ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا یک شبکه تأمین‌کننده مواد اولیه سوخت موشک برای ایران را تحریم کرد

ایالات متحده آمریکا تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای مستقر در ایران و چین، به‌‌اتهام تأمین مواد اولیه سوخت موشک‌های بالستیک برای سپاه پاسداران تحریم کرد. دولت دونالد ترامپ تلاش می‌کند فشارها بر تهران را افزایش دهد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سه‌شنبه ۹ اردیبهشت / ۲۹ آوریل در بیانیه‌ای اعلام کرد که شش شرکت و شش فرد مستقر در ایران و چین را تحریم کرده است.

اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) در بیانیه خود گفته است که این شرکت‌ها و افراد به‌دلیل نقش‌شان در شبکه‌ای که مواد اولیه سوخت موشک‌های بالستیک را برای سپاه تأمین می‌کند، تحریم شده‌اند. این شبکه، خرید و انتقال سدیم پرکلرات و دی‌اکتیل سباسیت از چین به ایران را تسهیل کرده است. 

هر دو ماده سدیم پرکلرات و دی‌اکتیل سباسیت در موتورهای سوخت جامد موشک‌ها که معمولاً در موشک‌های بالستیک استفاده می‌شوند، کاربرد دارند. 

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، گفت:

توسعه تهاجمی موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی ایران، امنیت ایالات متحده و شرکای ما را به‌خطر می‌اندازد. این اقدام همچنین خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند و توافق‌های جهانی برای جلوگیری از گسترش این فن‌آوری‌ها را نقض می‌کند. برای دستیابی به صلح از طریق قدرت، وزارت خزانه‌داری به اتخاذ تمام اقدامات ممکن برای محروم کردن ایران از دسترسی به منابع مورد نیاز برنامه موشکی خود ادامه خواهد داد. 

هدف این اقدام «مقابله با گسترش‌دهندگان سلاح‌های کشتار جمعی و ابزارهای مورد نیاز آن‌ها» عنوان شده است.

ایالات متحده آمریکا در اکتبر ۲۰۰۷ سپاه پاسداران را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده بود.

براساس بیانیه اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، شرکت تجاری سامان تجارت برمان (STB) مستقر در ایران، سدیم پرکلرات را برای استفاده سپاه پاسداران تأمین کرده است. محمد عسگری، همکار این شرکت در ایران، هماهنگی حمل این محموله از چین به سپاه در ایران را با شرکت لجستیک شنژن آمور (Shenzhen Amor) مستقر در چین انجام داده است.

شرکت شنژن آمور همچنین این محموله را با همکاری شرکت‌هایی از جمله شرکت کشتیرانی ای-سیل (E-Sail Shipping) مستقر در چین هماهنگ کرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا در دسامبر ۲۰۱۹ شرکت ای-سیل را تحریم کرد و این تحریم در ژوئن ۲۰۲۰ اجرایی شد. 

شرکت سامان تجارت برمان، محمد عسگری و شرکت شنژن آمور به‌اتهام ارائه یا تلاش برای ارائه حمایت مالی و مادی، فن‌آوری یا سایر حمایت‌های کالایی یا خدماتی به سپاه پاسداران، تحریم شده‌اند. 

عابد زرگر باب‌الدشتی (عابد زرگر)، حامد زرگر باب‌الدشتی (حامد زرگر) و زهرا زرگر باب‌الدشتی (زهرا زرگر) که همگی در ایران هستند، نقش‌های کلیدی در شرکت سامان تجارت برمان ایفا می‌کنند. عابد زرگر به‌عنوان مدیرعامل، حامد زرگر به‌عنوان رئیس هیئت مدیره و زهرا زرگر به‌عنوان نایب رئیس هیئت مدیره این شرکت فعالیت دارند. 

این افراد نیز در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفتند. 

همچنین فروغ مدرس فتحی (فروغ مدرس) مستقر در ایران که سمت نایب رئیس و عضو هیئت مدیره شرکت سامان تجارت برمان را برعهده داشته است و عباس پورکاظمی که او نیز در ایران مستقر است، به عنوان بازرس کل این شرکت به‌دلیل ارائه یا تلاش برای ارائه حمایت‌های مالی، مادی، فن‌آوری یا سایر حمایت‌های کالایی یا خدماتی به شرکت سامان تجارت برمان تحریم شده‌اند. 

شرکت دانیانگ وی‌آیین کمیکال (Dongying) مستقر در چین، نیز به‌دلیل این‌که ماده دی‌اکتیل سباسیت را به شرکت سامان تجارت برمان عرضه کرده، تحریم شده است. 

کارخانه شیمیایی یانلینگ چوان‌شینگ (Yanling Chuanxing Chemical Plant) مستقر در چین، نیز محصولاتی از جمله سدیم کلرات — که برای تولید سدیم پرکلرات و آمونیوم پرکلرات استفاده می‌شود — را به نمایندگی از شرکت شنژن آمور ارسال کرده است. این کارخانه هم به‌دلیل ارائه خدمات به شرکت شنژن آمور تحریم شده است. 

شرکت چاینا کلرات تک (CCT) مستقر در چین، وجوهی را به کارخانه شیمیایی یانلینگ چوان‌شینگ انتقال داده و این کارخانه را به عنوان کارخانه خود معرفی کرده و به همین دلیل تحریم شده است. 

شرکت یانلینگ لینگ‌فنگ کلرات (Yanling Lingfeng Chlorate) مستقر در چین، وجوهی از شرکت چاینا کلرات تک دریافت کرده و پرسنل مشترکی با هر دو شرکت چاینا کلرات تک و یانلینگ چوان‌شینگ دارد. این شرکت نیز تحریم شده است. 

براساس این تحریم‌ها،  کلیه اموال و منافع مالی افراد و شرکت‌های تحریم‌شده فوق که در ایالات متحده باشند یا تحت کنترل یا مالکیت اشخاص آمریکایی قرار داشته باشند، مسدود شده و باید به اداره کنترل دارایی‌های خارجی (OFAC) گزارش شوند. علاوه بر این، هر نهادی که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، فردی یا تجمعی، ۵۰ درصد یا بیشتر تحت مالکیت یک یا چند شخص تحریم‌شده باشد نیز مسدود خواهد شد.

این تحریم‌ها در حالی اعمال می‌شوند که دولت ترامپ مذاکرات با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور را از سر گرفته است و قرار است روز شنبه آینده این مذاکرات ادامه یابد.

دونالد ترامپ در دومین دوره ریاست جمهوری خود اعلام کرد که قصد دارد «فشار حداکثری» را بار دیگر بر جمهوری اسلامی ایران اعمال کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.