دولت آمریکا فعلاً از لغو ویزای دانشجویان خارجی صرفنظر کرد
در میان دانشجویان خارجی ساکن آمریکا ترس و نگرانی از آینده گسترش یافته بود، زیرا دولت آمریکا ویزای برخی از آنها را لغو کرده بود. اکنون گزارشها حاکی از آن است که این تصمیم دستکم به صورت موقت پس گرفته شده است.

دانشجویان در محوطه دانشگاه کلمبیا در نیویورک ـ ۱۴ آوریل ۲۰۲۵ ـ عکس از خبرگزاری فرانسه
دولت آمریکا به ریاست جمهوری دونالد ترامپ، موقتاً از ابطال صدها ویزای دانشجویان خارجی دست کشید. بر اساس گزارشهای پولیتیکو و نیویورک تایمز، اطلاعات شخصی دانشجویان که پیش از این حذف شده بود موقتاً دوباره فعال خواهند شد.
طبق این گزارشها، قرار است ابتدا سامانه جدیدی برای بررسی ویزاها توسعه یابد. همچنین لغو ویزاها صرفاً بر اساس بررسی سوابق کیفری، فعلاً پیگیری نخواهد شد. این گزارشها بر اساس اظهارات وکلای وزارت دادگستری در جلسات دادگاه استوار است.
وحشت و نگرانی
ابطال ناگهانی ویزاها موج وسیعی از نگرانی و وحشت در میان دانشجویان خارجی ایجاد کرده بود.
بهگفته انجمن وکلای مهاجرت آمریکا، از زمان آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ، دادههای بیش از چهار هزار و ۷۰۰ دانشجو از پایگاه داده «سیستم اطلاعات دانشجویان و مبادلات آموزشی» (SEVIS) اداره مهاجرت آمریکا حذف شده است.
دانشجویان خارجی در تیررس
مشخص نیست که تاکنون چه تعداد از افراد متأثر از این اقدامات آمریکا را ترک کردهاند. اگرچه سیاست مهاجرتی ترامپ عمدتاً علیه ورود غیرقانونی است، اما اخیراً دانشجویان خارجی با وضعیت اقامت قانونی نیز بیش از پیش مورد هدف قرار گرفتهاند.
تمرکز اصلی — هرچند نه بهصورت انحصاری — بر دانشجویانی بوده که در سال گذشته در جریان جنگ غزه، در اعتراضات طرفداران فلسطین فعال بودند. با این حال، به گزارش پولیتیکو، در برخی موارد حتی تخلفات جزئی مانند جرایم رانندگی نیز باعث لغو ویزا شده است.
نظرها
نظری وجود ندارد.