تقریباً تمام کارکنان صدای آمریکا به مرخصی اجباری رفتند
رئیسجمهور ایالات متحده، با امضای دستور اجرایی کاهش بودجه آژانس رسانههای جهانی (USAGM)، تقریباً تمام ۱,۳۰۰ کارمند صدای آمریکا (VOA) را به مرخصی اجباری فرستاد. این تصمیم که با عنوان "ادامه کاهش بوروکراسی فدرال" صادر شد، شامل کاهش شدید بودجه رسانههایی مانند رادیو اروپای آزاد و رادیو مارتی نیز میشود. سازمان گزارشگران بدون مرز این اقدام را محکوم کرده و آن را تهدیدی برای آزادی مطبوعات جهانی و نفی ۸۰ سال تاریخ حمایت آمریکا از جریان آزاد اطلاعات دانست.

تقریباً تمام کارکنان صدای آمریکا (VOA) پس از امضای دستور اجرایی دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، که بخش بزرگی از بودجه دولت فدرال برای آژانس رسانههای جهانی را کاهش داد، به مرخصی اجباری رفتهاند.
تقریباً تمام کارکنان صدای آمریکا (VOA) پس از امضای دستور اجرایی دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، که بخش بزرگی از بودجه دولت فدرال برای آژانس رسانههای جهانی را کاهش داد، به مرخصی اجباری رفتهاند.
شامگاه جمعه ۱۴ مارس/۲۴ اسفند، ترامپ دستور داد تا بودجه چندین نهاد دولتی به حداقل میزان مورد نیاز قانونی کاهش یابد. این دستور تحت عنوان "ادامه کاهش بوروکراسی فدرال" صادر شد.
این تصمیم بر آژانس رسانههای جهانی ایالات متحده (USAGM) تأثیر گذاشت که شامل صدای آمریکا، رادیو اروپای آزاد/رادیو آسیا، و رادیو مارتی (که اخبار اسپانیاییزبان را در کوبا پخش میکند) میشود.
به گزارش الجزیره سازمان گزارشگران بدون مرز این تصمیم را محکوم کرد و اعلام کرد که این اقدام "آزادی مطبوعات در سراسر جهان را تهدید و ۸۰ سال تاریخ آمریکا در حمایت از جریان آزاد اطلاعات را نفی میکند."
این تصمیم برای کاهش شدید این رسانه دولتی و طرفدار دموکراسی در حالی گرفته شده که جمهوریخواهان رسانههای دولتی را متهم به جانبداری از جناح چپ و علیه محافظهکاران کردهاند.
کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد که دستورات اجرایی ترامپ "اطمینان میدهد که مالیاتدهندگان دیگر هزینهای برای تبلیغات رادیکال پرداخت نخواهند کرد" و سپس به انتقاداتی از صدای آمریکا، از جمله ادعای جانبداری چپگرایانه، اشاره کرد.
صبح روز شنبه، کری لیک، نامزد سنای ایالات متحده که ترامپ او را به عنوان مشاور ارشد این آژانس منصوب کرده بود، در توییتر نوشت که کارکنان باید ایمیلهای خود را بررسی کنند.
مایکل آبراموویتز، مدیر صدای آمریکا، در پستی در لینکدین نوشت که "تقریباً" تمام ۱,۳۰۰ کارمندش، از جمله خودش، مرخصی اداری گرفتهاند. او گفت: "من عمیقاً متأسفم که برای اولین بار در ۸۳ سال، صدای آمریکا خاموش شده است."
صدای آمریکا که در سال ۱۹۴۲ برای مقابله با تبلیغات نازیها تأسیس شده بود، هر هفته به ۳۶۰ میلیون نفر در نزدیک به ۵۰ زبان دسترسی دارد.
اخطارهای اخراج همچنین به رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی ارسال شد. استیون کاپوس، رئیس و مدیرعامل این رسانه، در بیانیهای گفت که این تصمیم "هدیهای بزرگ به دشمنان آمریکا" خواهد بود.
او افزود: "ما از حمایت دوحزبی قوی در طول تاریخ خود بهرهمند بودهایم. بدون ما، نزدیک به ۵۰ میلیون نفر در جوامع بسته که هر هفته برای اخبار و اطلاعات دقیق به ما وابستهاند، به حقیقت درباره آمریکا و جهان دسترسی نخواهند داشت."
این دستور برای کاهش شدید نهادهای دولتی همچنین شامل مرکز بینالمللی پژوهشهای وودرو ویلسون، مؤسسه خدمات موزه و کتابخانهها، و شورای بیندولتی بیخانمانهای ایالات متحده نیز میشود.
نظرها
نظری وجود ندارد.