ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بیش از ۶ ماه بلاتکلیفی مصطفی هلیچی و رضا حزباوی، دو شاعر و فعال مدنی عرب در زندان شیبان اهواز

این دو شاعر و فعال مدنی در دوران بازداشت به شدت شکنجه شده اند.

با گذشت بیش از شش ماه از بازداشت مصطفی هلیچی و رضا حزباوی، دو شاعر و فعال مدنی عرب اهل اهواز، وضعیت بلاتکلیف آنها در زندان شیبان اهواز همچنان ادامه دارد. این دو شاعر در آذرماه ۱۴۰۳ بازداشت و پس از تحمل یک ماه بازجویی در بازداشتگاه پلیس امنیت عمومی فراجا (واپا) به زندان شیبان منتقل شدند.

سازمان حقوق بشری کارون از شکنجه‌ این دو شاعر عرب در دوران بازداشت گزارش داده است. براساس این گزارش‌ها این شکنجه‌ها شامل آویزان کردن، ضربات کابل به کف پا و بدن، و ضربه زدن به مناطق حساس بوده است. شدت این شکنجه‌ها به حدی بوده که منجر به وخامت شدید وضعیت جسمانی آنها شده و گزارش‌هایی مبنی بر انتقال مکرر آنها به مراکز درمانی وجود دارد. خانواده‌های این دو شاعر در تمام این مدت در وضعیت بی‌خبری کامل از جزئیات پرونده قضایی آنها به سر می‌برند. اتهام‌های وارده به این دو شهروند و دلایل ادامه بلاتکلیفی آنها در زندان همچنان نامشخص است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.