با فقر و گرسنگی شدید روبه‌رو شده‌اند. اختلال در کمک‌های بین‌المللی از یک سو و سیاست‌های طالبان در داخل از سوی دیگر عامل شدت گرفتن فقر و گرسنگی هستند که موجب افزایش اقدام به خودکشی در این کشور بحران‌زده شده است.

روزنامه هشت صبح در یک گزارش در پیوند با همین موضوع فاش کرد که در ۲۰ روز اخیر ۱۸ تن در ۱۱ ولایت خودکشی کرده‌اند که ۱۱ تن از آنها ۱۴ تا ۲۰ ساله و شش تن‌شان هم زن بودند.

این روزنامه در ادامه نوشت: در مجموع ۱۶ ماه گذشته ۲۱۱ تن در افغانستان خودکشی کرده‌اند. در جریان سه‌ونیم ماه گذشته نیز ۱۱۴ تن در کشور به‌گونه خودخواسته به زندگی‌شان برای همیشه پایان داده‌اند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور افغانستان پیش از این درباره افزایش افسردگی و میل به خودکشی در افغانستان پس از سلطه دوباره طالبان هشدار داده بود.

طالبان که از اوت ۲۰۲۱ بار دیگر بر افغانستان سلطه یافت، تحصیل را برای زنان محدود و در مقاطع بالاتر از ابتدایی ممنوع و با استناد به احکام مذهبی زنان را از بازار کار و فضای عمومی حذف کرده است.

کسر بزرگی از جمعیت افغانستان هم با گرسنگی و فقر خشن دست به گریبان است. گزارش نهادهای بین‌المللی بیانگر فقر بیش از ۹۰ درصد جمعیت ساکن در افغانستان است که برای نجات از طالبان و فقر به دنبال راه فرار از این کشور هستند اما در مسیر رسیدن به یک کشور امن نیز با خطرهای مرگ‌بار روبرو می‌شوند.

در باره افغانستان بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.