واکنش انجمن قلم آلمان به کشتهشدن پرنیا عباسی در حملات اسرائیل: مرگ او اندوهی فراتر از محافل ادبی برانگیخت
پرنیا عباسی و اعضای خانوادهاش در حمله هوایی اسرائیل به یک مجتمع ساختمانی در تهران کشته شدند. این دختر جوان شاعر بود و یکی از اشعارش در مجلهای ادبی منتشر شده بود.

پرنیا عباسی، شاعر جوانی که بههمراه خانوادهاش در حملات اسرائیل به تهران کشته شد ـ عکس از شبکههای اجتماعی
انجمن قلم آلمان در وبسایت خود به کشتهشدن پرنیا عباسی، شاعر جوان ایرانی در حملات اسرائیل به ایران پرداخته و نوشته است: «او قربانی نخستین موج حملات اسرائیل به اهدافی در ایران شد.»
انجمن قلم آلمان گفته است پرنیا عباسی، شاعر ۲۴ ساله، چند روز پیش از تولدش، در خانهاش در مرکز تهران جان باخت.
مرگ عباسی از سوی مجله ادبی «وزن دنیا» که یکی از شعرهای او را منتشر کرده بود، تأیید شد. به گزارش این مجله، برادر کوچکتر و پدر و مادر او نیز در این حمله هوایی جان خود را از دست دادند.
در میان تصاویری از ساختمان ویرانشده خانه آنها، تصویری از یک تشک صورتیرنگ در شبکههای اجتماعی منتشر شد که روی آن تکههایی از آوار دیده میشد. همچنین موهای قهوهای تیره و یک لکه خون نیز در آن به چشم میخورد.
رسانههای ایران به نقل از دوستی به نام مریم، پرنیا عباسی را در تصویر شناسایی کردند. او گفته بود که با چشمهای خود دیده است که چگونه جسد پرنیا از زیر آوار مجتمع مسکونی ارکیده در خیابان ستارخان بیرون کشیده شد.
مجله ادبی «وزن دنیا» یکی از شعرهای این نویسنده جوان را در شماره ویژهای درباره نسل «زِد» منتشر کرده بود که در آن، پرنیا عباسی، شعر را «منبع آرامش» توصیف کرده و تمام رویدادهای زندگیاش را «چیزی که شاید بتوانم بنویسم» میدانست.
مرکز قلم آلمان در بیانیه خود بهمناسبت مرگ پرنیا عباسی، از شعر او با عنوان «ستاره خاموش» اینگونه نقل میکند:
من و تو به پایان خواهیم رسیدجاییزیباترین شعر دنیاخاموش میشود.
مرکز قلم آلمان پرنیا عباسی را «صدای در حال ظهور نسل شاعران جوان ایرانی» توصیف کرد. عباسی افزون بر فعالیت ادبی خود، انگلیسی تدریس میکرد و در یک بانک نیز مشغول به کار بود. او دارای مدرک مترجمی زبان انگلیسی بود و در کارشناسی ارشد مدیریت پذیرفته شده بود که آن را برای ادامه کار نیمهکاره رها کرده بود.
واشنگتنپست به نقل از رسانههای ایرانی گزارش داده بود که ساختمان ۱۰ طبقهای محل سکونت خانواده عباسی ممکن است بهدلیل هدف قرار دادن محل زندگی عبدالوحید منوچهر، استاد و رئیس دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه بهشتی، متخصص در فیزیک راکتور و شبیهسازیهای هستهای ویران شده باشد. مرگ او هم از سوی ایران و هم از سوی اسرائیل تأیید شده است.
ارتش اسرائیل در پاسخ به درخواست واشنگتنپست حاضر به اظهار نظر در مورد پرنیا عباسی نشد.
مجله ادبی «وزن دنیا» گزارش داد که پرنیا عباسی در یک کارگاه شعر با روژا چمنکار، شاعر شناختهشده بینالمللی نیز شرکت کرده بود.
مرکز قلم آلمان مینویسد:
مرگ او اندوهی فراتر از محافل ادبی برانگیخت.
این تأثیر را پستهای متعدد در شبکههای اجتماعی که عکسهایی از این دختر جوان با موهای باز و بدون حجاب را نشان میدادند، تأیید میکنند.
نجم والی، نویسنده برلینی و مسئول کمیته نویسندگان در بند انجمن قلم آلمان، تأسف از مرگ پرنیا عباسی را با این کلمات توصیف کرد:
و اینگونه جنگ زندگی یک شاعر جوان را که تازه صدای ادبی خود را یافته بود، به پایان میرساند. چه غمانگیز است همه چیز.
نظرها
نظری وجود ندارد.